تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 199 از 328 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

در این شرایط خیلی بد اقتصادی کشور و این نرخ تورم و بیکاری بسیار گسترده .............
    عاقا ...
    مشکلات جامعه , تورم , افتصــاد ضعیفــ و ... ربطی به این موضوع نداره که طرف بخواد بر این اساس تــصمیم بگیره ازدواج بکنه یا نکنه .
    چون , با این شرایط حاکم هر روز بدتر از دیروز بدتر نشه , بهنــر هم نمیشه .
    اینکه بخوایم منتظر باشیم تا یکـــ روزی که آیا مملکتون سر و سامون بگیره و بعد ما بخوایم ازدواج بکنیم , به نظر منطقــی میاد ؟
    این وسط فقط آدم پیر تر میشه و دیگه ازدواج و زندگــی مشترک اون کیفیت و نشاط رو نخواهد داشت . ( منظور سن بالای ازدواج )
    اینجوری دیگه وقتی ازدواج میکنن بهشون نمیگن پیرمرد پیر زن .

اینکه دو نفر بخوان واقعا زندگی مشترک رو استارت بزنن , این چیزها اصلا به چشم نمیاد .
    فوقش شب نون خالی میخورن . میمونه یک اجاره خونه . من دیگه نهایتش رو گفتم . ( در این رابطه بحث زیاد است که خارج از حوصله ی تاپیک هستش )

به نظر من باز چیزی که توی چند سال دارم میبینم که داره ضربه میزنه به ازدواج نکردن یا ازدواج ناموفق , دو نفر نمیتونن به هم دیگه اعتماد داشته باشن ( بابت خیلی از مسائل )

2. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

الان اون کسی که مغازه آقاش نبوده بره از بچگی کار کنه مهارتش رو سعی کرده تو زمینه های مختلف کسب کنه درسش رو خونده دانشگاهش رو رفته والان دنبال کار هست ولی کاری نتونسته پیدا کنه باید بره بمیره ؟ یا تربیتش ایراد داشته ؟

دقیقا باید چی کار کنه برای تغییر شرایط ؟!

لطفا کل جامعه رو بر اساس زندگی شخصی خودتون نسنجین ! چون من تونستم بقیه هم حتما میتونسن و اگر نتونستن مشکل از خودشون بوده؟! ااحتمالا اگر شما از نظر مالی نمیتونستین مستقل بشین اعتقاد دارشتین چون شما نتونستین حتما بقیه هم نمی تونن و در این حالت قطعا جامعه یه مشکلی داره!!
    اگه هدفش بازار باشه هر جایی شما برید شاگرد مغازه نوجون میخوان نوجون هم که خرجی نداره همش میشه سود خالص و تجربه که اهمیتش خیلی زیادتره، اگه دنبال حرفه هم باشه باز همینطور کلی کار مناسب هست از لوله کشی تا کابینت سازی و تعمیرکاری همش هم بعد چند سال که شدید استاد کار اسمتون که سر زبون افتاد مردم هستن که میان دنبال شما با شرایطی که شما تعیین میکنید. واسه خانوم ها هم آرایشگرها و خیاطهای زنانه و... از چندتا مدیرکل هم درآمدشون بیشتره اینجور که معلومه.
    اگه منظورتون از درس خوندن اون چیز بیخودی هستش که تو دانشگاه ها یاد میدن خودتون قضاوت کنید اصلا ارزش این رو داره آدم وقتش رو صرفش کنه؟ به امید اینکه با اون مدرک جایی کار مناسب گیرش بیاد؟
    هیچ مهارتی و هیچ چیز بدرد بخوری در هیچ دانشگاهی وجود نداره دنبالش نگردید.

پس به نظر شما هر کسی که بیکاره، درآمد مناسب نداره، وضعیتش مساعد نیست و ... مشکل از جامعه و تورم و اقتصاد ضعیف و صنعت تقریبا ناچیز و مصرف کننده بودن کشور و بحران جمعیت بالا و ... نیست، مشکل از تربیت نامناسب افراد است که مسئولیت پذیر بار نیومدن و اینکه خودشون تنبل هستند و کاری نمی کنند! اینکه قشر عظیمی دارن در روز چهار شیفت پاره وقت و هفت روز هفته می کنند ولی وضعشون خیلی بد است دلیلش "تربیت خانوادگی ضعیف" است.

دقیقا همون حرفی که در طول تاریخ در همه جهان، افرادی که وضعشون خوب بوده به فقیرها زدند و می زنند: تقصیر خودتونه که وضعتون بده. شما کار کنین و زحمت بکشین به اندازه کافی، وضعتون خوب میشه! اگه نشد حیفه روی شما اسم مرد بذارن! جدا از اینکه حرف های شما "مردسالارانه" و "زن ستیزانه" است وقتی میگید "مردی که فلان طور نباشه مرد نیست" ، شما Classist و Elitist هم هستید و از روی وضعیت مالی افراد درباره "تربیت خانوادگی" اونها قضاوت می کنید.

اگه میشه توضیح بدین چرا خیلی از افرادی که در کشور به قول شما "درست تربیت نشدن" و "خودشون کاری برای تغییر شرایط نمی کنن" ، وقتی مهاجرت می کنند به کشورهایی مثل سوئد، استرالیا، کانادا و ... ، همه مشکلاتشون حل میشه؟ میرن سر کار و درآمد مناسب دارند و زندگیشون هم خوب میشه همزمان با ساعت ها و فشار کاری بسیار کمتر، و بعضی هاشون که در ایران حتی براشون شغل کارمندی هم نیست در اونجا استاد دانشگاه یا محققان درجه یک صنعتی هم می تونند بشن؟
    شرایط اقتصادی همیشه نوسان داره اگه این مشکلات نبود رشد اقتصادی هم نبود، شخص مسولیت پذیر حداقل خودش رو با شرایط که میتونه تطبیق بده طرف داره تو تهران چهارشیفت کار میکنه خب بره یه شهرستان با دو شیفت کار زندگی بهتری داشته باشه.
    من یه مردم طبیعتا نگاهم به وقایع مردانه هست و همچنین انتخاب کلمات و جملاتم. از روی وضعیت مالی قصاوت نمیکنم ولی از روی شخصیت چرا یه فرد تلاشگر با یه فرد تنبل در قضاوت من یکسان نیستند. خیلی از این بچه پولدارهای پخمه هستند که صدتاشون رو هم اندازه یه تار موی یه آدم زحمت کش نمیارزن.
    همون کشورهایی که شما مثال زدید خیلی هم کمتر از چیزی که که باید به این افراد میدن چرا؟ چون خرج اینا رو از تولد و واکسن و مدرسه و ... رو کشورهای جهان سومی مثل ایران هزینه میکنن نوبت به بازدهی که میرسه اون کشورهای استعمارگر ازشون بدون هیچ هزینه اولیه ای سوءاستفاده میکنن.

همون طور که گفته شد , شرایط افراد مثل هم نیست .
    درسته شما از بچگی با پدرتون کار میکردید ولی اینو در نظر بگیرید خیلی از افراد یا پدرشون در قید حیات نبودن , یا هم پدرشون واسه خودش کار نمیکرده که بخواد فرزندش رو هم وارد کار خودش کنه .
    همین الان خیلی ها رو دارم میبینم پول یک هزار تومانی شارژ تلفن همراهشون رو ندارن , و دست شون تو جیب پدر و مادرشون هست .
    افراد با شرایط سخت کم نبودن که تونستن خودشون رو بالا بکشن شما زندگی خیلی آدمای موفق رو بخونید از صفر که خوبه از زیر صفر شروع کردن، این آدم که دستش واسه شارژ تو جیب پدر و مادرشه نمیتونه چند تا کارت شارژ بگیره تو مترو و پمپ بنزین بفروشه؟ به خدا دیگه در این حد اگه یه جوون باشه از بی غیرتی خودش هست ربطی به شرایط دیگه نداره.

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

عاقا ...
    مشکلات جامعه , تورم , افتصــاد ضعیفــ و ... ربطی به این موضوع نداره که طرف بخواد بر این اساس تــصمیم بگیره ازدواج بکنه یا نکنه .
    اینکه بخوایم منتظر باشیم تا یکـــ روزی که آیا مملکتون سر و سامون بگیره و بعد ما بخوایم ازدواج بکنیم , به نظر منطقــی میاد ؟
    این وسط فقط آدم پیر تر میشه و دیگه ازدواج و زندگــی مشترک اون کیفیت و نشاط رو نخواهد داشت . ( منظور سن بالای ازدواج )

اینکه دو نفر بخوان واقعا زندگی مشترک رو استارت بزنن , این چیزها اصلا به چشم نمیاد .
    فوقش شب نون خالی میخورن . میمونه یک اجاره خونه . من دیگه نهایتش رو گفتم . ( در این رابطه بحث زیاد است که خارج از حوصله ی تاپیک هستش )

به نظر من باز چیزی که توی چند سال دارم میبینم که داره ضربه میزنه به ازدواج نکردن یا ازدواج ناموفق , دو نفر نمیتونن به هم دیگه اعتماد داشته باشن ( بابت خیلی از مسائل )
    من با یه قسمتایی حرف شما موافقم با یه قسمت نه.
    دو نفر که بخوان با هم باشن تحت سخت ترین شرایط هم میتونن پشت و پناه همدیگه باشن زنی که بساز باشه تو یه اتاق هم با شوهرش میسازه زنی که نازاسگار باشه تو قصر هم که باشه سر ناسازگاری میزاره. این مورد در مورد مرد هم به انواع مختلف دیگه درسته.
    همچنین اینکه الان به ازدواج ضربه میزنه اعتماده رو قبول دارم.
    ولی اینکه گفتید با بالارفتن سن ازدواج اون کیفیت رو نداره رو قبول ندارم چیزی که لازمه ازدواجه رسیدن به بلوغ و ثبات هست نه هیجان اولیه.
    اون چیزی که شما مطرح میکنید در یه مورد دیگه ای درسته که اون مورد رو به دلایل خاص جامعه ما از اسم ازدواج براش استفاده میکنه، یعنی وقتی میگه جوانان مشکل ازدواج دارن شما بگیرید موضوع رو که میگه جوانان اون مورد دیگه رو دارند!

5. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

ولی اینکه گفتید با بالارفتن سن ازدواج اون کیفیت رو نداره رو قبول ندارم چیزی که لازمه ازدواجه رسیدن به بلوغ و ثبات هست نه هیجان اولیه.
    خب اینم که شما میگی قابل قبول نیســـت .
    اگر هیجان اولیه که میگید , به خاطر فقط همون دلیل نباشه ( همون دلیل ) , اتفاقا خیلی هم خوبه .
    کیفیت رو که گفتم , به این دلیل گفتم که دو طرف جوونی ازدواج میکنن , بچه دار میشن و اختلاف سنی شون با فرزندشون کمتر میشه که مسلماَ بهــتره .
    که با بالاتر رفتن سن ازدواج این موضوع از اون حالت ایده آلش دیگه در میاد .

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

عاقا ...

نظرسنجی بالا رو ببینید و بعد بگید اقتصاد ضعیف (و سایر مشکلات جامعه که اکثرشون تابع اقتصاد هستند) ربطی به موضوع ازدواج نداره! مسائل اقتصادی موضوع اول بحث ازدواج برای اکثریت است. من هیچ وقت مدعی نشدم "ازدواج نکنین تا مملکت سر و سامون بگیره".

شرایط اقتصادی همیشه نوسان داره اگه این مشکلات نبود رشد اقتصادی هم نبود، شخص مسولیت پذیر حداقل خودش رو با شرایط که میتونه تطبیق بده طرف داره تو تهران چهارشیفت کار میکنه خب بره یه شهرستان با دو شیفت کار زندگی بهتری داشته باشه.
    من یه مردم طبیعتا نگاهم به وقایع مردانه هست و همچنین انتخاب کلمات و جملاتم. از روی وضعیت مالی قصاوت نمیکنم ولی از روی شخصیت چرا یه فرد تلاشگر با یه فرد تنبل در قضاوت من یکسان نیستند. خیلی از این بچه پولدارهای پخمه هستند که صدتاشون رو هم اندازه یه تار موی یه آدم زحمت کش نمیارزن.
    همون کشورهایی که شما مثال زدید خیلی هم کمتر از چیزی که که باید به این افراد میدن چرا؟ چون خرج اینا رو از تولد و واکسن و مدرسه و ... رو کشورهای جهان سومی مثل ایران هزینه میکنن نوبت به بازدهی که میرسه اون کشورهای استعمارگر ازشون بدون هیچ هزینه اولیه ای سوءاستفاده میکنن.
    اقتصاد 101 : منابع محدود هستند و بین افراد تقسیم می شوند. وقتی منابع به میزان کافی برای جمعیت نیست بطور مستقل از مسئولیت پذیری و تلاش و ... ، افراد نمی تونند به منابع مورد نیاز دسترسی پیدا کنند. تطبیق با شرایط بی معنی است وقتی منابع محدود هستند. حتما به نظر شما قاره آفریقا هم مشکل فقر و کیفیت پایین زندگی "تربیت غلط" و "پخمگی" است و تقصیر اون افراد است که خودشون رو با شرایط وفق ندادند. مشکل اصلا جمعیت بسیار بالا در کشورهایی که منابع خیلی پایین دارند نیست!

"واکسن و مدرسه" ایران باعث نشده این افراد در کشورهای مهاجرپذیر به بازدهی برسند همونطور که اگه این افراد در ایران می موندند هیچ بازدهی نداشتند و احتمالا بعد از عمری دویدن و به هیچ جا نرسیدن، امثال شما حتی "مرد" هم حسابشون نمی کردند. استعمار یعنی به زور بردن منابع یک کشور، شخصی که شما اون رو حتی "مرد" هم حساب نمی کنید در کشور "منبع" به حساب نمیاد، زباله ای است که امثال شما دورش می اندازید، نه "طلا" یی که کشور دیگه اون رو به زور از شما می گیره.

8. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خب اینم که شما میگی قابل قبول نیســـت .
    اگر هیجان اولیه که میگید , به خاطر فقط همون دلیل نباشه ( همون دلیل ) , اتفاقا خیلی هم خوبه .
    کیفیت رو که گفتم , به این دلیل گفتم که دو طرف جوونی ازدواج میکنن , بچه دار میشن و اختلاف سنی شون با فرزندشون کمتر میشه که مسلماَ بهــتره .
    که با بالاتر رفتن سن ازدواج این موضوع از اون حالت ایده آلش دیگه در میاد .
    این موضوع تا بحال تحقیقی روش صورت نگرفته فقط از بس در جامعه ما گفته شده و گفته شده و گفته شده برای بعضی ها به صورت یک اصل در اومده که اختلاف سنی کمتر با فرزند مسلماَ بهتره!
    اینکه یه نفر تو دهه بیست یا سی زندگیش صاحب فرزند بشه تفاوت آنچنانی از لحاظ اختلاف سنی با فرزند نمیکنه در هر حالت یه نسل بینشون فاصله هست ولی از نظر تجربه و آمادگی روحی والدین تفاوت بسیار زیادی خواهد بود. البته باز هم همه چیز به شرایط طرفین بستگی داره و نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید.
    ضمن اینکه الان با پیشرفتهای پزشکی و سلامت عمومی هم متوسط طول عمر انسان افزایش پیدا کرده هم بارداری در سنین بالاتر هم از خطرش کاسته شده.

اقتصاد 101 : منابع محدود هستند و بین افراد تقسیم می شوند. وقتی منابع به میزان کافی برای جمعیت نیست بطور مستقل از مسئولیت پذیری و تلاش و ... ، افراد نمی تونند به منابع مورد نیاز دسترسی پیدا کنند. تطبیق با شرایط بی معنی است وقتی منابع محدود هستند. حتما به نظر شما قاره آفریقا هم مشکل فقر و کیفیت پایین زندگی "تربیت غلط" و "پخمگی" است و تقصیر اون افراد است که خودشون رو با شرایط وفق ندادند. مشکل اصلا جمعیت بسیار بالا در کشورهایی که منابع خیلی پایین دارند نیست!

"واکسن و مدرسه" ایران باعث نشده این افراد در کشورهای مهاجرپذیر به بازدهی برسند همونطور که اگه این افراد در ایران می موندند هیچ بازدهی نداشتند و احتمالا بعد از عمری دویدن و به هیچ جا نرسیدن، امثال شما حتی "مرد" هم حسابشون نمی کردند. استعمار یعنی به زور بردن منابع یک کشور، شخصی که شما اون رو حتی "مرد" هم حساب نمی کنید در کشور "منبع" به حساب نمیاد، زباله ای است که امثال شما دورش می اندازید، نه "طلا" یی که کشور دیگه اون رو به زور از شما می گیره.
    همین کمبود منابع و جنگ بر سر اونها باعث شد که ما هموساپینس ها بتونیم بر نئاندرتال ها که بسیار قبل از ما از افریقا خارج شده و در اوراسیا پراکنده شده بودند چیره بشیم
    استعمار شامل منابع انسانی هم میشه وقتی میشه یه دانشمند ایرانی یا هندی رو برد تو ناسا اونجا هم تبدیلش کرد به برده سیستم سرمایه داری چرا از بدو تولد زحمت رشد دادن یه امریکاییش رو کشید این هم یه چهره از استعماره دیگه. همون واکسیناسیون و آموزش و پرورش و پول سوخت و ... که کشورهای جهان سوم صرف یه نفر میکنن در طول زمان بسیار بیشتر از چیزی هست که اون کشور سوءاستفاده گر در اختیار اونا میزاره، کسی که تو ایارن به جایی نرسیده شاید روشش روشی بوده که تو ایران جواب نمیداده ولی برعکسش درست نیست کسی که تو جهان سوم موفق بوده اونجا هم موفقه چون تو شرایط سخت تر خودش رو بالا کشیده.
    Last edited by Captain_America; 16-03-2015 at 18:49.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بنظر من در ازدواج و زندگی طولانی مدت با یک نفر خاص اثراتی هست که در زندگی کوتاه مدت و با چند نفر نیست ... روابط رو فقط گذشت زمان می پزه و از خامی در میاره و به اونها مزه میده ...

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بنظر من در ازدواج و زندگی طولانی مدت با یک نفر خاص اثراتی هست که در زندگی کوتاه مدت و با چند نفر نیست ... روابط رو فقط گذشت زمان می پزه و از خامی در میاره و به اونها مزه میده ...
    گشتن اون یک نفر برای یک. زندگی پرپیچ و خم کار مشکلی وگرنه ازدواج مزایای خودشو داره ولی الان ضررهاش ببشتره.
    در ازدواج های الان کتبی بهم دیگه متعهد هستیم نه قلبی..

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

من همسر پولدار می خوام .... پیدا نمی کنم ... فقط دلار ..... فقط پول

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

من همسر مهربون و خانواده دار رو به پول ترجیح میدم .

خیلی ها فکر میکننن پول همه چیز هست در صورتی که عمروشون به بطالت میگذره ...همه چیز مهربونی ، لذت زندگی و .. با پول نمیشه خرید !!!!!!

اگر کار داشتم در ازدواج شکی نمیکردم .

14. 2 کاربر از fonixhd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •