عجب اوضاعیه ها! ممنون که متنبه کردید ما رو دوستان. من خودم به اندازه کافی از این طرح های نامحدود بدبختی کشیدم. ولی دوباره داشتم خام این isp ها میشدم که شما اطلاع رسانی کردید. بازم ممنون.
عجب اوضاعیه ها! ممنون که متنبه کردید ما رو دوستان. من خودم به اندازه کافی از این طرح های نامحدود بدبختی کشیدم. ولی دوباره داشتم خام این isp ها میشدم که شما اطلاع رسانی کردید. بازم ممنون.
خدا رحم کرد بهتون![]()
به نظر شما وایمکس ایرانسل بگیرم بهتره یا مبین نت ؟
دوم ااینکه چجور مودمی بگیرم ؟ یواس بی یا رومیزی ؟
لطفا راهنمایی کنید. من قبلا adsl شاتل استفاده میکردم ولی الان تلفن مون عوض شده میگن pcm هست دیگه باید با شاتل خداحافظی کنم
اصلا طرف هیچ کدوم نیا.
از همه بدتر که مبین نت هست.شک نکن.یعنی رسما گریه ات میگیره.
وایرلس سایر شرکتا رو بگیر.مخابرات هم وایرلس ارائه میده.
من مبین نت دارم.روزی چند بار دارم خودمو نفرین میکنم.
کسی باید مبین نت بخره که اولا صبر ایوب داشته باشه ( واسه هر دفعه قطع شدن ) دوما شارژ تلفنش خیلی زیاد باشه ( واسه پشت خط موندن ) سوما قدرت بدنی زیاد داشته باشه ( واسه گرفتن مودم تو هوا تا آنتن بده ) اگه این شرایطو داری بسم الله![]()
دوستانی که واقعا می خوان مبین نت بگیرن بهتره خودشون تو منطقه و شهرشون پرسو جو کنند یا درصورت امکان کیفیت رو امتحان کنند چون شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق می کنه
مثلا اهواز که سابقه طولانی تو کیفیت بد سیگنال و سرعت داره ولی تو دو منطقه ای که زیاد استفاده می کنم هیچ مشکلی با سیگنال ندارم و کیفیت هم تقریبا بدون مشکل و قطعی است (مگر مشکلات سراسری)
واقعا مخابرات شیراز وایرلس میده؟؟؟ میشه لینک قیمت هاش رو بدی
Last edited by arash59b; 24-01-2014 at 15:33.
کسی راجعب این اطلاعی داره ؟؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
تو نمایشگاه کتاب که هفته پیش بود رفتم دیدم دارن میفروشن.
قیمت نپرسیدم.اطلاعی ندارم.
از شدن که شدنیه کافی اطلاعات کاربری و رمز عبورش رو رو مودم خودتون ست کنید
ولی در هر زمان فقط یکی از مودم ها می تونه کانکت باشه
پشتیبانی میگه این کار غیر قانونیه و اگه متوجه بشیم اکانت رو بن می کنیم. ولی شما به این حرفا کاری نداشته باش.
فکر کنم باید مک ادرس هم ست کنم.
وقتی دو طرف راضی باشن نباید غیر فانونی باشه .
با این کیفیت افتضاهشون من دیگه حاضر نیستم یک ریال دیگه بابتش پول بدم .
ممنون دوست عزیز
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)