تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 624 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان نظرتون در رابطه با گیرنده های جم چطوریه؟با توجه به اینکه قیمت بالایی داره به نظرتون این قیمت بالا دلیلی هم داره؟صدا و سیما خیلی روی این گیرنده مانور میده.قدرت سیگنالش چطوریه؟نسبت به xvision چجوریه؟
    صداوسيما مانور نميده ، تبليغ ميكنه و پول تبليغش رو ميگيره . البته تعاوني صداوسيما و سامسونگ شريكي اين محصول رو سرمايه گذاري كردن و براي همينم هست كه اكثرا در نمايندگي هاي سامسونگ ميفروشن .

من فكر مي كنم كه مزيتي نسبت به بقيه نداره و فقط براي درآوردن هزينه اي تبليغاتش هست كه گرون ميفروشن !
    البته تا حالا باهاش كار نكردم اما كسي رو هم نديدم كه دنبال اون باشه . چون مارك هاي زيادي با امكانات بيشتر و ارزان تر توي بازار هستش

2. این کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a_safari1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل از ضعیف بودن سیگناله، آنتن مرکزی ندارین؟

نه راستش. سیستم آنتن مرکزیمون برای ماهواره است نه تلویزیون.

آنتنی که بشه تو خونه ازش استفاده کرد و خوب باشه نداریم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه راستش. سیستم آنتن مرکزیمون برای ماهواره است نه تلویزیون.

آنتنی که بشه تو خونه ازش استفاده کرد و خوب باشه نداریم؟
    داشتن که داریم ولی اینکه چقد جواب بده رو نمیدونم ولی من خودم قبل اینکه آنتن رو ببرم پشت بام نصب کنم همینطوری گذاشته بودم پشت پنجره ی خونه ( طبقه 2 ) و خیلی خوب هم سیگنال میداد ، آنتن هم ازین معمولیا بود.

اینجا هم یه مدل آنتن رومیزی گذاشته که زده مناسب برای پروویژنه ولی از کاراییش خبر ندارم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داشتن که داریم ولی اینکه چقد جواب بده رو نمیدونم ولی من خودم قبل اینکه آنتن رو ببرم پشت بام نصب کنم همینطوری گذاشته بودم پشت پنجره ی خونه ( طبقه 2 ) و خیلی خوب هم سیگنال میداد ، آنتن هم ازین معمولیا بود.

اینجا هم یه مدل آنتن رومیزی گذاشته که زده مناسب برای پروویژنه ولی از کاراییش خبر ندارم:
    کد:
    من دقیقا همین آنتنو خریدم!! 15 تومن!
    جواب نمیده ولی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دقیقا همین آنتنو خریدم!! 15 تومن!
    جواب نمیده ولی
    شما اون گزینه ی Power Antenna رو تو تنظیمات روشن میکنی؟

داره خودمونی میشه samsung021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما چه مدلی پیشنهاد میکنین؟ از چه نظرهایی خوب نیست این پروویژن؟
    فريز ميكنه و اگر دستگات خراب باشه گارانتي خيلي معتبري نداره كه درستش كنه يا عوض كنه

من پرسیدم از مادیران دستگاه ۱۱۱ و ۱۲۱ کجایی هستش؟

جواب : برد هر دو دستگاه ساخت كمپانی ایكس ویژن كره و اسمبل مادیران است. برد 121 با 111 متفاوت است. البته از لحاظ سخت افزاری نه از لحاظ محل ساخت. 121 دستگاه كامل تریست و امكانات بیشتری هم نسبت به 111 دارد.

من دیروز دستگاه ۱۲۱ رو گرفتم ۷۵ تومن از نمایندگی و فقط مشکل داغ کردن داره که زنگ زدم مادیران گفت مهم نیست و خرابی کلا این دستگاه ها نداشته ولی بچه ها یک کابل کامپوننت و یک کابل صدا باید بگیرین که اونم حداقل ۱۵ تومن میشه( خوبش تا 50 تومن باید هزینه کنید) یعنی ۹۰ چوق آب میخوره راستی دوستان حتما با کابل کامپوننت وصل کنید که واقعا تصویر فرق میکنه و HDMI هم به درد نمیخوره تصویر خیلی شارپ میشه بحرحال این دستگاه به لحاظ ساخت و کارکرد و گارانتی از بقیه دستگاه ها بهتره ...تصویرشم عالیه روی ( 40 اینچ )LCD و خیلی کوچولو و جم و جوره و کنترلشم خوبه و ضبط تصاویرشم عالیه با آنتن برقی هم مشکل نداره من با %56 راحت بدون فریز می گیرم و تلتکسشم خوبه...چهار تام بازی داره ( قابل توجه دوستان گیمر )
    مباركه . ايشالا كار كنه 120 سال واستون (اه اه اين چه وضعه حرف زدنه!!!)
    دوستان سلام.
    در مورد usb ----t هم کمی راهنمایی بفرمایید.
    و در صورت امکان بهترین پلیر این usb ----t ها را معرفی نمایید.
    راستی اگر ممکن است دوستانی که usb ----t ها را خریداری نموده اند نرم افزار آن را معرفی و در سایت قرار دهند.

usb---- ها يه آنتن همراه خودشون دارن كه كمك ميكنه به آنتن دهي . ولي كلا اگر از پنجره دور باشي يا ته خونه باشي با آنتن كوچيك كار نمبكنه و بايد وصلش كني به آنتن خونه (كه اين كار هم خيلي راحته و پشت usb---- جا داره)

بهترينش با توجه به خدمات و گارانتي xvision هست قيمتش هم 29800 هست و تو وبلاگ زير مشخصاتش هست و اگر سئوالي داري هم از خودشون بپرس جواب ميدن:
    کد:

8. این کاربر از samsung021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

اگه آنتنت تقویت کننده داره روشن کن اگه نداره نه
    چواب مادیران به سوالت:

مشتري گرامي با سلام
    تنظيمات خاصي براي اين كار وجود ندارد فقط در صورتيكه پيغام " بار اضافي در مدار " را مشاهده كرديد از منوي تنظيمات فرستنده قدرت آنتن را غير فعال كنيد.
    با تشكر
    Last edited by dooste.man83; 21-08-2010 at 15:50.

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان عزیز من ایکس ویژن مدل 121 رو خریدم . فردای اون روز شروع به هنگ کرد و باید دستگاه رو از پشت خاموش کرد. بعدش کانال ها شطرنجی می اومد و باز هنگ می کرد. تنظیمات رو به حالت کارخونه برگردوندم خیلی خوب شد ولی چند روز بعد دوباره هنگ می کنه . البته نه به شدت روز اول. به نظرتون اشکال از چیه؟

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان عزیز من ایکس ویژن مدل 121 رو خریدم . فردای اون روز شروع به هنگ کرد و باید دستگاه رو از پشت خاموش کرد. بعدش کانال ها شطرنجی می اومد و باز هنگ می کرد. تنظیمات رو به حالت کارخونه برگردوندم خیلی خوب شد ولی چند روز بعد دوباره هنگ می کنه . البته نه به شدت روز اول. به نظرتون اشکال از چیه؟
    ببین درصد دریافت تصاویرت بالاس (بالای 60% ) اگه اینطوره ببرش نمایندگی

12. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه. گمونم اون برای وقتیه که آنتن تقویت کننده داره. این آنتن رومیزیه تقویت کننده نداره ولی.

واقعا عقلم به جایی نمیرسه دیگه....رو جعبه آنتنه نوشته 25dB Gain! که واسه آنتنای نسبتا خوبه به نظرم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •