دوست عزیز شما برو تو my.shatel.ir بعد از ورود برو تو سربرگ تغییر سرویس
دوستان یه سوال دارم سرویس اکو جمعه ها رایگان نیست؟؟؟؟؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز شما برو تو my.shatel.ir بعد از ورود برو تو سربرگ تغییر سرویس
دوستان یه سوال دارم سرویس اکو جمعه ها رایگان نیست؟؟؟؟؟![]()
خاک بر سر شاتل که همیشه 50% مشتریاش راضین و فکر میکنن شاتل خوب شده . نمیدونن که این سرعت رو از اون 50% بدبخت میگیرن . الان توی مشهد منطقه ما 2 ماه که هیچ کس شبا با سرعت بالاتر از 1 کیلوبایت نمیتونه دانلود کنه (128 اکو) . در حالی که همین 128 توی منطقه دیگه داره با 100 تا شبی 2 گیگ میگیره . منتظریم ببینیم کی نوبت ما میشه .
آره بابا با ارت هوم قابل مقایسه نیست.....
همین الان درخواست تغییر سرویس رو بزن : دی
مصطفی خب الان خودت که همونطوری که اشاره کردی وضع دانلود و سرعتت مناسبه و راضی هستی ولی بعضی از دوستان ( با توجه به اینکه جاهای مختلف کشور هستن استثنا تهران ) میگن که خب برای بعضیا خوبه بعضیا بده و اصلا نمیشه تحمل کرد بعدشم که باز دوستان میگن اختلال توی سرویس چت هستش خب اینطوری باشه اگه من همین بمونم که به صرفه تره ولی خب این آرت هوم که من دارم سرعتش واقعا ضجر آوره هر سه ساعت 100 مگ دارم میگیرم تازه اگه همه شرایط مساعد باشن !!!!!! ولی خب همونطوری که تو این تاپیک حداقل چندتا پست آخر به غیر حرفای خودت ، اکثرا میگن با 80 90 دارن میگیرن که خودش![]()
![]()
نمیدونم چی کار کنم !!!
سلام دوستان ، من اصفهان هستم ، مرکز ردانی پور ( تقریبأ وسط به وسط شهر ) سرعتها توی روز افتضاح ، شبها هم که دیگه بیشتر از 20 نمیشه!!!
یه بحث دیگه ایی هم هست ، اون هم این که من با کانکشن و بریج کانکت میشم ، وقتی کانکشن را میزنم ، کانکت میشه ولی هیچ پیجی را باز نمیکنه و حتی پینگ هم نمیگیره ، حتمأ باید یکبار دیسکانکت کنم و بعد دوباره کانکت کنم تا پیج باز کنه و پینگ کنه!! کسی این مشکل را نداشته؟؟؟؟
راستی اکو 512 دارم ، 5-6 روز دیگه هم تموم میشه ، میخواستم ببینم شاتل درست میشه (مثل قبل) و یا اگر دیگه مثل قبل نمیشه دیگه شارژش نکنم!!!
اره همينطوره ما هم توي مشهديم منتظر كي نوبتمون بشه![]()
آخ جون نوبت ما رسید. الان نوبت ما شده.
ُلام
من هم ردانی پور هستم از دیشب سرعت شبانه بالاتر از 30 نرفت و بعدش هم قطع شد دیشب بعد از یک ماه و نیم دانلود 2گیگی دیشب 244 مگ دانلود کردم اما سرعت روز همون 1 مگ بود
آقا پینگو ببین !
![]()
دوستان سلام
اینم وضعیت اولین هفته ی من با شاتل.توی یک هفته (8شب) حدود 7.5 گیگ دانلود داشتم
![]()
هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)