سایت بازرسی چی اونجا شکایت نکنم (مخبرات کل ایران)
سایت بازرسی چی اونجا شکایت نکنم (مخبرات کل ایران)
خير
نيازي نيست
فرشاد امار دقیقی از پرسنل دیتا داره .![]()
195.ir
امروز بفرستي فردا دستشونه
خوب باید زنگ بزنی 2020 بعد 4 تا نمایندگی نام میبره یکی رو انتخاب میکنی
اکسین هم یکیشونه
ایپیش چیه؟ البته ساعت 4 ظهر همه ایپی ها خوبن از 6 عصر به بعد خراب میشن
در مورد 2.189 شک نکن بهترینه برا منم شبا فول سرعته و صفحه باز کردنش هم بهتر از بقیس
2020 که زنگ میزنم فقط میگه برای تماس با فروش 1 و پشتیبانی 2...
برا اکسین هم با 06133372525 تماس میگیرم که پشتیبانیش گفت دیگه عملا خودمون هم بخش فروش شدیم چون خوده شرکت مخابرات پشتیبانی رو بعهده گرفته،یعنی دیگه پشتیبانی ضحی و کیش اواسیس هم نباید بتونن کارای مثه افزایش دان استریم اینا انجام بدن
همون 2020 زنگ بزن بعد اکسین اپراتو سوم یا چهارمه
انتخابش که کردی با پشتیبانیش صحبت کن
البته قبلا که من زنگ زدم شماره رو نمیشناخت و میگفت شما مشترک مخابرات نیستید الان ممکنه شماره رو بشناسه و اتوماتیک وصل بشه به اکسین
سال 88 یا89 بود که نت مخابرات کشیدم از همون ماه های اول فهمیدم که با ریست کردن مودم پینگ تایم تغییر میکنه از اون موقعه تا چندما پیش من پینگ بالای 200تجربه نکرده بودم اما چند ماهی هست که پینگ روی 600قفل شده و هر کاری هم میکنم پایین تر نمیاد.
در مورد اینکه میگید من رفتم رو فلان ایپی خیلی خوب بود و فلان به این هم اعتقاد ندارم و با قاطعیت میگم که این تفکر اشتباهه اگر حرفم رو باور ندارید یک ماه ایپی استاتیک بگیرید فکر کنم ماهی 5تومن باشه از رنجی که فکر میکنید پینگ و سرعتش خوبه بگید بهتون بدن بعد متوجه میشید که هر اتصال یه پینگ داره و ربطی به ایپی نداره.
زمان مهمه بيشتر ، زمانهايي مثل شروع ساعات رايگان يا غروب معمولا پينگ بالاتره ولي صبح زود مثل ساعت 6 و 7 صبح كه همه خوابن همه چيز رديفه!
------------------------------------------------
دقيقا معلوم نيست فازشون از اين ترافيك رزرو چيه!؟
خو اگه هديه دادي خو د بيارش مصرفش كنيم!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)