آره منم الان دیدم :-)
هوراااااااااااااااا
بالاخره صبر کشیدن هامون تموم شد
خدایا این یک ماه هم زود تموم شه منم امتحانای ترمم رو بدم زود برم بخرم :-)
آره منم الان دیدم :-)
هوراااااااااااااااا
بالاخره صبر کشیدن هامون تموم شد
خدایا این یک ماه هم زود تموم شه منم امتحانای ترمم رو بدم زود برم بخرم :-)
ایییول هم دیجیکالا داره میزاره هم ال گذاشته البته من مطمئنم دیجکالا اورده یکی از سیاست های کاریش هست که اینطوری میکنه که اول کف کنی بعد یهوو میاره با مجموعه نرم افزار و دیجی بن و...
تازه گرافیکش هم اشتباه نوشتن گفتم درست کنن نوشتن GT گفتم تنها دلیل برتری این لبتاپ اینه که GTX اونوقت نوشتین GT
چرا همش همه جا لمسی میاره هم دیجیکالا و هم ال دیجیتال ؟؟؟؟؟![]()
گرافیکش درسته، منم اول فک کردم اشتباه نوشته ولی خلاصه وار اونجوری هم مینویسن! چون شما اگه بری توو گوگل سرچ کنی GT 850 واست همون GTX 850M رو سرچ میکنه و اطلاعاتش رو میاره
اوهههههه خدا شکرت امتاحانامون 13 خرداد تموم میشه......ااااااخیش......
بعد صفا سیتی سنته
ولی یه سوال....شما مطمعنین digikala ایسوس n550jk رو زده؟!؟!
ولی ایول...ماشاالله ماشاالله خوب نونه ما سه نفر تو روغنه...چه تابستونی شود
من که طاقت ندارم....هووووهووو
منم به ایسوس رای دادم از دم 10.......ایوللللللللللللله
من دارم میمیرم...میمیرم......دارم کشته میشم
طاقت ندارم یکی منو ببره بیمارستان
من قلبم ضعیفه![]()
منم همینطور ولی یادتون نره که کول پد بگیرین و لوازم جانبی دیگه چون من یه بار بیشتر نمیگیرن برام کلا
مگه پسر تو ابدتدایی که 13 خرداد تموم میشه ؟؟؟
من 19 خرداد تموم میشه امتحانامون فوقالعده سخته منم خیر سرم دارم میخونم
کاشکی میشد سه نفری از یه مغازه نو تهران خرید میکردیم تا ارزون تر در بیا د![]()
خوش به حال جفتتون، من آخرین امتحانم 28 خرداده :-(
ولی همین که اومد و فراگیر شد جای شکرش باقیه، این 1 ماه هم میگذره، هرچند سخت و طولانی...
امیدوارم همه دوستان به سلامتی بگیرین و استفاده کنن
ولی چه زود یهو اومداااا نه؟؟
اخه تو سایت های خارجی بزور گیر میومد تو یوتوب 4 تا دوه فیلم بیشتر ازش نبود یه تو سایت های ایرانی همه اوردن
زنگ زدن خیلی تاثیر داره چون میخوان اینا هم بالاخره سود کنن دیگه من زنگ زدم گفتن به زودی میاریم در سایتمون میزاریم ولی در کل که من از سایت نمیخرم ولی همین که بیاد تو بازار هم یعنی پر شده دیگه![]()
بله.........دیگه امتحانا شروع شد.......چقدم که ما درس میخونیم....خیر سرمون.......منم هیچ وقت از سایت خرید نمیکنم....ولی نمیدونم کجا لپ تاپو بخرم....تو تهران که قبلا از پاساژ ایرانیان گرفته بودم لپ تاپ قدیمی مو ولی امسال نمیدونم کجا بخرم.....در کل اگه بیاد ما بخریم.......چه تابستونی شود
assassins creed unity و far cry4 و cod the new و watch dogs و world of speed و fifa world cop brazil 2014 و.....حالا میانگین اینارو به توان 8000 بعد مجزورشون رو به توان 3 به دست بیارین
کلی میشه![]()
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییول
قیمت asus n550jk شد 4/199.......با رم 16gb بزارن 200 تا 250 تومن میاد روش.................ولی نمیدونم چرا دیجی تصحیحش نمیکنه.....نوشته gt 850m
که باید بنویسه gtx 850m ............شاید خیلی ها ندونن که gt=gtx هستش ولی در هر صورت بازم تصحیح نمیکنن بدش خریدارا کم میشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)