برد وایرلس به نویز تلفن مربوط نیست
برد وایرلس به نویز تلفن مربوط نیست
2-3 روز پیش از دم در تست کردم اصلا تلفن بوق نمیخورد!! بعضی وقت ها اینطوری میشه ... از بعد ظهر پنچ شنبه تا الان 3بار زنگ زدم 117 امروز صبح هم فامیلم رفت مخابرات ولی تا الان نیومدن :|
سیمی که از دم در تا سقف میاد رو فعلا عوض کردم...
اگه مشکل با اومدن 117 به کل حل نشد بعد باید سیم کشی داخل هم عوض کنم.
اگه یه وقت خواست داخلی هم عوض کنم سعی میکنم 2تا بکشم (در حال حاضر 4تا داریمکه یکیش شمارش فرق میکنه 3تا در واقع)
با پشتیبانی تماس گرفتید؟
سلام به دوستان متخصص بی زحمت خط بنده رو هم بررسی کنید .1مگ مخابرات تهران
SNR margin Upstream : 28 db Line Attenuation Upstream : 28 db
SNR margin Downstream : 20 db Line Attenuation Downstream : 46 db
نویزت رو به بالا هست ولی با این کیفیت خوبه.مشکلی نیست.کیفیتت هم خوبه
من 2 تا سرویس ADSL رو دو تا خط دارم . به نظرتون این می تونه باعث ایجاد نویز و قطعی روی سرویس ها بشه؟
چون کیفیت خطم واقعا افتضاحه نمیدونم چیکارش کنم. خط رو 4 مگ بسته شده و سرعت دانلودم اکثرا روی 3.5 مگ هست ( حدود 440 کیلو بایت )
قطعی هم در روز حدود 3-4 بار دارم.
![]()
روی هر خط یه شرکت سرویس دهنده جدا هست و این موضوع ربطی نداره به هم.
خطتون افتضاح هست با این وضعیت چطوری دانلود میکنید؟
اگر میتونید پهنای باند خطتون رو پایین بیارین.
روی اون خط هم همین مشخصات هست؟
شرکت ها فرق میکنند؟
فاصلتون با مرکز زیاده؟
خودم هم موندم چجوری دانلود می کنه!
روی اون یکی خط وضعیت یکم بهتره! snr : 9 و Attenuation : 49
این مشخصات برای های وب هست و خط دیگم داتک.
فاصله با مرکز حدود 5 کیلومتر هست.
دوستان من شنیدم ISP میتونه روی نویز خط تاثیر گذار باشه و نویز رو زیاد کنه ....
من بعد از اینکه رفتم دم در یه دستی به سیم ها کشیدم و اونایی که سولفاته بود رو عوض کردم نویز خط رو از 7 شد 22 ... تقریبا یه 7 و 8 ساعتی روی 22 بود بعد الان یکی دو روزه روی 16 هست ... علت این تغییر چیه ؟ ممکنه از آی اس پی باشه ؟
خوب چون دستگاها همشون چینی هستن همین مقدار هم زیاد هست برا خط.احتمال خیلی زیاد از مرکز هست و فاصلتون
نه شرکت همچین چیزی رو نمیتونه بهش دسترسی داشته باشه چون این مقدار به صورت اتوماتیک بستگی به نوع دستگاه و همچینین برنامه ریزی قبلی که روش هست محاسبه میکنه.
اون مشکلتون هم برای مرکزتون هست و به احتمال زیاد به شرکتتون مربوط میشه به نوع دستگاهایی که رو مرکز هست
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)