آره داداش منم اول اسفندم
آره داداش منم اول اسفندم
به به ... باشیم در خدمت
پادگان مالک اشتر کیلومتر 10 جاده خمین ...
سلام دوستان
من اعزام اول شهریور بودم و افتادم پدافند هوایی ارتش
من تا الان که شش ماه از خدمتم گذشته فقط یه بار 127 تومن و این اول اینماه(دوم بهمن) 70تومن به حسابم واریز شده یکی از دوستام میگه اون 127تومن حقوق 2ماه آموزشیه بعضیا میگن آموزشی اصلا حقوق ندارهبا حساب خودم حقوق آبان و آذر رو به حسابم واریز نکردن
دوستان آیا وضع حقوق شما هم به همین منوال هست لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاس فراوان و ایام به کام همگی
سلام دوستان
برگه منم اومد: نیرو زمینی ارتش-شهرستان رباط کریم-پرندک-آموزشگاه شهید عبدالحمید انشایی
کسی اطلاع داره در موردش؟چه جور جاییه؟خوبه بده؟هتله؟هتل نیست؟
ممنون میشم جواب بدین.
دوستان من هم الان برگه سفیدم امد، بعد از این همه جون کندن که بیوفتیم سپاه و بیوفتیم شهر خودمون آخرش افتادم آموزشگاه شهید سید عبدالحمید انشائی نزاجا (02)
همین که نیروانتظامی نیست خدا رو شکر !!
خب کسی اونجا بوده بیاد یه توضیحی چیزی بده؟ ظاهرا جای خوبیه نه؟؟
از سمت چپ درب ورود نظام وظیفه اول اتوبان 200 متر که جلو بری یه اتاق ماننده که یه سرباز توش نشسته و چندتا کامپیوتر هست اونجا میتونی بفهمی کجا افتادی البته میتونی چاپش کنی البته برگ اصلی سفید نیست و یه برگه است اندازه برگه یادداشت
سلام دوستان
من میخوام تازه دفترچه رو فردا پست کنم . اگه همراه با فرم تعجیل پر کنم احتمال داره برای یک اسفند اعزام بشم؟؟
من حدود 9 ماه کسری جبهه دارم و اگه اونور سال برم هم باید تا برج 2 صبر کنم هم این 9 ماه هم پرپر میشه . هم خدمت میشه 24 ماه . یعنی 13 ما رفته تو پاچمون .
البته پدرم حدود 27 ماه خدمت تو مناطق جنگی داشته و من 16 ماه کسری داشتم که این خدا نشناس ها چند ماه پیش لغو کردن . ( با اینکه برای من در پلیس +10 و نظام وظیفه ثبت شده بود 16 ماه کسری)
الان اگه این 9 ماه هم بپره واقعا دیونه میشم. انصافا اگه راه حلی دارید ممنون میشم بگید.چکارایی میتونم انجام بدم جز فرم تعجیل؟؟![]()
برگ سفید ما هم اومد
نیرو یا سازمان به کارگیرنده : پدافند قرارگاه خاتم الانبیا آجا
نام مرکز آموزش : امیدیه پایگاه پنجم شکاری گروه پدافند امیدیه
از دوستان کسی اینجا نیست ؟ یا نبوده ؟
پدافند قرارگاه خاتم الانبیا جزو همون نیروی هوایی هست ؟
آموزشی پدافند باشیم بعد موقع تقسیم میشه انداخت پایگاه هوایی ؟
تو ارتش به ریش گیر میدن ؟ ؟ مثلا با تیغ بزنی![]()
داداش منم اعزام برج 6 نیروی زمینی هستم ... برای ما تا الان 2تا 70 تومن ریختن حالا خوبه واسه شما همون 127 تومنم ریختن واسه ما که خبری نیست ..
واسه منم برگه سفید اومد.
01 تهران کسی نیست؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)