هيچكي پيدا نميشه به ما كمك كنه؟
هيچكي پيدا نميشه به ما كمك كنه؟
سلام.
یکی به من بگه اون قسمتی رو که یه نفر قرمز پوشیده دو تا شاخ هم داره میره پشت یه تیر انداز و بهت تیر میزنه رو چکارش کنم.هرکاری میکنم هم نمیشه.من یه مشکلی دارم نمیدونم از گرافیکمه یا نه که تو اتاقهای تاریک همه چی تاریکه تاریک میشه مثل گور حتی لئون رو هم نمیبینم(یه بار پرسیدم کسی جواب نداد).گرافیکم جی فورس اف ایکس5200/128 Mb.
همگی دقت کنید:برای این که سریعتر مشکلتون حل بشه ، مشکل رو به طور کامل توضیح دهید و یه عکس هم قرار بدید!
در صفحات قبلی لیست راهنمای همه کلید ها بود. قبل از اینکه پست بدید یه سرچ کنید!
سلام اونجا رو بايد صبر كني اون خشاب عوض كنه بعد چند تا تير (ترجيحا اسلحت قوي باشه) با نارنجك و اينا بهش بزني مي ميره. ولي وقتي اون داره تيراندازي مي كنه تو پناه بگير.
واسه تاريك شدن هم از توي كنترل پنل انويديا برو بخش display روشني مانيتور رو زيادش كن منم از اين روش استفاده مي كنم.
وارد يه جاي ميشم كه اون مرد كوچك با همراهش با ---- صبحت مي كنند و بعد به وسيله اون گل بلعيده ميشن و بعد گل به شكل يك موجود يك چشم در مي آيد كه نمي دونيم چطور باش مقابله كينم و از بين ببريمش
با تشكر از شما من خودم با اينكه سن هم به بازي نميخوره ولي خوشم از اين بازي مياد
تو اين پست دوستان جواب دادن:توضيح اضافه 1: راكت منظور همون آر پي جي هست.
سلام آقا اين غوله كه با سالازار مخلوط ميشه و چسبيده به در و ديوار رو چه طوري بايد زد؟؟
با راكت هم زدم بهش هيچيش نشد؟!
ويرايش مي كنننننم !
اين غوله رو زدم روش خودم رو هم مي ذارم شايد به درد بقيه بخوره
اول اين كه اگه پول دارين يه دونه اسلحه broken butterfly بخرين + يه راكت.
از در كه مي رين تو با اين broken butterfly بزنين يكي از بازوهاي اين غول رو بره تو ديوار.
بعد با TMP (از همه آسونتره) چشم غول رو نشونه بگيرين و همينطوري مسلسل بزنين توش. البته مواظب باشين اگه دهنش باز شد خواست قورتتون بده فرار كنين. بعد چنگكه غوله باز ميشه سالازار مياد بيرون. سريع با راكت بزنينش!
به همين سادگي
براي اين هم مي گم از broken butterfly استفاده كنين كه قويه با يه دونه تير بازوي غوله ميره تو ولي با اسلحه هاي ديگه (از جمله شات گان) بايد چند تا تير بزنين كه جاي كله ي غول عوض ميشه توي مدتي كه دارين بازوشو مي زنين كارتون سخت ميشه.
البته سرعت عمل تو همه كارايي كه گفتم بايد داشته باشيد و بين راهايي كه من امتحان كردم اين از همه آسونتر بود.
باز البته در حضور اساتيد ببخشيدها
گفتم شايد كمكي به مبتدي هايي مثل خودم كرده باشم.![]()
توضيح اضافه 2: اول بايد بزنين يكي از بازوهاي غوله بره تو كه نتونه بزنه له كنه شما رو و شما بتونين چشمشو نشونه بگيرين.
توضيح اضافه 3: مرد كوچيكه همون سالازار هست كه وقتي باز ميشه چنگكش بايد زود با آر پي جي بزنين بهش تا بميره !!
توضيح اضافه 4: بايد اول اونقدر با مسلسل بزنين تو چشمش تا چنگك سالازار باز بشه و اون بياد بيرون.
Last edited by Alisma; 21-08-2007 at 14:23.
دستت درست.
تا حالا با زجر داشتم بازی میکردم.
اونجا هست كه يك گودال مواد مذاب و بالاي اون هم يك سنگ هستش و بعد سنگ رو با كنترل توي اتاق به در ميزنيم و در نمايان ميشه و بعد در رو بازمي كنيم و بعد با برخورد با دوتا از اون موجود خمير ها اون رو ميكشيم و بعد به يك در ميرسيم كه دوتا دستگير در دوطرف هست ولي هركاري كردايم باز نشد پشت سرمون هم همون مرد اسلحه فروش در يك اتاق هستش ؟؟
اونجا اشلي رو بذار كنار يكي از دستگيره ها (بهش فرمان "صبر كن" بده) خودت هم برو كنار دستگيره بعدي بعد در يك زمان با هم دستگيره ها رو فشار بدين پايين بايد چشمت به چراغ بالاي در باشه و فكر كنم قبل از اين كه كامل پر بشه بايد دستگيره ها رو بزني پايين. چند بار امتحان كن در باز ميشه.
با تشكر از شما
بعد از اون كه در باز ميشه سوار يه ماشين ميشي و بعد چند تا از اون موجدات ميان و بعد يه ماشين ديگه مياد و برخورد مي كنه به ماشين ما و بعد ميتركه و همه چيز تموم ميشه اونجا چكار كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)