اره حجم هاش که عالیه و اگه دانلود از سایت داخلی داشته باشی افت سرعت هم نداره
نه همون شاتل موندم دیدم خط دومم رو عوض کردم .. برعکس شما برای من اصلا کیفیت شاتل افتی نکرده ولی کلا الان اسیاتک از همه isp ها بهتر شده![]()
اره حجم هاش که عالیه و اگه دانلود از سایت داخلی داشته باشی افت سرعت هم نداره
نه همون شاتل موندم دیدم خط دومم رو عوض کردم .. برعکس شما برای من اصلا کیفیت شاتل افتی نکرده ولی کلا الان اسیاتک از همه isp ها بهتر شده![]()
خط دوم دیده بان خریدین یا ISP دیگه؟
خوش به حالتون، مال من اوایل واقعا خوب بود، نمیدونم چی شد که به این روز افتاد، پشتیبانی هم هیچ مشکلی رو حل نمیکنه
پینگ داخلی که سرورای داخلی اکثرا یکی ان...
ولی خب سرورای گیم یا ... که رو 8.8.8.8 نیستن، مثلا پینگ من با 4.2.2.4 108 هست، ولی Csgo پینگم با اروپا کمتره. 4.2.2.4 و 8.8.8.8 ملاک خوبی نیستن، ولی خب به طور معمول 4.2.2.4 زیر 120 و 8.8.8.8 زیر 80 نت به نسبت قابل قبولیه
Last edited by alottadamage; 13-08-2020 at 17:52.
من سرعتم کلا اوکیه.مشکلم با تجهیزاتشونه که snr ام عالی نیست و بخاطر همون و مشکلات داخلی خط ساختمون رو 8 مگ گفتن ببندن
سرعت اینا اوکیه
پ.ن ؛ دوستانی که دیده بان نت دارن با annex m مودمشون چراغش سبز میشه؟
نخیر برای منم روی annex M وصل نمیشه
خط دوم رو اول از دیده بان نت بعد اواگستر گرفتم که جفتشون خوب نبود مشکل اصلی شرکت های servco اینه پهنای باند خارجی خیلی کم دارن و باید اونو تقسیم کنند بین کاربرا سر همین فایده نداره مگه اینکه بخواید از سرور های ایران دانلود کنید
شاتلم والا برای من فعلا که خراب نشده اما تو پیجش کاربرا خیلی ناراضی شدن به احتمال زیاد برای منم خراب میشه بنظرم همون اسیاتک از همه بهتره ارزش پول بیشتر رو داره لاقل پشتیبانی قبول میکنه سرعت بالاتر ست کنه
Last edited by Sorrow_X; 14-08-2020 at 02:57.
انکس m برای من وصل میشه ولی خب snr مارجین 3 دسی بل میاد پایین.
البته برای سرور های خارجی برای دانلود مثل دانلود بازی از استیم و بلیزارد و اوریجین همه با نهایت پهنای باند دانلود میکنن و توی اینها مشکلی نیست.
این سرعت تک کانکشن هم برای من سوال بوده که دقیقا چه فرقی داره با مولتی توی کارهای مختلف. یکیش رو میدونم که توی پخش زنده و استریم هست که اونجا خودش رو نشون میده که مثلا من با این سرعت نمیتونم ویدیو 1080p رو داخل توییچ ببینم.
مولتی کانکشن خودشو تو دانلود با ای دی ام نشون میده
من امروز ۶ ماه تمدید کردم دیگه حوصله نداشتم برم ی شرکت دیگه.اینا تا قطع کنن تا وصل یشه داستان میکنن منم کلی کار کلاس دارم
پ.ن : بنظر من تجهیزات دیده بان (که حالا از پیشگامان میگیره ظاهرا) هر چی که هست انگار ضعیفتر هست و snr ضعیفتر هست.من گذاشتم رو g.dmt چون رو adsl2+ نوسان زیاد داره و قطعی دارم....
این تک کانکشن مشکل خیلی ISP ها هست.برای همین استریمینگ مهمه خصوصا.من عصرتلکامم داشتم همجین مشکلی داشتم.
کدوم طرجو گرفتین و چه قیمتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)