سلام دوستان
من هم 42ST30M گرفتم ولی هر کاری میکنم نمیتونم گیرندهی دیجیتال داخلیش رو فعال کنم لطفا راهنمای کنید.
سلام دوستان
من هم 42ST30M گرفتم ولی هر کاری میکنم نمیتونم گیرندهی دیجیتال داخلیش رو فعال کنم لطفا راهنمای کنید.
چند تا عکس از کیفیت تصاویر VT30
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by poonel; 27-09-2011 at 07:18.
خبری نشدهنوز؟
از اونجایی که صفحه 7 این تایپیک خیلی وقته خراب شده و مدیرها درستش نمی کنند، مجبورم پست بدم تا تایپیک وارد صفحه 8 بشه و مشکل یه جورایی حل بشه
دوستان همونطور که می دونید صفحه 7 این تایپیک مدتهاست خراب شده و با وجود تماسهای بنده با مدیران ، مشکل حل نشد.
بنابراین مجبور شدم خودم مشکل رو یه جورایی حل کنم.
یه چند تا پست الکی زدم تا تایپیک به صفحه 8 برسه و خوشبختانه موقتا مشکل حل شد.
پس از این به بعد بی خیال صفحه 7 بشید.
Last edited by poonel; 28-09-2011 at 02:41.
دوستان اگه پستهای مفیدی تو صفحه 7 زدید می تونید بیارید تو این صفحه.
با سلام
دوستان کسی از نحوه کار با نرم افزار ISFccc و کالیبره کردن این پنل اطلاعاتی داره ؟
آیا کالیبره کردن این پنل توسط خود یوزر هم امکان پذیر هست ؟
در ضمن آیا کالیبره کردن پنل تفاوت محسوسی در کیفیت تصویر به وجود میاره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سپاس
دوستان من 50اینچ st30 رو از کجا گیر بیارم.منتظرم پیدا بشه زودی برم بگیرم.اگه آدرس یا شماره تلفنی از بانه دارین ممنون میشم.راستی قیمتش چقدره؟
دوستانی که خریدن بگن تلویزیونشون ستخت کجاست ؟
مال من ساخت تایلند بود
مال من هم تایلند بود
TH-P42ST30
TH یعنی تایلند (اگه اشتباه نکنم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)