تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1990 از 2199 اولاول ... 9901490189019401980198619871988198919901991199219931994200020402090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,891 به 19,900 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چطور؟ از کجا؟ چه گزینه ای رو باید عوض کنم؟

از بخش Basic داخل برگه WLAN می‌تونید با اون تیک بالای صفحه ﴿Enable WLAN﴾ وایرلس رو خاموش کنید یا روشن کنید.
    درضمن اگه مودم شما هم مشابه 635 بخش Rate رو همین جا داشت می‌تونستین برای سرعت وای‌.فای محدودیت بذارین. البته بگم خیلی غصه نداشتنش رو نخورین چون توی 635 هم حداقل سرعت یک‌مگابیت هست که فقط برای کسانی که اکانت دومگابیت دارن، بدرد می‌خوره. تازه اون هم اگه کسی بخواد سرعت رو کمتر از یک مگابیت بکنه که بدرد نمی‌خوره. کلاً این وضعیت نشون می‌ده که در مقایسه با هدفی که این مودم‌ها براش ساخته شدن و حتی سرعت ۵۴ مگابیت هم توی لیستشون دارن، سرعت یک یا دو مگابیت که برای ما حداکثر سرعت هست در اصل سرعت حداقل برای خارجی‌ها هست.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه مودم مبین نت دارم میخوام از طریق کارت شبکه به نت وصل نشه. از طریق وای فای فقط به یه لپ تاپ و موبایل مشخص وصل بشه. چیکار کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه مودم مبین نت دارم میخوام از طریق کارت شبکه به نت وصل نشه. از طریق وای فای فقط به یه لپ تاپ و موبایل مشخص وصل بشه. چیکار کنم؟

کافیه سیم شبکه بهش وصل نباشه و فقط وایرلس اون روشن باشه.

داره خودمونی میشه mj360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان. شما اطلاع دارید که سرعت دانلود سرویس ۱ مگ نامحدود مبین نت چنده؟ و اینکه آیا ثبات «نسبی» داره این سرعت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یکی از اشناها شرکت داره و مبینت یک مگ .
    من هم مبینتم داره تموم میشه میتونم اکانت اون رو بگیرم با هم استفاده کنیم ؟؟
    یعنی تا شرکت بازه اون استفاده کنه و ساعت 5 به بعد من استفاده کنم با مودم مبینت خودم .
    یعنی یک اکانت به دو مودم وصل باشه .؟؟؟ میشه ؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان. شما اطلاع دارید که سرعت دانلود سرویس ۱ مگ نامحدود مبین نت چنده؟ و اینکه آیا ثبات «نسبی» داره این سرعت؟
    بدترین طرحه 128 از این بهتره!!!!

8. 2 کاربر از alichoopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال portal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان واسه شهر قم چه سرویس وایمکسی رو پیشنهاد می کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

این طرح بدترین طرح از بین همه ی طرح های ارائه شده هست واقعا افتضاحه. اول می گن طرح 100 تا سرعت میده وقتی فعالش می کنی می بینی 50 تا هم به زور می ده زنگ می زنی یه سری محاسبات می کنن و می گن سقف سرعت شما 100 هست و کف سرعت شما 30 پس اگه سرعتت 30 اومد نباید اعتراض کنی و اینجوری میشه که سرت کلاه میره. آره داداش اینجوریه مبین نت

11. این کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sat2they's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این طرح بدترین طرح از بین همه ی طرح های ارائه شده هست واقعا افتضاحه. اول می گن طرح 100 تا سرعت میده وقتی فعالش می کنی می بینی 50 تا هم به زور می ده زنگ می زنی یه سری محاسبات می کنن و می گن سقف سرعت شما 100 هست و کف سرعت شما 30 پس اگه سرعتت 30 اومد نباید اعتراض کنی و اینجوری میشه که سرت کلاه میره. آره داداش اینجوریه مبین نت
    ازاین حرف ها هم بدتره
    ماکسیمم سرعت دانلود تو این طرح 15-16 کیلوبایت درثانیست که مثل کابوسه
    جالب اینجاست 2 دقیقه بعد از اینکه طرح من فعال شد و پی بردم به این داستان تماس گرفتم گفتم طرح رو تغییر بدید اپراتور گفت امکانش نیست و ما دسترسی نداریم !

13. این کاربر از sat2they بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ازاین حرف ها هم بدتره
    ماکسیمم سرعت دانلود تو این طرح 15-16 کیلوبایت درثانیست که مثل کابوسه
    جالب اینجاست 2 دقیقه بعد از اینکه طرح من فعال شد و پی بردم به این داستان تماس گرفتم گفتم طرح رو تغییر بدید اپراتور گفت امکانش نیست و ما دسترسی نداریم !
    آره دیگه مشتری مداری مبین نت یعنی این.هر روزم قیمتا رو بالا می برن وقتی هم میگیم چرا اینکارو می کنین میگن چون قابلیت جابجایی داره.همینو گرفتن دارن می زنند تو سر مشتری.قیمت مودماشم که سر به فلک کشیده

15. این کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •