نمیدونم چرا رئال رفتار خوبی با اسطوره هاش نداره ...
1. دی استفانو
2. فرناندو هیرو
3. گوتی
4. رائول
5. کاسیاس
و احتمالا راموس ...
نمیدونم چرا رئال رفتار خوبی با اسطوره هاش نداره ...
1. دی استفانو
2. فرناندو هیرو
3. گوتی
4. رائول
5. کاسیاس
و احتمالا راموس ...
من واقعا واسم جای سواله !
این بحث هایم مذخرفت دقیقا چیه تو سایت ها و صفحات اجتماعی راه اقتاده ؟؟
کاری به پرز نداریم
ولی سوال اصلی اینه !
دقیقا چه رفتاری با رائول شد که مثلا میگید رئال رفتار خوبی با اسطوره هاش نداره ؟؟
یا مثلا دی استفاتو . یا هیرو ؟؟؟
و الان هم کاسیاس !
هر ستاره ای یه روز افت میکنه و دیگه مثل روزهای اوجش نیست !
تا آخر عمر که نمیتونه تو تیم های درجه یک بازی کنه و یه جایی باید تموم کنه
بازی تو رئال که واسه هر 6 جام مدعیه کمی سخت و فشار ها زیاده !
تو همه تیم های دنیا هم همین شکلیه !
همین تیم رقیب که ژاوی بعد اوجش به قطر رفت
چلسی - لمپارد
یووه - پیرلو
و ...........
نمیدونم این جوی که رئالیا رو گرفته دقیقا چیه !
رئال برخورد خوبی با ستاره هاش نداره ؟؟؟
کاسیاس افت کرده و غیر قابل انکاره
خب حالا
اگه نیمکت نشین بشه میگن رئال برخورد خوبی با ستاره هاش نداره !
اگه بخواد بره باز هم همون جمله رئال برخورد خوبی با ستاره هاش نداره !
کلا تو فاز خود زنی هستیم !![]()
من منکر این نیستم که رئال تیمیه واسه تمام جام ها مدعیه و باید بهترین ها رو داشته باشه، اما تکرار این گونه رفتار ها، مطمئنا شایسته باشگاه نیست.
درسته بعضی باشگاه های دیگه هم هستن که رفتار های مشابهی داشتن (مثل همون ژاوی که نام بردین) اما لیست اینگونه انتقال ها به اندازه، رئال مادرید پر تکرار نیست.
هر کسی که زندگیش رو پای یه تیمی گذاشته ممکنه این آرزو رو داشته باشه که با پیراهن همون تیم از دنیای فوتبال خداحافظی کنه،
این بازیکن ها هم، بازیکنان عادی ای نبودند که وقتی تاریخ مصرفشون تموم شد، به سمت باشگاه های جدیدشون روونه بشن.
اگه اشتباه نکنم، چند وقت پیش هم یکی از پیشکسوتان رئال، از پرز بابت چنین اتفاقی گله کرده بود.
البته اینم بگم که شاید من یکم مثبت فکر می کنم و انتظار دارم چنین اتفاقی بیفته و مدیران رئال شاید نظرات دیگه ای داشته باشن و صرفا به دنبال نتیجه یا چیز های دیگه ای باشن.
![]()
Last edited by Sh-Meteor; 09-07-2015 at 19:53.
من چی گفتم شما چی گفتی ؟؟
هیچی ولش کن !
فقط تو این سایت ها و صفحات اجتماعی بعضی نظارتو آدم میخونه تعجب میکنه
بعد ایکر من دیگه فوتبال نگاه نمیکنم
و .........
کلا این دسته از افراد گویا با ایکر طرفدار فوتبال شدن و با رفتنش هم دوران فوتبالیشون به پایان میرسه
کسی که به خاطر بازیکن خاصی طرفدار تیمی هست پس طبیعیه با رفتنش هم از تیم دل بکنه !
![]()
جواد جان فرق داره
رفتار با کاسیاس درست نیست به نظرم
کاسیاس خودش میگفت من میخوام تا پایان قراردادم تو رئال بمونم و میمونم تو رئال
از اون طرف جناب پرز مصاحبه میکنه که ما فصل بعد روی ناواس حساب میکنیم و از این طرف به شدت دنبال خرید دخیا هست ( در حدی که حتی راموس هم لینک میشه به منچستر این وسط برای این انتقال ) که این یعنی کاسیاس تو باید بری
طرف دیگه قضیه رئال حاضره بخشی از دستمزد کاسیاس رو تو تیم جدیدش بده که بره فقط
نمیگم کاسیاس باید میموند تا همیشه ولی میشد تو شرایط خیلی خیلی بهتری بره
به عنوان مثال دخیا میومد ، کاسیاسم می موند و مثل دو فصل قبل کاسیاس تو کوپا و سی ال بازی میکرد و دخیا تو لیگ یا برعکس و...
در اخر فصل هم با یه جام ( احتمالی ) حتی شده کوپا در شرایط بهتری میرفت ، اون موقع هم چیزی به پایان قراردادش نمونده بود
اما در آخر امیدوار بودم که حداقل میرفت آرسنال یا هر تیمه دیگه ای توی لیگ انگلیس ، ایتالیا یا آلمان تا بیشتر بازیشو ببینم که اینطورم نشد
+
یه سری شایعه هم شنیده میشه در مورد اینکه بنزما رفتنی هست و شاید زلاتان بیاد رئال
به نظرم اتفاق خوبی میتونه باشه ، هرچند سن زلاتان داره بالا میره ولی پستی که بازی میکنه پست خوبیه و نیاز به دوندگی زیادی نداره
البته باید دید این پست رو سال دیگه رونالدو بازی میکنه یا نه
+
تا حالا که تیم تابستون آرومی از لحاظ خرید بازیکن داشته و به جزء دانیلو خرید بزرگی نداشته
امیدوارم بعد فروش کاسیاس حداقل دخیا بیاد و هم چنین نقاط ضعف فصل قبل هم جبران بشه
Last edited by Abdolreza2012; 10-07-2015 at 01:33.
دیروز مارکا میگفت همه چی تموم هست، امروز میگه کلاً همه چی به بن بست خورده و معلوم نیست کاسیاس بره! گویا قوانین پرتغال با اسپانیا خیلی فرق میکنه و این مساله باعث ایجاد شرایط بد، هم واسه کاسیاس، هم واسه باشگاه شده.
ضمن اینکه کاسیاس و راموس هم امروز اومدن باشگاه، تست های پزشکی معمول رو دادن و مثل بقیه پای صحبت های بنیتز نشستن و از امروز تمرینات پیش فصل شروع میشه.
همه ی این اتفاقات باعث شد که اصلاً وقت نشه به معارفه Danilo بپردازیم...
بعد از چند وقت یه خبر خوب شنیدیم
قرارداد مارسلو تا پنج سال دیگه تا 2020 تمدید شد
Marcelo extends Real Madrid contract
The Brazil international, who joined from Fluminense in 2007, has committed his future to los Blancos for the next five seasons [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همیشه به مارسلو انتقاداتی وارد بوده ولی اگه یکم با انصاف تر باشیم میبینیم بهترین یا یکی از بهترین هاست تو پست خودش
امیدوارم همچنان روی فرم بمونه و به تیم کمک کنه
-----------
عکس های اولین تمرین پیش فصل تیم با حضور راموس:
محتوای مخفی: عکس ها
Last edited by A/|\IR; 10-07-2015 at 19:45.
لامصب تيم فودبال كه نيست ، تيم بادي بيلدينگه [emoji51]
Sent from my iPhone using Tapatalk
کاسیاس رئال را به مقصد پورتو ترک خواهد کرد.
به گزارش وبسایت نود، بالاخره پس از کش و قوس های فراوان در مورد جدایی ایکر کاسیاس از رئال مادرید، دروازه بان افسانه ای رئال مادرید، ملقب به ایکر مقدس، این تیم را ترک کرد.
باشگاه رئال مادرید لحظاتی پیش به طور رسمی اعلام کرد که انتقال کاسیاس به پورتو نهایی شده و این بازیکن راهی این تیم پرتغالی خواهد شد. در بیانیه رئال مادرید آمده است که بعد از توافق دو باشگاه بر سر جزئیات قرارداد، انتقال این بازیکن نهایی شده است.
به این ترتیب دوران حضور ۲۵ ساله کاسیاس در رئال به پایان رسید، او در طی این مدت به ۵ قهرمانی در لالیگا، سه قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و دو جام حذفی دست یافت.
خب گویا کاسیاس جدا شده
کاری به خوب بودن و بد بودن جدایی کاسیاس ندارم
به مسائل فنی هم کاری ندارم
متاسفانه یکسری افراد چنتا چیزو با هم قاطی میکنن !!
تصمیم جدایی کاسیاس ربطی به رئال نداره و تصمیم شخص پرزه !
اینکه بگیم حالم از رئال بهم میخوره و ..... مبتدیانه ترین حرفیه که میشه زد !
چون اگه اینطور بود خیلی های دیگه در طول تاریخ در این باشگاه جایی نداشتن !
کافیه یکسری به سایت های اجتماعی و ..... بزنید
جداییش باعث شد یکسری جو زده و طرفدار نما از تیم جدا بشن !
طرف میگه با ایکر رئالی شدم و با رفتنش دیگه این تیم لعنتی رو دنبال نمیکنم
خب مشخصه هدفشم رئال نبود !
یکی از خوبی های جدایی کاسیاس این بود طرفدارای رئال الان ریزش زیادی دارن
و رئالی رو از کسی که طرفدار بازیکنه راحت میشه تشخیص داد !
یعنی بعضی نظرات رو آدم تو این سایت ها میخونه حالش بهم میخوره !
بعضی کامنت ها رو آدم میخونه میمونه طرف 4 سالشه یا یه آدم بالغه ؟؟
به شخصه خودم برای کاسیاس احترام زیادی قائلم
برای رئال ازحمات زیادی کشید !
ولی دلیلی که این تاپیک و رئال رو دنبال میکنم بازیکن خاصی نیست بلکه باشگاهه !
موندن ایکر فقط به خودش لطمه وارد میکرد و رفتنش باعث شد مثل خیلی های دیگه تو باشگاه دیگه بازی کنه و دورانش هنوز تموم نشه
این نظر یکی از کاربران سایت طرفداری هست
واسم جالب بود !
لابد عمه من بود بخاطر کاسیاس با یکی از بهترین مربی های دنیا قطع همکاری کرد و دیگو لوپز آماده رو بخاطر کاسیاس رد کرد رفت.به اسطوره ها احترام نمی زاره ولی نمی دونم چرا زیدان و گوتی الان توی باشگاه مشغول بکارن.
شما ها هم دیگه شورش رو درآوردید. هر پستی میریم یه عده به پرز فحش و بد و بیراه میگن.
لمپارد و چک از چلسی رفتن. چند تا از هوادارای چلسی به ابراموویچ و مورینیو بد و بیراه گفتن؟ تقریبا هیچکدوم. به صلاح چلسی بود که لمپارد و چک برند.این که مدیر یا مربی به یه بازیکن میگه "باشگاه تمایلی به ادامه همکاری با شما رو نداره" بی احترامی نیست. اولویت همیشه با تیمه نه بازیکن.
Last edited by albertxx; 12-07-2015 at 10:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)