آره از این نظر خوبه.
آره از این نظر خوبه.
خواهش میکنم
اولا بنظرم قبل از کنون ها تاور ارچر هارو ده میکردین بهتر بود! چون وقتی با دراگ اتک بزنن یا کلا تاور ارچر هم هوایی میزنه و هم زمینی پس اولویت با تاور ارچر هست!
اما در مورد ویز تاور و ارچ تاور اول باید بپرسم که شما براتون اتک معمولی مهمه یا وار؟ اگه وار مهمه تاور ارچر بالا ببر ،اگه نه ویزارد! البته هیچوقت سه تا تاور ویزارد رو با هم نذار ،یکی یکی بذار که وقتی اتک میزنن زیاد ضعیف نشی! ولی اگه اتک معمولی و منابع مهمه ویزارد رو بذار! برای اتک ارچر بربر تاور ویزارد خیلی خوبه ...
شما خیلی کم خرج دیوارات کردی! دیوارات اگه هشت باشه خیلی عالی میشه! اگه هشت باشه عمرا با گولم سه نمیشه! دیوار خیلی مهمه! حتی وقتی دفاعیاتم ضعیف باشه اما دیوارات خفن باشن کسی نمیتونه به راحتی بزنتت!
شما اگه تان هال هشت رو دارین ماکس میشین و کم کم میرین سمت تان هال نه از من میشنوی اصلا هوگ رو دست نزن!
گولم رو دو کن و پکا هم سه! با گولم دو و پکا سه بری هال نه خیلی جلو میفتی! تان هال نه با هوگ پنج هم سه نمیشه! اگه یه مقدار قوی باشه سه نمیشه! حتی اگه ضعیف هم باشه اگه کویین و کینگ وسظ باشه ممکنه فقط تان هال رو نزنی و یه ستاره بشه با 99 درصد تخریب! (این قصه خیلی زیاد پیش میاد)
پس با این توضیحات وقتتو بذار روی گولم و پکا و اسلاتو هم پنج کن! مینیون رو هم چهار بکنی خوبه! تان هال نه به بعد با لاوا هوند لول دو و مینیون پنج راحت هال نه رو میشه سه کرد! البته کاستل یه لاوا لول سه بگیری خیلی بهتره!
حالا وقت داشتی میتونی بعد از اونا هوگ هم بالا ببری ! ولی هوگ برای تان هال هشت و اوایل تان هال نه خوبه! بعدش دیگه بلا استفاده میشه! از تان هال نه متوسظ رو به ماکس به بعد فقط اتک گولم و بالن ! بقیه هیچی!
سلام دوستان
در مورد اپگرید کینگ و نیروهای دارک سوالی داشتم!
به نظرتون واجبه که قبل از اپگرید تاون هال به لول ۸ من نیروهای دارکمو همشونو اپگرید کنم و بعد برم؟ همینطور در مورد کینگ!
ممنون
سلام
چیزی که هست اینه که شما مجبور نیستین!
اما اگه کینگ لول پنج بشه و هوگ و مینیون هم لول دو بشن خیلی جلو میفتین! مخصوصا کینگ که اگه لول پنج نباشه اصلا تو اتک ها نمیشه کنترلش کرد از نظر من!
بهرحال اگه وقت دارین برای ماکس شدن تان هال هفت خوبه که اپگر ید بکنین ! ولی بصرفه نیست که فقط بخاطر اپگریت نیرو تان هالتونو بالا نبرید
این لیگ چمپیون چیه دیگه؟دوروزه شروع کردم برسم بهش الانم مستر یک هستم.هرچی خدا خدا میکنم که بهم حمله کنن نمیکنن.نمیدونم چرا.راه حلی دارین بشه زود رسید؟
دوستان من تازه بالنونم لول 6 شده و لاوا هم آزاد شده . تا حالا تو وار حمله با بالون نداشتم. استراتژی حمله با لاوا + بالون + 4 تا اسپل ریج رو میشه توضیح بدید ؟
سلام،لطفا کمک کنین این مپ رو با چه روشی میشه سه کرد؟زمینی و هوایی هر کدوم که ممکنه.
نیروهای من برای اتک هوایی :دراگ3
اتک زمینی:پکا و گولم یک،ویز5
![]()
با سه اسپل آبی ضد هواییه تنهارو بزن.
دراگونارو از سمت چپ کینگ پخش بریز پشتشونم بالون 6 بریز به سمت ضد هوایی که احتمال میدی دراگونا نزنن.
اینجوری سه میشه منتها تسلط تو اتک از تکنیک خیلی مهمتره.
لطفا یه مپ وار یه یه فارمینگ واسه th7 بدین به من
بهترین مپی که سراغ دارید
مرسی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)