شما چه مدلی پیشنهاد میکنین؟ از چه نظرهایی خوب نیست این پروویژن؟
فريز ميكنه و اگر دستگات خراب باشه گارانتي خيلي معتبري نداره كه درستش كنه يا عوض كنه
من پرسیدم از مادیران دستگاه ۱۱۱ و ۱۲۱ کجایی هستش؟
جواب : برد هر دو دستگاه ساخت كمپانی ایكس ویژن كره و اسمبل مادیران است. برد 121 با 111 متفاوت است. البته از لحاظ سخت افزاری نه از لحاظ محل ساخت. 121 دستگاه كامل تریست و امكانات بیشتری هم نسبت به 111 دارد.
من دیروز دستگاه ۱۲۱ رو گرفتم ۷۵ تومن از نمایندگی و فقط مشکل داغ کردن داره که زنگ زدم مادیران گفت مهم نیست و خرابی کلا این دستگاه ها نداشته ولی بچه ها یک کابل کامپوننت و یک کابل صدا باید بگیرین که اونم حداقل ۱۵ تومن میشه( خوبش تا 50 تومن باید هزینه کنید) یعنی ۹۰ چوق آب میخوره راستی دوستان حتما با کابل کامپوننت وصل کنید که واقعا تصویر فرق میکنه و HDMI هم به درد نمیخوره تصویر خیلی شارپ میشه بحرحال این دستگاه به لحاظ ساخت و کارکرد و گارانتی از بقیه دستگاه ها بهتره ...تصویرشم عالیه روی ( 40 اینچ )LCD و خیلی کوچولو و جم و جوره و کنترلشم خوبه و ضبط تصاویرشم عالیه با آنتن برقی هم مشکل نداره من با %56 راحت بدون فریز می گیرم و تلتکسشم خوبه...چهار تام بازی داره ( قابل توجه دوستان گیمر
.gif)
)
مباركه . ايشالا كار كنه 120 سال واستون (اه اه اين چه وضعه حرف زدنه!!!)
دوستان سلام.
در مورد usb ----t هم کمی راهنمایی بفرمایید.
و در صورت امکان بهترین پلیر این usb ----t ها را معرفی نمایید.
راستی اگر ممکن است دوستانی که usb ----t ها را خریداری نموده اند نرم افزار آن را معرفی و در سایت قرار دهند.
usb---- ها يه آنتن همراه خودشون دارن كه كمك ميكنه به آنتن دهي . ولي كلا اگر از پنجره دور باشي يا ته خونه باشي با آنتن كوچيك كار نمبكنه و بايد وصلش كني به آنتن خونه (كه اين كار هم خيلي راحته و پشت usb---- جا داره)
بهترينش با توجه به خدمات و گارانتي xvision هست قيمتش هم 29800 هست و تو وبلاگ زير مشخصاتش هست و اگر سئوالي داري هم از خودشون بپرس جواب ميدن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید