تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1991 از 3745 اولاول ... 991149118911941198119871988198919901991199219931994199520012041209124912991 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,901 به 19,910 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من الان 2 مگ با 6 گیگ در ماه دارم ( 2 تا 5 نیم بها و تا 8 رایگان )....... خطم روی 12 مگ بسته شده
    می خواستم ببینم اگر ماه بعد 256 یا 512 که از 2 تا 8 رایگان هست رو بگیرم خطم روی چند بسته می شه ؟
    و اینکه اگر الان خواسته باشم طرح رو از توی پنلم عوض کنم باید کل هزینه ی طرح جدید رو بدم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

آره دیدم حدودا" 6-7 روزی تلاش کردی،راستی ممکن این 3-4 روز برق قطع بشه ها ، هواشناسی مازندران طوفان و بارون پیش بینی کرده
    اره شانس اوردم تلاش های چند روزه ام به ... نرفتش...................یه رعدو برق هایی میزد..خدا به خیر کرد

3. این کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه میانگین چه سرعت دانلودی میده؟ بعد از 40 گیگ چه اتفاقی می افته؟
    ----------------
    من اینترنت با میانگین سرعت دانلود 110 به بالا با یه قیمت معقول میخوام.ماهی حدود 100 گیگ استفاده دارم از اونجا که شنیدم شاتل محدودم میکنه.پارس پورت خالی نداره و مخابرات هم که بالای 512 دیگه نمیده.نامحدود هم میخوام .به این گزینه و فن آوا رسیدم دوستان چی چیشنهاد میدید؟شرکت دیگه ای سراغ دارید؟
    ممنون میشم پاسخ بدید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان آسیاتکی

الآن این شبانه رایگان سرویس‌های آسیاتک چه سرعتی می‌ده؟ مثلاً یه سرویس کولاک 4مگابیت با رایگان 2 تا 8 صبح چه سرعتی می‌ده و به طور متوسط شبی چقدر می‌شه باهاش دانلود کرد؟

فعلاً که پارس‌آنلاین هم داغون شده و دیگه شبانه رایگانش حذف شده. درست مثل صبانت.

داره خودمونی میشه mmz63s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه میانگین چه سرعت دانلودی میده؟ بعد از 40 گیگ چه اتفاقی می افته؟
    ----------------
    من اینترنت با میانگین سرعت دانلود 110 به بالا با یه قیمت معقول میخوام.ماهی حدود 100 گیگ استفاده دارم از اونجا که شنیدم شاتل محدودم میکنه.پارس پورت خالی نداره و مخابرات هم که بالای 512 دیگه نمیده.نامحدود هم میخوام .به این گزینه و فن آوا رسیدم دوستان چی چیشنهاد میدید؟شرکت دیگه ای سراغ دارید؟
    ممنون میشم پاسخ بدید
    بین نامحدودا بعد از مخابرات ، فن آوا بهترینه . آسیاتک بعد از حجم مشخص شده سرعت رو 1/3 میکنه !
    واسه شما فکر کنم فن آوا 1مگ برنزی کارتون رو راه میندازه ، میانگین سرعتش 120 باید باشه قیمتشم احتمالا حدود 70ـه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بین نامحدودا بعد از مخابرات ، فن آوا بهترینه . آسیاتک بعد از حجم مشخص شده سرعت رو 1/3 میکنه !
    واسه شما فکر کنم فن آوا 1مگ برنزی کارتون رو راه میندازه ، میانگین سرعتش 120 باید باشه قیمتشم احتمالا حدود 70ـه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخابرات که دیگه نمیده .. :( 40 هزار تومان از 1 مگ مخابرات بیشتر یاید داد واسه فن آوا اما انگار گزینه ی دیگه ای نیست. تشکر دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا این آسیا تک قات زده...معمولا یک یا دو روز در هفته ساعات رایگان محدود نمیشد و ما تا صبح 15 گیگی میگرفتیم ولی الان یه 10 روزی میشد که دیگه خبری نبود و منم فکرم مشغول همین موضوع بود که امروز متوجه شدم که یه دو روزی هست که از من حجم کسر نمیکنه یعنی کونتور نمیندازه، ساعات رایگان محدود میشه ولی در ساعات غیر رایگان و با سرعت بالا حجمی کسر نمیشهخلاصه ما هم بکوب در حال دانلودیم ببینیم تا کی دوام میاره...

9. این کاربر از HERFEII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا این آسیا تک قات زده...معمولا یک یا دو روز در هفته ساعات رایگان محدود نمیشد و ما تا صبح 15 گیگی میگرفتیم ولی الان یه 10 روزی میشد که دیگه خبری نبود و منم فکرم مشغول همین موضوع بود که امروز متوجه شدم که یه دو روزی هست که از من حجم کسر نمیکنه یعنی کونتور نمیندازه، ساعات رایگان محدود میشه ولی در ساعات غیر رایگان و با سرعت بالا حجمی کسر نمیشهخلاصه ما هم بکوب در حال دانلودیم ببینیم تا کی دوام میاره...
    ای دل قافل..... امروز از حجم منم کم نکرده

ولی یه نکته ای این وسط هست : الان که چیزی دانلود می کنم هیچی کم نمی کنه .... تو جزئیات ریزمصرف هم اصلا محاسبش نکرده ( یعنی نه تو قسمت محاسبه شده و نه رایگان نیستش )...... می ترسم بزنم رو دانلود کل حجمم تموم بشه

11. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ای دل قافل..... امروز از حجم منم کم نکرده

ولی یه نکته ای این وسط هست : الان که چیزی دانلود می کنم هیچی کم نمی کنه .... تو جزئیات ریزمصرف هم اصلا محاسبش نکرده ( یعنی نه تو قسمت محاسبه شده و نه رایگان نیستش )...... می ترسم بزنم رو دانلود کل حجمم تموم بشه
    من یکی دو روز بیشتر از شارژم نمونده برای همین خیالم راحته ولی شما اگه زیاد مونده حق داری بترسی...ولی بعید میدونم بعدا کم کنه ... اگه می خواست کم کنه همین الان حجم کسر میکرد...سوزنش گیر کرده

یادش بخیر منو یاد کنتور قدیمی گازمون انداخت ، آقا تا یه چک میزدی تو سرش دیگه شماره نمینداختاومدیم نقش شهروند مثبت رو بازی کنیم خودمون گفتیم عوضش کنن

13. 3 کاربر از HERFEII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یکی دو روز بیشتر از شارژم نمونده برای همین خیالم راحته ولی شما اگه زیاد مونده حق داری بترسی...ولی بعید میدونم بعدا کم کنه ... اگه می خواست کم کنه همین الان حجم کسر میکرد...سوزنش گیر کرده

یادش بخیر منو یاد کنتور قدیمی گازمون انداخت ، آقا تا یه چک میزدی تو سرش دیگه شماره نمینداختاومدیم نقش شهروند مثبت رو بازی کنیم خودمون گفتیم عوضش کنن
    الان دوباره نگاه کردم دیدم جزو رایگان حساب کرده

یکم طول می کشه تو پنل کاربری دانلود هارو بنویسه

15. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •