تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 300 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با توجه به نیروهای کستل شماره های پایین تر و بالاتر میشه فهمید رو به روییت چی تو کستلش داره
    حالا xmode واسه پخش شدن نیروها و این حرفا واقعا خوب عمل میکنه؟
    آره از این نظر خوبه.

2. این کاربر از migmig3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

خیلی خیلی ممنونتست میکنم نتیجه رو اینجا میذارم البته اگه با تاون هشت ات بدن

یه سوال:

من الان اولویتمو بذارم واسه شش کردن ویز تاورها یا اینکه 10 کردن کنون؟مورتارها و ارچر تاور هام شیش و 10 هستن.
    اگه بخوام وقت بذارم رو آپ کردن دفاعیات دیوارهامو چی کار کنم؟الان شش هست دیوارام.
    در ضمن من الان پکام دو هست گولمم داره دو میشه ولی هوگ یکه!
    پکا رو سه کنم یا اینکه هوگو ببرم تا چهار؟

خواهش میکنم
    اولا بنظرم قبل از کنون ها تاور ارچر هارو ده میکردین بهتر بود! چون وقتی با دراگ اتک بزنن یا کلا تاور ارچر هم هوایی میزنه و هم زمینی پس اولویت با تاور ارچر هست!
    اما در مورد ویز تاور و ارچ تاور اول باید بپرسم که شما براتون اتک معمولی مهمه یا وار؟ اگه وار مهمه تاور ارچر بالا ببر ،اگه نه ویزارد! البته هیچوقت سه تا تاور ویزارد رو با هم نذار ،یکی یکی بذار که وقتی اتک میزنن زیاد ضعیف نشی! ولی اگه اتک معمولی و منابع مهمه ویزارد رو بذار! برای اتک ارچر بربر تاور ویزارد خیلی خوبه ...
    شما خیلی کم خرج دیوارات کردی! دیوارات اگه هشت باشه خیلی عالی میشه! اگه هشت باشه عمرا با گولم سه نمیشه! دیوار خیلی مهمه! حتی وقتی دفاعیاتم ضعیف باشه اما دیوارات خفن باشن کسی نمیتونه به راحتی بزنتت!
    شما اگه تان هال هشت رو دارین ماکس میشین و کم کم میرین سمت تان هال نه از من میشنوی اصلا هوگ رو دست نزن!
    گولم رو دو کن و پکا هم سه! با گولم دو و پکا سه بری هال نه خیلی جلو میفتی! تان هال نه با هوگ پنج هم سه نمیشه! اگه یه مقدار قوی باشه سه نمیشه! حتی اگه ضعیف هم باشه اگه کویین و کینگ وسظ باشه ممکنه فقط تان هال رو نزنی و یه ستاره بشه با 99 درصد تخریب! (این قصه خیلی زیاد پیش میاد)
    پس با این توضیحات وقتتو بذار روی گولم و پکا و اسلاتو هم پنج کن! مینیون رو هم چهار بکنی خوبه! تان هال نه به بعد با لاوا هوند لول دو و مینیون پنج راحت هال نه رو میشه سه کرد! البته کاستل یه لاوا لول سه بگیری خیلی بهتره!
    حالا وقت داشتی میتونی بعد از اونا هوگ هم بالا ببری ! ولی هوگ برای تان هال هشت و اوایل تان هال نه خوبه! بعدش دیگه بلا استفاده میشه! از تان هال نه متوسظ رو به ماکس به بعد فقط اتک گولم و بالن ! بقیه هیچی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد اپگرید کینگ و نیروهای دارک سوالی داشتم!
    به نظرتون واجبه که قبل از اپگرید تاون هال به لول ۸ من نیروهای دارکمو همشونو اپگرید کنم و بعد برم؟ همینطور در مورد کینگ!
    ممنون

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد اپگرید کینگ و نیروهای دارک سوالی داشتم!
    به نظرتون واجبه که قبل از اپگرید تاون هال به لول ۸ من نیروهای دارکمو همشونو اپگرید کنم و بعد برم؟ همینطور در مورد کینگ!
    ممنون
    سلام
    چیزی که هست اینه که شما مجبور نیستین!
    اما اگه کینگ لول پنج بشه و هوگ و مینیون هم لول دو بشن خیلی جلو میفتین! مخصوصا کینگ که اگه لول پنج نباشه اصلا تو اتک ها نمیشه کنترلش کرد از نظر من!
    بهرحال اگه وقت دارین برای ماکس شدن تان هال هفت خوبه که اپگر ید بکنین ! ولی بصرفه نیست که فقط بخاطر اپگریت نیرو تان هالتونو بالا نبرید

6. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

این لیگ چمپیون چیه دیگه؟دوروزه شروع کردم برسم بهش الانم مستر یک هستم.هرچی خدا خدا میکنم که بهم حمله کنن نمیکنن.نمیدونم چرا.راه حلی دارین بشه زود رسید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان من تازه بالنونم لول 6 شده و لاوا هم آزاد شده . تا حالا تو وار حمله با بالون نداشتم. استراتژی حمله با لاوا + بالون + 4 تا اسپل ریج رو میشه توضیح بدید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من تازه بالنونم لول 6 شده و لاوا هم آزاد شده . تا حالا تو وار حمله با بالون نداشتم. استراتژی حمله با لاوا + بالون + 4 تا اسپل ریج رو میشه توضیح بدید ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام،لطفا کمک کنین این مپ رو با چه روشی میشه سه کرد؟زمینی و هوایی هر کدوم که ممکنه.

نیروهای من برای اتک هوایی :دراگ3
    اتک زمینی:پکا و گولم یک،ویز5

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سه اسپل آبی ضد هواییه تنهارو بزن.
    دراگونارو از سمت چپ کینگ پخش بریز پشتشونم بالون 6 بریز به سمت ضد هوایی که احتمال میدی دراگونا نزنن.
    اینجوری سه میشه منتها تسلط تو اتک از تکنیک خیلی مهمتره.

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

لطفا یه مپ وار یه یه فارمینگ واسه th7 بدین به من
    بهترین مپی که سراغ دارید
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •