خوش خبر باشی
لطف کن عکس مشخصات سیستمت رو که تو setting بازی میزنه بذار اینجا
خوش خبر باشی
لطف کن عکس مشخصات سیستمت رو که تو setting بازی میزنه بذار اینجا
سیستم اصلا جوابگو نیست خیلی اوضاع خرابه!!! از بازیم به اون صورت که انتظارشو داشتم خوشم نیومد! حیف 4 روزی که برای دانلود سیستم روشن موند و...!
هعی من که رفتم سر وقت همون Pes 2013 با آخرین پچ ها و ادیت ها و ...!
Pes 13 > Pes 14
فعلا تا سال بعد!
الان دارم تو افق محو میشم...........!
من نصب کردم ارزش داره دانلودش کن
شرایط جفتمون مثل همه !!!
البته با این تفاوت ...
محتوای مخفی: WE3
دادا لینک دانلود WE3 رو میزاری ما هم بازی کنیم؟
بریم نیجریه رو ورداریم با آموکاچی و کانو گل بزنیم![]()
دوستان لینک دانلود گزارشگر عربی که داخل خود بازی هست رو کسی داره؟چون من نسخه بلک باکس رو دانلود و کردم و فقط انگلیش هست!میگفتن گزارشگر عربی هم به بازی اضافه شده!!!(گزارشگری که بعدا اضافه شه مثل فارسیهای خودمون نمیخوام،گزارشگر اصلی عربی pes رو میخوام!)
و اینکه الان که رفتم داخل بازی پیام داد دیتا پک جدید اومده!!!کسی لینک دانلودش رو داره؟حجمش چه قدره!؟با خود بازی دانلود نکردم چون سرعتش خیلی پایینه!
من شک داشتم این پست رو تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا بزارم یا اینجاتو اجرای بازی مشکلی نداشتم بازی روون اجرا میشه ولی یه مشکلی داره
بازی واسه من رو low اجرا میشه ولی بعضی وقتها چمن استادیوم رو درست نشون نمیده و به صورت موکت نشون میده -_- حس میکنم وقتی بازی تو روز انجام میشه چمنش خوبه ولی تو شب مشکل داره .. عکساش رو گذاشتم . اساتید راهنمایی میکنید ؟ عکس ارزیابی مشخصات لپ تاپ خودم رو هم گذاشتم
محتوای مخفی: عکس بازی
احتمالآ منم همینکارو بکنم اگه نتونم بازی کنم .. قعلآ پچ 6 pesedit رو گذاشتم واسه دانلود![]()
دوستان football life یا همون مستر لیگ قدیم چه تغییراتی داشته تو این نسخه؟
بچه ها واقعا پچ گیم پلی رو تغییر میده؟ من دانلود کردم ولی نصب نکردم هنوز بگین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)