تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 199 از 1547 اولاول ... 991491891951961971981992002012022032092492996991199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون كه تو دوتا تايپيك جواب مارو ميدي

اينجور كه ميگي اگه art1 بگيرم تا 22 گيگ (يعني 2 برابر اون چيزي كه تو سايت زده) اگه در ماه دانلود داشته باشم سرعتم محدود نميشه درسته؟ اما اينجاشو نميفهم كه ميگي وقتي سرعتم محدود شد بايد برم art بالاتر بگيرم! اجبار هست يا اينكه چون خيلي سرعت كم ميشه اينو ميگي؟ مگه چه قدر كم ميشه؟

بعدم تا ماه بعد دوباره محدوديتم برداشته ميشه ديگه؟ يا نه؟
    من خودم 2-3 روزه سرویسم وصل شده و محدود نشدم . اما جوری که آمار گرفتم اول سرور خارج سرعت کم میشه و آخر هم سرور داخلی . میاد روی اینترنت 128 اینا دیگه مثلا سرعت دانلود 10 تا 12 و خوب مجبور میشی بری سرویس بالاتر تا محدودیتت رفع بشه اگه نه با این سرعت مشکلی نداری موقع محدودیت نه نمیخواد ارتقا یدی و سر ماه که برسه ریست میشه و سرعتت اوکی میشه ( این کارا برای در طی ماه هست )
    حجم هم گفتم تقریبی هست حتما تا دقیق 2 برابر اون حجم ، نیست مثلا بوده کسی که همین art 2 تا 70-80 گیگ هم با سرعت بالا تو یه ماه دانلود کرده و مثلا ماه بعد سر 20 گیگ محدود شده.به مرکز مخابراتی و نحوه ی مصرفت بستگی داره .برای همین هم باید بگیری و تست کنی 1 ماه . زمان ارتقا به سرویس بالاتر انگار که مثلا سر ماه شده ، کلا ریست میشی و دوباره تا دوبرابر اون حجم سرویس جدیدت دانلود میکنی. سر ماه هم که شد سرویست رو میاری روی art 1 از اول...

2. 2 کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من امتحان كردم الان مشكلي نداره
    سلام

خیلی ممنون آره الان درسته ولی اون ساعت داون بود
    کلا نمیدونم چرا حس خوبی نسبت به شاتل ندارم آخه آدم وقتی نتیجه نظر سنجی تاپیک رو میبینه و بعد میره تو سایت شاتل
    اینو :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میبینه اصلا حس خوبی بهش دست نمیده انگار پیشاپیش بهتون گفته باشن نیا که محدود میشی!!!!
    (لابد آب پرتقال یا شربت اون لیوان پرتر یه ایرادی داشته که همه ترجیح دادن از اون یکی بخورن)
    Last edited by mehryar1973; 09-06-2015 at 18:22.

4. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من خودم 2-3 روزه سرویسم وصل شده و محدود نشدم . اما جوری که آمار گرفتم اول سرور خارج سرعت کم میشه و آخر هم سرور داخلی . میاد روی اینترنت 128 اینا دیگه مثلا سرعت دانلود 10 تا 12 و خوب مجبور میشی بری سرویس بالاتر تا محدودیتت رفع بشه اگه نه با این سرعت مشکلی نداری موقع محدودیت نه نمیخواد ارتقا یدی و سر ماه که برسه ریست میشه و سرعتت اوکی میشه ( این کارا برای در طی ماه هست )
    حجم هم گفتم تقریبی هست حتما تا دقیق 2 برابر اون حجم ، نیست مثلا بوده کسی که همین art 2 تا 70-80 گیگ هم با سرعت بالا تو یه ماه دانلود کرده و مثلا ماه بعد سر 20 گیگ محدود شده.به مرکز مخابراتی و نحوه ی مصرفت بستگی داره .برای همین هم باید بگیری و تست کنی 1 ماه . زمان ارتقا به سرویس بالاتر انگار که مثلا سر ماه شده ، کلا ریست میشی و دوباره تا دوبرابر اون حجم سرویس جدیدت دانلود میکنی. سر ماه هم که شد سرویست رو میاری روی art 1 از اول...
    منم وقتی سرویس اکو داشتم ماه اول تا 45 گیگ دانلود شبانه داشتم تا محدود شدم ماه بعد که دوباره تمدید کردم بعد از 17 گیگ دانلود محدود شدم به نظرم این سیستم محدود کردن شاتل وقتی یه مشترک را محدود میکنه آن مشترک را کلا در یک لیست سیاه میزاره و حتی برای دوره های بعدی هم دانلود آن مشترک را سختگیرانه تر کنترل میکنه

6. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام

خیلی ممنون آره الان درسته ولی اون ساعت داون بود
    کلا نمیدونم چرا حس خوبی نسبت به شاتل ندارم آخه آدم وقتی نتیجه نظر سنجی تاپیک رو میبینه و بعد میره تو سایت شاتل
    اینو :
    میبینه اصلا حس خوبی بهش دست نمیده انگار پیشاپیش بهتون گفته باشن نیا که محدود میشی!!!!
    (لابد آب پرتقال یا شربت اون لیوان پرتر یه ایرادی داشته که همه ترجیح دادن از اون یکی بخورن)
    ببین الان در مورد همه سرویس دهنده ها نظر منفی هست و هیچ کدومشون کامل و بی نقص نیست که اینو میتونی همین جا توی بقیه تایپیک ها هم ببینی...

کاری که ما الان باید بکنیم انتخاب بین بد و بدتر هست! یعنی باید شرکتی رو انتخاب کنیم که تعداد افراد ناراضیش کمتر باشن! که به نظر میاد تو این شرایط شاتل باشه ...

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاتل سرویس کرد از بس قطع شد امروز :|

9. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فرق بین اکو 128 با اکو 256 ؟
    Last edited by Firebirds; 10-06-2015 at 12:37.

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

فرق بین اکو 128 با اکو 256 ؟
    هیچ فرقی ندارند.
    از Eco128 تا Eco512 همگی برروی 2مگ بسته می شوند.

12. 2 کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امروز وصل شد سرویسم. اکو 4مگ با شبانه. پروفایل گیم هم فعاله. امیدوارم شاتل خوب بمونه واسم!!

14. این کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اینطور که آقای sh93 گفتن به نظر خوب میاد، هر چند همه شرکت ها آشغال هستن ولی تو نامحدودا فعلا یکم شاتل بهتره
    تقریبا 89 گیگ میشه در ماه استفاده کرد با هزینه تقریبا 70 تومن منم تقریبا همین قدر در ماه استفاده دارم ولی بازم بین شاتل نامحدود و آسیاتک حجمی با شبانه رایگان موندم چون میگن سرعت رو از سرور داخلی باز گذاشتن
    ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

16. این کاربر از downloadfilmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هیچ فرقی ندارند.
    از Eco128 تا Eco512 همگی برروی 2مگ بسته می شوند.
    2mbps منظورتونه ؟

با این حساب برای شخصی که فقط استفادش تماس تصویری هست، بهتر نیست بره پارس آنلاین یا صبانت بگیره ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •