برگ سفید 1 اسفند اومده؟ میشه از پلیس +10 گرفت؟ کسی از پلیس +10 گرفته یعنی؟
برگ سفید 1 اسفند اومده؟ میشه از پلیس +10 گرفت؟ کسی از پلیس +10 گرفته یعنی؟
دوستان هنوز فرصت برا درخواست تمدید هست؟ منظورم اینه موافقت میشه با اینکه کدها خورده شده؟
من از پلیس +10 امروز پرسیدم گفتن میشه درخواست داد اما موافقت نمیشه! پرسیدم چرا؟ گفت نمیدونم
حتی اگه دلیلی داشته باشم مثل نامه پزشکی؟ کسی هست تمدید کرده باشه؟
پلیس +10 از 10 روز قبل از اعزام بهتون جواب میده، چون هنوز توی سیستمشون وارد نشده. اما نظام وظیفه الانم میتونه بگه، البته من رفتم نظام وظیفه (شیراز) طرف پیچوند و جوابمو نداد![]()
داداش برگه سفید من امروز اومد دم خونه. من نیروانتظامی مالک اشتر اراک افتادم
صبر کن میاد تو این هفته
سلام
من یکی از چشمهام پارگی قرنیه داشته و آستیکماته ... الان هم آب مروارید داره و خیلی ضعیفه...
اون یکی هم ضعیفه 3.5 شمارشه ..
دارم برای مهندسی میخونم پس نمیزارن برم برای معافی اقدام کنم
میگن مجموع بالای 10 معافه برا بالای دیپلم
میخواستم بدونم آیا کسی از دوستان مشاوری دکتری چیزی میشناسه که با قطره آزمایش چشم بگیره و بگه که مثلا معافی یا نه؟ خیال ما راحت شه؟
سلام دوستان من افتادم مالک اشتر اراک
یه چند تا سوال داشتم از دوستانی که قبلا هتل مالک بودن،ممنون میشم جواب بدید:
اول اینکه بچه های ارشد و دکترا جدا هستند از سایر بچه ها یا نه؟ مدرکم فوق لیسانسه
دوم اینکه اول اسفند سرد هست یا نه؟لباس گرم ببرم با خودم؟
سوم اینکه من 16 اسفند آزمون دکتری دارم. مرخصی میدن یا خیر؟
و سوال آخر اینکه تعطیلات پایان سال و نوروز مرخص میکنن یا میفرستن ماموریت؟؟
سلام
اول- معمولا جدا هستند. یعنی گروهان حداقل جداست. ولی بالاخره تو محیط عمومی همه هستن
دوم- آخه اینم سواله؟الان اراک دماش -10 ... اونموقع هم قطعا سرد و خشکه.لباس به اندازه کافی هست ولی اگر سرمایی هستی ببر
سوم- به احتمال خیلی زیاد مرخصی میدن ولی باید از همون روز اول پیگیری رو شروع کنی. نزاری 2 روز مونده به آزمون که دیگه دیره
سوال آخر- نمیشه قطعی گفت. ولی بالاخره باید یه میان دوره بدن و بهترین موقع هم همون هفته اول فروردینه
حذف شود .....
Last edited by mani_2004_2006; 03-02-2014 at 12:40.
نظام وظیفه تهرانم جواب نداد پیچوند گفت از3شنبه میاد پلیس+10 ولی رفیقم بچه کرج هستش برگه سفیدش اومده افتاده نیرو انتظامی پادگان ولی عصر تبریز.
شما اعزام 1 اسفندی؟
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)