اقا یه سوال...اولتیمت تیم هم واسه بازی کردنش انلاین بسس میخاد...؟چون وقتی تورنمنتشو بازی می کنم بعد اولین بازی ارتباط با سرور یهو قطع میشه..............
اقا یه سوال...اولتیمت تیم هم واسه بازی کردنش انلاین بسس میخاد...؟چون وقتی تورنمنتشو بازی می کنم بعد اولین بازی ارتباط با سرور یهو قطع میشه..............
بستگی داره . خودت تنهایی بخوای بازی کنی یا آنلاین .
این پچی که قرار بود خود EA بده بیرون چی شد؟واسه کرش..
فصل دو کریر مود رو میشه بازی کرد یا میپره بیرون؟بدجور دارم بکوب بازی میکنم که برسم به نقل و انتقالات.مربی تیم ملی روسیه هم شدم.از بایرن و مونتپولیه هم پیشنهاد داشتم واسه فصل بعدی.بازی اولش اسون بود ولی الان بکوب یا میبازم یا تساوی میگیرم
راستی بچه میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی اگه خواهشا میدونید بهم جواب بدید.چون هی از فیفا میپرید بیرون منم که هزار راه رو روش امتحان کرده بودم جواب نداد ولی یهو جواب داد الانم من فقط دکمه پاور لب تاب رو میزنم و خاموشش میکنم بعدشم که روشنش میکنم دیگه طبق معمول از داخل بازی بالا میادش .میخواستم بدونم این برای لب تاب که ضرر نداره یا نه داره؟
دوست منم باهات موافقم.حتی گاهی از خشم زیاد هرچی به دهنم بیاد بهشون میگم و حتی مدیران EA رو بی نصیب نمیذارم.
اقا دقیقا توو فصل دوم توو چندمین بازی کرش می کنه؟ منظورم وسطای فصله یا اولا؟ چون الان من فصل دومم و لیگو توو فصل دوم تازه شروع کردم ولی کرشی نمی بینم!!!!!!!!!!!
من تیم کوچه امو درست کردم((مثلا))گفت واسه اینکه بتونین بازیکن های خوب بخری یا باید بوینت داشته باشی((که با این برنامه ی بلاک کردن ip ایران فعلا محاله))یا باید تورنمنت ببری و بوینت بگیری...زدم تورنمنت((1000 coins)) که بعد از اولین بازی پرید بیرون...هرچند بردم بازیو...
آبای فک کنم منظور دوستان واسه pc هستش....کنسولی ها کرش ندارن...شما که کنسول داشتی...
شما pc بازی میکنی دیگه؟تو pc هم کرشی نداره یعنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)