فرصت کردی نظرت رو درباره cx 500 بگو اگر اوکی هست برم بگیرم
یا هر چی زیر 80 دلار به نظرت خوبه (دیتیل میخوام باس نرم)
![]()
فرصت کردی نظرت رو درباره cx 500 بگو اگر اوکی هست برم بگیرم
یا هر چی زیر 80 دلار به نظرت خوبه (دیتیل میخوام باس نرم)
![]()
Last edited by fa13; 31-10-2010 at 23:44.
مجبورم ...![]()
خوب چی کار کنم ایرفونه خودم گم شده الان ep630 دارم به اسکول کندی که جفتشون به درد من نمیخوره
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
خیلی بد شد حالا هم میگیری از یه سایت مطمئن بگیر که حداقل اصل باشه اگه قیمتشم بالا هست با گارنتی شاب باشه ا
dooste.man83 میگم به دوستت میخوای بگو یکی از این ها هم بگیره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقربونت تو این محدوده قیمت انتخاب هاب زیادی نیست خیلی از اون انتخاب های محدود الان تو بازار موجود نیست مثل سونی هایی که تو این محدوده هستند میمونه چند برند که یا از چین میاد یا معلوم نیست مسافر از کجا میاره پس تغریبا بجز این مدل انتخاب زیادی نمیمونه دیگه کار به این جا که کدوم خوبه کدوم بد هست نمیکشه......
اگه چیز مد نظرت هست غیر از این بگو.....
این صداش همون طوری هست که شما گفتید ولی به نظر من cx500 هدفونی نیست که بخواطرش ارزش داشته باشه آدم تو دردسر خرید اینترنتی از خارج بیفته.
قربون دستت من خودم اروپا هستم مشکلی برا خرید نیست
اینجا sen زیاد هست و در دسترس فقط انقد که از cx 300 تعریف شده از 500 نشده قیمتشم پایین تره
راستی یه چیزی دیدم خیلی چشم رو گرفت اوکی رو بدی میرم میگیرم
یا هر چیزی که فکر میکنی تو این محدوده خوب هست بفرماییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fa13; 01-11-2010 at 14:26.
خیلی برند با کیفیتی هست یکی از این دوستان میگفت همون ultimate ear هست (یعنی oem این برند هست)
بله منظورم همون لینک abi بود .
دلیلش این هست که cx300 ارزونترینی هست که میشه گرفت وبرای همین وسع خیلی ها به اون میرسه یا به عنوان اولین تجربه خیلی ها همین رو انتخاب میکنند
تو این سبکی که شما میگید همون ue بهترین هست
در درجه اول این:
این ها هم یه نگاه بنداز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی این برندی که روش دست گذاشتی هم به نیازت میخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به قیمتش هم می ارزه.
Last edited by peaceful1; 01-11-2010 at 16:35.
یادمه یکی از بپه ها در به در دنبال cx300-ii میگشت انجا هست (خودم یعنی برام اوردن وضوهش خیلی خوبه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی پیشنهاد دادی باقلوا
دستت درد نکنه حسین عزیز
آقا اینجا superfi 4 هست قیمتشم خوبه
ببینم کدوم جور میشه یا همون که خودم گفتم اوکی دادی رو میگیرم یا همین رو
نکته خاصی برا superfi 4 هست بفرمایید
احتمالا پلیر رو همون clip+ بگیرم (مچه دیگه ؟) یا نه cowon میخواد ؟(ببخشید خارج از موضوع بود )
تشکر فراوان![]()
Last edited by fa13; 01-11-2010 at 18:02.
ultimate ear کلا بخواطر تفکیک پذیری بالا و بم کنترل شده مشهوره حتی بعضی مدل ها که سورس جدا برای پخش صدای بم داره باز هدفون هایی زیادی هستند که تو این ضمینه بیشتر به چشم میان مثلا شماره دو تو عکس سورس بم هدفون هست
ولی ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه اینا میره تو دسته مونیتور واینا اتفاقا اینجا هست ولی خوب قیمتشم ادم خوف میکنه![]()
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)