تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1991 از 2376 اولاول ... 9911491189119411981198719881989199019911992199319941995200120412091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,901 به 19,910 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آقا من یه چیزی به ذهنم رسیده که زیادم دور از واقعیت به نظر نمیرسه. حتما میدونید الاتحادی ها چند تا بازی آخر استقلال رو آناالیز کردن یعنی از بازی دربی به بعد... تو این بازی ها همه اذعان دارن استقلال ، استقلال همیشگی نبود... اصلا برای من عجیب بود تیمی که اینقدر حرفه ای بازی میکرد چطور یهو اینجوری شد. چرا تیمی که از همه نقاط حمله میکرد عین تیمهای آماتور همه زورشو میداد به سمت راست ؟ بدترین تاکتیک ممکن بود. نمیتونیم بگیم چون جانواریو نبود استقلال ضعیف شد چون تو همین فصل پیش اومده بود که جانواریو رو بخاطر محرومیت نداشته باشیم اما استقلال نه تنها افت نکرد بلکه بهترم بود. به نظر شما این تاکتیک برای فریب عربستانی ها نبود ؟ استقلال که تو لیگ 6 امتیاز جلو بود و میدونست حتی اگه این سه بازی رو هم خوب نتیجه نگیر بازم صدرنشین میمونه ولی از اون طرف الاتحادی ها با آنالیز بازی های اخیر استقلال و دیدن تاکتیک ساده تیم دچار سو تفاهم میشن و فکر میکنن به راحتی میتونن جلوی این تاکتیک استقلال بایستن. یکی از دلایلی که من رو این فرضیه بیشتر مطمئن میشم اینه که نیمه دوم بازی به ذوب آهن وقتی استقلال یک بر صفر عقب بود و اگر همین نتیجه باقی میموند صدر جدول رو از دست میداد همه دیدن یهو تیم متحول شد و همون استقلال همیشگی شد تا بازی رو ببره یا حداقل مساوی کنه تا صدر جدول رو از دست نده. دیدیم که نتیجه هم داد. من بازم فکر میکنم قلعه نویی چنین ریسکی رو کرده... از یه طرف صدرجدول رو از دست نداده و تو بازی های آخر لیگ میتونه قهرمانی خودشو مسجل کنه و طرف دیگه رقیب عربستانی رو فریب داده و اونا فکر میکنن استقلال افت کرده و میتونن به راحتی استقلال رو زمینگیر کنن. حالا فکر کنید بازی با الاتحاد استقلال یهو 180 درجه متحول بشه و یه جورایی به الاتحاد رکب بزنه اونوقت چه حالی میده... قلعه نویی خوب میدونه بردن الاتحاد تو عربستان یعنی نصف راه صعود از گروه رو طی کردن... این یه ریسک بزرگ بود که هیچکس به جز قلعه نویی جرات انجامش رو نداشت.... ( بازم میگم این فقط یه فرضیه س )

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نظر شما در مورد این فرضیه چیه ؟

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا من یه چیزی به ذهنم رسیده که زیادم دور از واقعیت به نظر نمیرسه. حتما میدونید الاتحادی ها چند تا بازی آخر استقلال رو آناالیز کردن یعنی از بازی دربی به بعد... تو این بازی ها همه اذعان دارن استقلال ، استقلال همیشگی نبود... اصلا برای من عجیب بود تیمی که اینقدر حرفه ای بازی میکرد چطور یهو اینجوری شد. چرا تیمی که از همه نقاط حمله میکرد عین تیمهای آماتور همه زورشو میداد به سمت راست ؟ بدترین تاکتیک ممکن بود. نمیتونیم بگیم چون جانواریو نبود استقلال ضعیف شد چون تو همین فصل پیش اومده بود که جانواریو رو بخاطر محرومیت نداشته باشیم اما استقلال نه تنها افت نکرد بلکه بهترم بود. به نظر شما این تاکتیک برای فریب عربستانی ها نبود ؟ استقلال که تو لیگ 6 امتیاز جلو بود و میدونست حتی اگه این سه بازی رو هم خوب نتیجه نگیر بازم صدرنشین میمونه ولی از اون طرف الاتحادی ها با آنالیز بازی های اخیر استقلال و دیدن تاکتیک ساده تیم دچار سو تفاهم میشن و فکر میکنن به راحتی میتونن جلوی این تاکتیک استقلال بایستن. یکی از دلایلی که من رو این فرضیه بیشتر مطمئن میشم اینه که نیمه دوم بازی به ذوب آهن وقتی استقلال یک بر صفر عقب بود و اگر همین نتیجه باقی میموند صدر جدول رو از دست میداد همه دیدن یهو تیم متحول شد و همون استقلال همیشگی شد تا بازی رو ببره یا حداقل مساوی کنه تا صدر جدول رو از دست نده. دیدیم که نتیجه هم داد. من بازم فکر میکنم قلعه نویی چنین ریسکی رو کرده... از یه طرف صدرجدول رو از دست نداده و تو بازی های آخر لیگ میتونه قهرمانی خودشو مسجل کنه و طرف دیگه رقیب عربستانی رو فریب داده و اونا فکر میکنن استقلال افت کرده و میتونن به راحتی استقلال رو زمینگیر کنن. حالا فکر کنید بازی با الاتحاد استقلال یهو 180 درجه متحول بشه و یه جورایی به الاتحاد رکب بزنه اونوقت چه حالی میده... قلعه نویی خوب میدونه بردن الاتحاد تو عربستان یعنی نصف راه صعود از گروه رو طی کردن... این یه ریسک بزرگ بود که هیچکس به جز قلعه نویی جرات انجامش رو نداشت.... ( بازم میگم این فقط یه فرضیه س )
    حتی اگه این فرضیه درست نباشه ولی همون نتیجه رو میده
    خلاصه نظر منم اینه که این چند تا بازی استقلال که خوب بازی نکرد مطمئنا توی لیگ قهرمانان به نفعش هست

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

حتی اگه این فرضیه درست نباشه ولی همون نتیجه رو میده
    خلاصه نظر منم اینه که این چند تا بازی استقلال که خوب بازی نکرد مطمئنا توی لیگ قهرمانان به نفعش هست
    دقیقا... مخصوصا تو بازی اول که سخت ترین بازی ما هست. به هر حال امیدوارم بازی رو ببریم. دور از دسترس نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر شما در مورد این فرضیه چیه ؟
    نه بابا!به نظر من از بيخ و بن غلطه اگه اس اس اين چند تا بازي رو خراب كاري نميكرد الان قهرمان زود هنگام بوديم و تيم ها مثل چي ازمون ميترسيدن.

ولي به نظر من اس اس اگه هجومي بازي كنه امتياز ميگيره ولي اگه امير از اتفاقات بازي هاي قبل درس نگرفته باشه و بخواد دفاعي بازي كنه 3 تا رو شاخشه كه ميخوريم با اين دفاع مستحكمي(!) كه داريم .

ولي من ميگم تو اين بازي امتياز ميگيريم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سايت الاتحاد چيه ؟ بريم ببينيم اونا چي چي ميگن! هرچند اين عربا گوسفندن!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

استقلال 1 - 3 الاتحاد

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نه بابا!به نظر من از بيخ و بن غلطه اگه اس اس اين چند تا بازي رو خراب كاري نميكرد الان قهرمان زود هنگام بوديم و تيم ها مثل چي ازمون ميترسيدن.

ولي به نظر من اس اس اگه هجومي بازي كنه امتياز ميگيره ولي اگه امير از اتفاقات بازي هاي قبل درس نگرفته باشه و بخواد دفاعي بازي كنه 3 تا رو شاخشه كه ميخوريم با اين دفاع مستحكمي(!) كه داريم .

ولي من ميگم تو اين بازي امتياز ميگيريم
    فرض کنیم استقلال همه بازی هاشو میبرد. قبلش 6 امتیاز اختلاف داشت و با توجه به اینکه 4 تا بازی باقی مونده باید 12 امتیاز جلو میفتاد تا قهرمان زودهنگام بشه. 6 امتیاز که جلو بود و 6 امتیازم باید میگرفت اونم در صورتیکه ذوب آهن دو تا بازی رو میباخت. در حالیکه ذوب آهن همه بازی هاشو برد... فکر کنم یه مساوی گرفت فقط... در هر صورت این یه نظریه س ولی به قول دوستمون هر چی که باشه به نفع استقلال بوده از این لحاظ...

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فساد در آفساید / وقتی وزارت اطلاعات پای فساد را از ورزش ایران قطع می کند / پرده برداری از پشت پرده فساد جاری در فوتبال ایران

علی آبادی از وزارت اطلاعات

وزارت اطلاعات با تیزبینی پرچم زد و حالا سازمان ورزش در سوت خود می‌دمد، به نشانه اینکه «فساد فوتبال چندین متر در آفساید قرار گرفته» و وقت مجازات خاطیان فرارسیده! حدود دو هفته‌ای از شایعه دستگیری تعدادی از دلالان فوتبال که پشت لوگوی چند روزنامه ورزشی به مکیدن خون فوتبال حرفه‌ای تازه پاگرفته‌مان مشغول بودند می‌گذشت که سرانجام اظهار نظرهای رسمی «حداد»، معاون امنیتی دادسرای تهران و «جمشیدی»، سخنگوی قوه قضائیه، به تحقق پروژه «مبارزه با فساد فوتبال» رسمیت بخشید. پروژه‌ای که شنیده ‌می‌شود بالاترین مقام اجرایی کشور بر تحقق آن تاکید ویژه‌ای داشته. حالا هم معاون رئیس‌جمهور و رئیس‌ سازمان تربیت‌بدنی، محمد علی‌آبادی از بانیان آن تقدیر می‌کند: «باید در ابتدا از قوه قضائیه و دوستان وزارت اطلاعات تشکر کنم که در این راه با یکدیگر همراه شدند و مطمئن هستم در صورتی که این روند ادامه پیدا کند و افراد ناسالم و ناصالح از ورزش کشور حذف شوند، جهش‌های بیشتری را در ورزش کشور شاهد خواهیم بود». علی‌آبادی که خود همواره نسبت به روابط فساد‌انگیز دلالان در فوتبال هشدار می‌داد اینها را در حاشیه مجمع عمومی فدراسیون فوتبال به زبان آورد تا بدین‌ترتیب رسما از یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های ضد فساد که در دستور کار دولت نهم قرار داشته پرده‌برداری شود، هرچند هنوز راه‌ درازی تا محو کامل فساد در ورزش ایران باقی مانده است. به نظر می‌رسد بازداشت شش تن از دلالان که چند سالی بود در برخی روزنامه‌های ورزشی سنگر گرفته بودند و در محافل ورزشی و روزنامه‌نگاری از آنان به مافیای فوتبال تعبیر می‌شد، تنها مطلع این حرکت انقلابی و امنیتی بی‌سابقه در ورزش ایران باشد چنانکه به گزارش منابع غیر‌رسمی، لیستی تهیه شده که حدود 140 نفر که منشأ مناسبات و اقدامات غیرقانونی در ورزش هستند را در بر گرفته و شامل واسطه‌هایی است که با ارعاب از بازیکنان حق انتقال دریافت می‌کنند یا روزنامه‌نگارانی که با نوشته‌ها و تیترهای جهت‌دار خود با آبروی باشگاه‌ها و بازیکنان بازی می‌کنند تا از این راه اقدام به اخاذی کنند.
    بدنام‌ترین آنها که در زمره 6 نفر بازداشت شده قرار داشت «ن.ا» بود که در عملیاتی فوق‌العاده حساب شده همزمان با سایرین در دفتر روزنامه‌اش دستگیر شد و بدین‌گونه هراس‌انگیزترین بت ژورنالیسم زرد (و یکی از سران مافیای فوتبال) در مقابل چشم روزنامه‌نگاران جوان تحریریه آن روزنامه شکست و عبرتی شد تا بلکه این راه کج بی‌رهرو بماند. 48 ساعت بعد نام این سردبیر فاسد از شناسنامه روزنامه مزبور پاک شد و حتی از گوشه و کنار خبرهایی رسید که مدیریت جدید این روزنامه پرتیراژ برای نجات لوگوی خود از بدنامی، با مأموران اطلاعات برای جمع‌آوری مدارک موثق علیه «ن.ا» همکاری داشته‌ است. اما یکی دیگر از دستگیرشدگان «غ.گ» بود که از او به‌عنوان خطرناک‌ترین دلال غیررسمی فوتبال کشور نام برده می‌شد و اخیراً با خرید غیررسمی یکی از روزنامه‌های زرد ورزشی جریان ارعاب و فساد در فوتبال را مستقیماً از ارگان خود به پیش می‌برد. او همان کسی است که حدود 5 سال پیش از طریق روزنامه‌نگاری به‌نام «م.ه‍» در راس روزنامه مزبور (که او هم دستگیر شده است) با چراغ سبز سازمان ورزش دولت سابق و رئیس سابق فدراسیون فوتبال، بزرگ‌ترین لکه ننگ را بر دامان فوتبال ایران نشاند و تیم ملی «ب» را در ازای دریافت وجوهی از برخی دعوت‌شدگان تحویل فدراسیون فوتبال داد. همان زمان یکی از نزدیکان رئیس وقت فدراسیون (و از نزدیکان رئیس‌جمهور وقت) در توجیه چشم بستن فدراسیون بر این فساد آشکار، از آن به عنوان «حق حساب به جریان فحاشی مطبوعات برای همراهی با آن فدراسیون» یاد کرد. جالب اینجا بود که روزنامه مزبور که همواره تندترین تیترها و مقالات را نثار فدراسیون وقت و رئیس همیشه عصبی‌اش می‌کرد، بلافاصله پس از اعلام لیست تیم ملی «ب» یک‌شبه به موافق و حامی آن تبدیل شد (این را به سادگی با رجوع به آرشیو آن روزنامه می‌توان یافت). سردبیر روزنامه مزبور «ن.ا» بود که یک سال پیش از آن موعد با شکایت همان رئیس فدراسیون از روزنامه قبلی‌اش، به روزنامه جدید کوچ کرده بود، معاون او در روزنامه جدید «م.ه» بود و حامی مالی روزنامه «غ.گ»! به همین دلیل جامعه روزنامه‌نگاران ورزشی با خوشبینی و خشنودی، حرکت اخیر برای پاکسازی فوتبال از شر قلم‌به‌دستان و دلال‌های مفسد را که به همت «اداره اطلاعات تهران» صورت گرفته دنبال می‌کند و آن را یکی از مهم‌ترین رویدادهای سال 1387 می‌داند.
    خبرگزاری " پارس فوتبال " که از بدو انتشار یکی از حامیان «پاکسازی فوتبال» بوده و با ارائه مقالات متعدد از بهمن فروتن، مجید جلالی، محمد مایلی‌کهن و ... در اعتراض به فساد ورزشی کوتاهی نکرده، نیز به نوبه خود از بانیان این حرکت تقدیر می‌کند، همینطور از «محمد علی‌آبادی» که در روزهایی نه‌چندان دور اعلام خطر کرده بود که نیمی از بودجه عمدتا دولتی فوتبال (حدود یکصد میلیارد تومان در سال) به جیب یک مشت دلال می‌رود.
    آقای علی‌آبادی! این بهترین عیدی ممکن برای فوتبال بود.
    من خیلی وقته روزنامه ورزشی نمیگیرم
    اونایی که خبر دارن این ن.ا همون ناصر احمدپور نیست؟
    من دیگه سردبیری که اسمش با ن.ا شروع بشه نمیشناسم؟
    ایا هنوز اسمش توی خبرورزشی هست؟
    چون نوشته که دیگه اسمش به عنوان سردبیر توی اون روزنامه نیست
    تازه نوشته که قبلا توی روزنامش همش بد فدراسیون رو میگفته که اینم درسته
    چون وقتی توی البرز ورزشی بود واقعا به زمین و زمان بد میگفت

بقیشون رو چی کسی نمیشناسه؟

*منصور البلوي يكي از هواداران متعصب الاتحاد روز گذشته تمام بليت‌هاي ورزشگاه امير عبدا... فيصل جده را خريداري كرد تا در روز بازي هواداران به صورت رايگان بازي را تماشا كنند. هر بليت 400 ريال عربستان ارزش دارد. اين ورزشگاه 27 هزار نفري است.
    400 ریال عربستان یعنی 90000 هزار تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حجازي: هر ‪ ۴‬نماينده ايران از گروه خود صعود خواهند كرد
    اینم یک کلام از مادر عروس

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

قلعه‌نويي پيش از سفر به جده و با تبريك موفقيت كشتي:
    امروز چنان ضد حالي خورديم كه پيروزي مقابل روسيه از يادمون رفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •