تشکر که گفتین
این که گفتی یعنی چی ؟ تو کدوم ورد؟
تشکر که گفتین
این که گفتی یعنی چی ؟ تو کدوم ورد؟
من با 8400جی اس لپ تاپ میتونم رایسیس رو بازی کنم؟
عضو شدم.
این همه نیرو داری چی کار میخود بکنه؟
W12 . کلا UDTR Family وارد جنگ با -ADD- شدند! جنگ هم بیشتر توی K72,K73 هست! نکته جالب اینه که همه Family جمع شدن توی K62 ولی هرچی جنگ میشه وسط K73 هست! البته خبرهای خوبی در راه هست احتمالا!
طرف برای Point داره خودش رو خفه می کنه! البته دیشب Diplomatic حلش کردیم.این همه نیرو داری چی کار میخود بکنه؟
فعلا که خبری از اعضای این گروه در اطرافم نیست و این گروه تو لیست دیپلوماسی هم موجود نیست
این گروه حالشون خوبه میخواد با 1000000 امتیاز با یکی 2000000 بجنگد؟تازه بدون ترایب های متحدش و ترایب های زیر مجموعش؟
خوب فقط -ADD- نیست، احتمالا با Ordo هم متحد میشن. البته خبرایی هست که Cranky و VIRUS با هم NAP شدن و بزودی به Ordo حمله می کنند. اگه اینطور بشه کلا به نفع ماست چون دیگه -ADD- هم بی خیال میشه. البته شاید ما بی خیالش نشیم
Map من رو ببین، تا چند وقت پیش همه آبی بودند!![]()
حالا نصفش قرمز است. پس درست وسط دعوایی( تو ان وسط چی کار میکنی).من که جام خوبه کسی با من انچنان کار نداره.
شما تو کدوم ترایب بودید ؟(یادم رفته)
URL
دعوا از بالا شروع شد رسیده به اینجا!
تا حالا بهت حمله شده؟
یوسف جان اگه بخای این آداما هستن که مثلا 10 % میگیرن پول میریزن تو حسابه پای پالت
راستی یادت باشه که حتما با آی پی ایران وارده حسابت نشی که در جا بسته میشه
حاجی من برای کمک بهت تو این یکی جدیده که یوسف گفت هم ثبته نام کردم
فقط من از سیستمش سر در نمیارم
ببین این عکس و ببین
تو کجاش باید کلیک کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره با لپ تاپ دوستم هم بازی کردم (فکر کنم کارت گرافیکش همین بود) .ولی خوب اون رو باید جزئیات Low و رزولوشن پایین بازی کنی.
من توی رزولوشن 1024x768 بدون AA بازی کردم.جزئیاتش هم بعضیاش رو High گذاشتم بعضیاش رو medium و راحت بازی کردم.
ولی اگر بشه رزولوشن و جزئیاتش رو تا آخر بالا برد دیگه فقط باید بشینی مناظر طبیعی بازی رو تماشا کنی.
بابت عضو شدن هم دستت درد نکنه.پیر شی جوون.
من یکبار حواسم نبود بدون ------ وارد شدم و نوشت که نمیتونی وارد اکانت بشی.
بعدش دیگه چک نکردم ببینم بسته شده یانه.
الان چک میکنم.
توی اون صفحه هم خوب یک سری لینک میبینی.
روی اون لینک ها کلیک کن .یک صفحه جدید باز میشه .
وقتی صفحه کامل لود شد یک تایمر بالای صفحه به کار میوفته .
وقتی که صفر شد و نوشت DONE صفحه رو ببند و لینک بعدی رو کلیک کن.
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)