GTA:SA خیلی کنترل بهتری داشت. مخصوصا کنترل برای ماشینهای مخصوصش. مثلا جت جنگی بهترین فیزیک رو داشت.به نظرتون کنترل ماشین توی San Andreas بهتر بود یا توی Vice City ؟
GTA:SA خیلی کنترل بهتری داشت. مخصوصا کنترل برای ماشینهای مخصوصش. مثلا جت جنگی بهترین فیزیک رو داشت.به نظرتون کنترل ماشین توی San Andreas بهتر بود یا توی Vice City ؟
منم موافقم![]()
Sa کلا بهتر بود از این جهات
نه ولي همون طور كه گفتم ممكنه اگه اشتباه دستكاري كنيد اون ماشينو تو map ديگه نبينيد
پس بكاپ يادتون نره
ممنون . حالا يه امتحان ميكنم . يه بكاپ هم ميگيرم .نه ولي همون طور كه گفتم ممكنه اگه اشتباه دستكاري كنيد اون ماشينو تو map ديگه نبينيد
پس بكاپ يادتون نره
راستي دوستان يه سئوال :
من قبلا اين بازي رو تموم كردم . حالا دوباره زده سرم ميخوام تمومش كنم .
ببينيد من آخرهاي بازي هستم . همونجايي كه همه ي مردم شهر ميزنند به همديگه و دزدي ميكنند و خلاصه شهر آشوب شده .
بعد يه مرحله به اسم S هست كه وقتي ميخوام برم داخل مرحله ميگه بايد منطقه هاي بيشتري در اطراف Los Santos بگيري .
من بيشتر منطقه ها رو گرفتم ولي نميدونم ديگه كجا مونده .
اگه ميشه يه كمكي بكنيد .
سلام.من یه عضو جدید هستم!
من توی یک مرحله موندم!
Z
توی اولین مرحله که باید با تفنگ هواپیما ها رو بزنی!کسی می تونه کمکم کنه؟!؟!؟
Shanli جان لطف کردی ... خیلی آقایی .. دستت درد نکنه!!
شما همه به من محبت دارید و منو خجالت می دید در حالی که ارزششو ندارم .... چون خودم این تاپیک رو درست کردم ولی چند وقتیه که اصلا درست و حسابی به مشکلات بچه ها جواب ندادم....
ولی بگم که فقط به خاطر درس و زندگی بوده و بس.
ولی انشا الله که تا دو هفته بعد کار ها رله می شن و من دربست در اختیار شما هستم!!
ماشین های SA بهتر هستن ....به نظرتون کنترل ماشین توی San Andreas بهتر بود یا توی Vice City ؟
ولی کنترل موتور هاش نسبت به VC بدتره ....
کسی جواب منو نمیده!!!!!
کمک نمی خواد عزیز ...اگه منظورت همون مرحله ای هست که باید بری روی پشت بوم و به هواپیما ها تیراندازی کنی باید بگم که خیلی اسونه ... مسلسلی که روی پشت بوم هست انقدر کارش تمیزه که راحت می تونی هواپیماها رو از بین ببری ... فکر می کنم یه مپ کوچولو پایین صفحه هست که نزدیک شدن هواپیما ها رو نشون میده ... به اون هم باید دقت کنی ...کسی جواب منو نمیده!!!!!
اصلا كنترل ماشين ها Sa در با Vc قابل مقايسه نيست .ماشین های Sa بهتر هستن ....
ولی کنترل موتور هاش نسبت به Vc بدتره ....
دوست عزيز اگه ميشه يكمي بيشتر توضيح بده . من كه اصلا نفهميدم شما كجا رو ميگي .سلام.من یه عضو جدید هستم!
من توی یک مرحله موندم!
Z
توی اولین مرحله که باید با تفنگ هواپیما ها رو بزنی!کسی می تونه کمکم کنه؟!؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)