مصاحبه مارتینو بعد از بازی امشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه اندکی نگران کننده است ، ما موقیعت های بسیار زیادی ساختیم ولی این تعداد گل با آن همه موقیعت همخوانی ندارد
من دوس دارم که دو دفاع کناریم همواره در حمله باشد .اندکی پر ریسک است ولی ژآوی و بوسکتس می توانند خلا آنها را در نفوذ پر کنند
گلزنی از روی نقطه کرنر؟ قبلا 6 بار دروازه ما در این نقطه باز شد و اکنون بسیار لذت بخش است که در این نقطه گل میزنیم.
تمام تمرکزها بر روی لوانته و والنسیا
بعد از شب رویایی دیشب برنامه بارسا برای هفته پیش رو از این قرار خواهد بود....
دوشنبه
13.30. تمرین در سیوتات اسپورتیوا
سه شنبه
13.30. تمرین در سیوتات اسپورتیوا
چهارشنبه
15.00 تمرین در نیوکمپ
16.15 رفتن بازیکنها به هتل پرنس سوفیا
00.30 باسا-لوانته بازی برگشت کوپا
پنجشنبه
15.00 تمرین در سیوتات اسپورتیوا
جمعه
13.30 تمرین در سیوتات اسپورتیوا
11.15 رفتن بازیکنها به هتل پرنس سوفیا
شنبه
18.30 بارسا-والنسیا هفته 22 لالیگا
یکشنبه
استراحت
ساعتها به وقت ایران
تاتا مارتينو:
"تمام كارهايي كه مــــســـي در زمين انجام ميده بي نظيره. خيلي خوشحالم كه چنين بازيكني در تيمم دارم.
اين ديگه كاريه كه خودش انجام داده. سطح توقعات را انقدر بالا برده كه وقتي گل نميزنه مردم فكر ميكنن كه مشكلي بوجود اومده يا مسي اماده نيست. ولي همه ميدونن كه اينطور نيست و مسي همه كار ميكنه واسه كمك به تيم."
ژاوی
سالهای سال است که اینجا هستم . خاطرات فراوانی از سالهای حضورم در بارسا دارم به همراه عناوین فراوان . ایننسل از بارسا مفق شد عناوین بسیار را بدست بیاورد و بانگاهی به گذشته میبینیم که ما از فوتبال لذت برده ایم . ما امشب یک بارسای بزرگ را دیدیم ، ما از فوتبال لذت بردیو و احساس خوبی داریم . من نه به نیویورک میروم نه به قطر میخواهم در اینجا بازنشسته شوم چون احساس میکنم میتوانم به تیم کمک کنم.
تاتا در حال پیاده کردن کار و برنامه ای شگفت انگیز بر روی بارسا است . هفته سختی رو پشت سر گذاشتیم . به تصمیم راسل احترام میگذاریم و برایش بهترینها را ارزو میکنیم . استعفای او بر تیم تاثیری ندارد ما برای رسیدن به هدفمان خواهیم جنگید و همچنان رو به جلو پیش خواهیم رفت .
جرارد پیکه
در کل بازی مالکیت توپ و میدان رو در اختیار داشتیم ولی موقعیتهای زیادی رو از دست دادیم و نتوانستیم از اونها استفاده کنیم . هفته ها و ماههای بسیاری رو با صدر نشینی به پایان بردیم و این نشون از هماهنگی ماست . مسی برای ما همیشه سورپرایزهای بیشماری داشته حتی اگر در گلزنی ناموفق باشد پاس گل میدهد .
سرجیو بوسکتس
بازی خوبی رو انجام دادیم ولی نتوانستیم گلهای زیادی رو به ثمر برسونیم . ما بدشانس بودیم و در تمام بازی توپ و میدان را در اختیار داشتیم . ژاوی یک افسانه بزرگ در باشگاه است .او مثالی برای بازیکنان سیستم جوانان است - لذت بخش است بازی و برنده شدن جامها با او .
لئو در 6 بازی که در سال 2014 بازی کرده، 4 گل زده و 4 پاس گل داده.
صحبت هایی در مورد مسی:
برند شوستر:
" گل نزدن مسی؟ بازیکنان عالی ، عالی بودنشان به خاطر گل هایشان نیست... اگر آنها گل نزنند در عوضش به اهداف تیمی کمک میکنند...! "
الکسیس سانچز:
" زمانی که مسی در زمین هست کار ما راحت تره ، وقتی نباشه کارمون سخت میشه...! "
ماسکرانو:
" مسی از اون وضعیت مصدومیت کاملا خارج شده ، اون سعی میکنه به سرعت خودش رو به بهترین سطح برای جام جهانی برسونه..."
مارتینو:
"مسي قادر است طوري مسير حرکت توپ را تشخيص دهد که هيچکس ديگر نميتواند در داخل زمين، آن خط پاس را ببيند.
مسي توجه مدافعان حريف را به خود مشغول ميکند و پاسهايي را ميبيند که ما فقط وقتي ميتوانيم آنها را ببينم که بازي را از تلويزيون تماشا کنيم يا روي سکوهاي ورزشگاه باشيم.
اينها پاسهايي هستند که در زمين فوتبال ديده نميشوند.
تا زماني که مسي از ايفاي اين نقش راضي باشد، اهميتي چنداني ندارد که گلزني نکند.
مسي هر کاري دلش بخواهد،ميتواند در زمين بازي انجام دهد.
اگر قرار باشد پاس گل بدهد،اين کار را ميکند، اگر بخواهد گلزني کند، اين کار را نيز ميکند و اگر بخواهد به تيم حريف فشار بياورد، بدون توپ اين کار را انجام ميدهد.
او بازيکني است که ميتواند در هر زمينهاي موفق باشد."