برادر درست صحبت کن. اون یارو با من کل انداخته بود جوابشو دادم. تو سو استفاده نکن.
برادر درست صحبت کن. اون یارو با من کل انداخته بود جوابشو دادم. تو سو استفاده نکن.
100% تائید میشه.
آنتن توی خونه فول بود. با خط ثابت بیش از 10 بار شماره خودم رو گرفتم ولی به هیچ عنوان نمی گرفت.
دیگه خسته شدم. یه روز نیست که از دست این ایرانسل مزخرف عصبانی نشم. حیف اون همه طرفداری که ازش می کردم. وبلاگم رو ببینید. چه مطلب بلند بالایی براش نوشته بودم.
همین امروز رفتم و یه اعتباری دولتی ثبت نام کردم. هر چی باشه اس ام اس های اون، اعصاب آدم رو خورد نمی کنه.
لطفاً توی این نظرسنجی هم شرکت کنید و به رضایت یا عدم رضایتتون رای بدید تا درصد دقیقتری به دست بیاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من جواب شمارو میدونم کسانی هستن که سوء استفاده میکنن ایرانسل هنوز فرش سیمکارت رو در اصفهان شروع نکرده
اگر شما سیمکارتی خرید کردین از نماینده ایرانسل نبوده
این جواب شماست
و اینکه منم علاقه دارم هرچه زودتر اصفهان و شهرهای دیگر ایران تحت پوشش ایرانسل در بیان تا نابودیه تی سی ای رو بیبینم![]()
Last edited by علیرضا خارجی; 06-05-2007 at 22:47.
[quote=TheMohammad;1062870]گوشیتون چیه ؟ برنامه ای که از اینترنت استفاده میکنه رو باز نذارید !
آقا گوشیم 3250 هست و از برنامه خود گوشی استفاده میکنم.
منبع خبر : روابط عمومی بانک ملت
بانک ملت با هدف تحقق بانکداری الکترونیک و با استفاده از امکانات و قابلیت های منحصر به فرد سامانه متمرکز خود ، خدمات ویژه ای را به مشتریان شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل ارایه می دهد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت ، دریافت و واریز آنی وجوه مربوط به هزینه مکالمات و افزایش سقف اعتباری سیم کارت ها از جمله این خدمات است.
بر اساس این گزارش ، ارایه این خدمات با استفاده از "کد شناسه واریزکننده "حساب های متمرکزکه برای شناسایی واریزکننده وجه به مشتریان اختصاص داده شده است صورت می گیرد که این امر علاوه بر تسهیل در امر دریافت و واریز وجوه ، باعث افزایش سرعت و دقت در انجام امور می شود.
بر این اساس ، دارندگان سیم کارت تلفن همراه شرکت ایرانسل می توانند در تمام ساعات شبانه روز علاوه بر مراجعه به بیش از یکهزار و 950 شعبه بانک ملت در سراسر کشور ، با استفاده از کد شناسه 12 رقمی خود ، از طریق بالغ بر یکهزار و 200 پایانه خودپرداز و سایت بانکداری الکترونیک این بانک ، به پرداخت وجوه مربوطه به صورت آنلاین اقدام کنند.
این گزارش حاکی است دارندگان ملت کارت می توانند با استفاده از پایانه های خودپرداز بانک ملت و انتخاب گزینه "حساب های فعال کارت" ، رمز مربوطه را وارد کنند و سپس با انتخاب گزینه "انتقال وجه" در صفحه مربوط به نوع خدمت ، مطابق فرمان سیستم نسبت به ورود اطلاعات مورد نیاز اقدام و پس از انجام موفقیت آمیز عملیات ، رسید تایید انجام حواله الکترونیک خود را از دستگاه دریافت کنند.
همچنین مشترکان ایرانسل دارای هریک از حساب های متمرکز بانک ملت شامل جام ، سپرده قرض الحسنه متمرکز و ملت کارت می توانند پس از اخذ کد شناسه و رمز عبور از شعبه افتتاح کننده حساب ، با مراجعه به سایت بانکداری الکترونیک این بانک به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از طریق سرویس حواله الکترونیک ، وجوه خود را واریز کنند.
شنبه 15 اردیبهشت 1386
ليلا بارانچشمه - آمادگي داريم گزارشها و اعتراضات مردم نسبت به قبوض تلفنهمراه شركت ارتباطات سيار را بررسي كنيم.
احمد بزرگيان، نماينده مجلس و عضو كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار «جهانصنعت» ضمن بيان اين مطلب اظهار كرد: مشكلات و ابهامات قبوض تلفنهمراه مشتركان بايد به شركت ارتباطات سيار ارجاع شود و نمايندگان مردم هم در كميته مخابرات اين گزارشها را بررسي ميكنند.
وي در ادامه افزود: فردي كه يك خط تلفنهمراه در اختيار دارد حق دارد از ميزان كاركرد خط تلفنهمراه خود مطلع باشد.
عضو كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي در ادامه تصريح كرد: مردم بايد بتوانند با مراجعه به سايت شركت ارتباطات سيار قادر به مشاهده لحظه به لحظه ريز مكالمات خود باشند. البته نميدانم به چه ميزان امكان فني و بستر اين كار در اين شركت مهياست اما در صورت اجرا روش بسيار مناسبي براي شفافسازي قبوض تلفنهمراه خواهد بود.
دسترسي آنلاين به ريز مكالمات
وي تصريح كرد: مردم با مراجعه به گوشي تلفنهمراه خود كه زمان هر مكالمه را مشخص ميكند و با مراجعه به سايت و گرفتن پرينت ريز مكالمات بايد بتوانند مثل اطلاع از جرايم رانندگي ضمن اينكه ميزان كاركرد تلفنهمراه را مشخص ميكند زمان استفاده از آن را نيز مشاهده كنند و به ريز مكالمات خود دسترسي لحظه به لحظه داشته باشند.
بزرگيان افزود: در برخي قبوض جرايم رانندگي، تخلفي را نشان ميدهد كه شخص در يك شهر ديگر انجام داده در صورتي كه شخص موردنظر هرگز به آن شهر رفتوآمد نكرده است.
به گفته وي، بنابراين كاركرد تلفنهمراه شخصي كه از تهران خارج نشده اما هزينه بينشهري در قبوض تلفنهمراهش درج شده نيز ممكن است مشمول اشتباه شده باشد و در صورت ترتيب اثر ندادن شركت ارتباطات سيار به اينگونه اعتراضات كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي اين اعتراضات را بررسي خواهد كرد.
نماينده مجلس شوراي اسلامي يكي از علل افزايش هزينه قبوض تلفنهمراه به خصوص در دو ماهه اول سالجاري را مشكل موجود بين اپراتور اول و ايرانسل عنوان كرد و گفت: چون ايرانسل در سراسر كشور بدون در نظر گرفتن منطقه اقدام به واگذاري سيمكارت كرده براي محاسبه منطقهاي هزينه مكالمات اختلافي بين اين دو اپراتور به وجود آمده است و بر همين اساس هزينه مكالمه با ايرانسل بينشهري حساب ميشود حتي اگر دو نفر در يك خيابان با هم تماس برقرار كرده باشند.
حذف كد بينشهري
بزرگيان طراحي يك نرمافزار جامع در اين زمينه را راهحل مشكل موجود دانست و گفت: بايد نرمافزاري طراحي شود كه براساس آن محل تماس اپراتور ايرانسل مشخص شود و براساس كاركرد تعرفه صادر شود تا از اين طريق به اعتراضات مردم درخصوص نداشتن مكالمات بينشهري رسيدگي شود.
وي برداشتن كد بينشهري و بين استاني در اپراتور ثابت را نيز مثبت خواند و گفت: وزارت ارتباطات درخصوص برداشتن كد بينشهري براي اپراتور اول را نيز پيشنهاد داده است و چون با برداشتن كد بينشهري ميزان تماسها بالا ميرود، تاثيري در كاهش درآمد شركت ارتباطات سيار نخواهد داشت.
كپي سيمكارت قابل پيگيري
عضو كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي درخصوص كپي سيمكارت نيز گفت: مساله كپي سيمكارت نيز در اينجا موضوعيت پيدا ميكند. اگر تماسها به صورت آنلاين مشاهده شود ميتوان ثابت كرد در صورت كپي سيمكارت مكالمه مورد نظر توسط شخص ديگري در حال انجام است كه سيمكارت شخص را كپي كرده است.
وي تصريح كرد: تدوين نرمافزاري كه مشاهده مكالمات را به صورت لحظه به لحظه و آنلاين امكانپذير كند سيمكارت كپي شده را قابل پيگيري ميكند و ميتوان از اين طريق از تخلفات جلوگيري كرد.
اعتراض و نارضايتي مردم از غيرشفاف بودن قبوض تلفنهمراه و پارامترهاي موجود در آن به عقيده كارشناسان بايد توسط شركت ارتباطات سيار به آن پاسخ داده شود.
ريز مكالمه بخواهيد
اما در همين رابطه داود زارعيان، مديركل روابط عمومي شركت مخابرات ايران در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبني بر اينكه به نظر ميرسد قبوض تلفنهمراه نيز به مشكلاتي همچون قبوض جريمه رانندگان شبيه شده است، گفت: اگر مشتركان به هزينه قبوض تلفنهمراه خود مشكوك هستند، ميتوانند مراجعه كرده و ريز مكالمات خود را دريافت كنند.
وي در عين حال تصريح كرد: در تلاش هستيم تا سيستم صورتحساب خود را به صورت اينترنتي در اختيار مشتركان ارتباطات سيار قرار دهيم تا بتوانند به شكل لحظهاي در جريان ريز مكالمات خود قرار بگيرند.
يك توصيه مخابراتي
زارعيان در ادامه گفت: براي آنكه كاربران اطلاع دقيقتري از ميزان تقريبي هزينههاي مكالمات خود داشته باشند به آنها توصيه ميكنيم كه سيستم هزينه گوشيهاي خود را فعال كرده تا به عدد نهايي برسند.
وي افزود: ما حتما دلايل فني از جمله خارج بودن يك مشترك از محدوده موردنظر را در صورت نياز به آنها اعلام ميكنيم. كمااينكه در حال حاضر كم نيستند مشتركاني كه تلفن خود را از يك شهر خريده و در شهر ديگري زندگي ميكنند كه به آنها هزينه جابهجايي تعلق ميگيرد.
پرسش بيپاسخ
با تمام اين تفاسير، توضيحات و توصيههايي كه انجام ميشود، هنوز اين پرسش بيپاسخ باقي ميماند كه كاربري كه اطمينان دارد براي مثال هزينه جابهجايي و درونشهري نداشته در حالي كه سيستم ارتباطات سيار در اين خصوص هزينههايي منظور كرده چگونه ميتواند ادعاي خود را ثابت كند.
در واقع و براساس اطلاعات موجود شركت ارتباطات سيار در اين خصوص راهكاري براي جلوگيري از خسارت مردم ارايه نكرده است.
منبع : روزنامه جهان صنعت
سلام ايا سيم كارت هاي 150 توماني هم ثانيه اي شده؟ چون ديروز كه كفتند ثانيه اي شده من تست كردم دقيقه اي هست انم دقيقه 62
کدوم شهر تشریف دارین شما ؟![]()
نه دوست عزیز شما جواب را نمیدانید آن هم به دلائل زیر :
- در اکثر شهرها ايرانسل قبل کامل شدن شبکه اقدام به فروش سيم کارت نمود و گناه کارآن را به گردن غير مجازها انداخت مانند اصفهان قم وچند تا ديگر از شهرها ، دليل ديگر هم (شروع ثبت نام شماره طلائي بصورت اينترنتي ) بود که در تبليغات ذکر ميکردنند که سيم کارتها را به هر کجا پست ميکنند و محدودييتي براي آن نيست
2 - در مورد اصفهان هم همين رئيس کذايي ايرانسل بارها از شروع به کار اين شبکه در اصفهان در قبل از سال نو بخصوص دي وبهمن ميداد يعني دقيقا زمان ثبت نام شماره طلائي واعتماد به اين گفتار از طرف مشتريان اصفهاني
3 - هيچ ربطي بين تبليغ خورده فروش موبايل با اين حجم عظيم بيسابقه تبليغاتي ايرانسل براي اغواي مصرف کننده وخريد محصول نيست و همين تبليغات اغواي کننده براي هربيننده عادي و بي موبايل وبا موبايل براي خريد سيمکارت کافيست
4- چطور زمان پرداخت قبوض کاملا منظم و شبکه بندي ونظم بندي کامل عمل ميکنند اگه شبکه اي وجود نداره پس قبضي هم نبايد وجود داشته باشه
دوست من برو مطالعه کن بعد بیا یکی دیگه رو به سوتی دادن متهم کنی
مورد 1 و 2 و رو هر وقت دیدی و مطمئن شدی بیا پست بده
مورد 3 منظور من ارتفاع از سطح زمین بود ( بچه های انجمن ببخشند , حالا یکی پیدا شده سواد نداره )
ارتفاع دقیق خود سکتور ها ( طول هر سکتور ) دقیقا 198.2 سانتیمتر هست , اگه فکر میکنی از من بیشتر اطلاعات داری بسم ا... بیا تو اطلاعات بده همه رو روشن کن , ببخشید از حرفه ای ترها
مورد 4 رو خودم گفتم صد در صد توافق ندارند ولی اون جاهایی باهم توافق دارند و مجبورند , شهرداری ها قیمت سر سام آوری رو میگند و طفلک ایرانسل ... , علی الخصوص که برای سرعت در پیشرفت کار مجبورند هر مبلغی رو بپردازند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)