دوستان انصافا خوبه با این بدبختی هایی که ران کردن سرور داره می ارزه من خودم 2_3 ساعت دیگه میخرم![]()
دوستان انصافا خوبه با این بدبختی هایی که ران کردن سرور داره می ارزه من خودم 2_3 ساعت دیگه میخرم![]()
در صورت پر شدن سرور هزینه ها به 5 تومن کاهش پیدا می کند
بچه ها حداکثر اگه 8 نفر نشدیم نتونستیم یه سرور بزرگ ران کنیم یه پنل 8 نفره میگیریم خودمون با دوستامون بازی میکنیم![]()
دوستان لطف کنید اگه می خواید بخرید بگید 2 نفر می خوان که donator بخرن یک باقی هم که گفتن می خریم نمی دونم چی شدن هرکی می خواد بخره بگه تا یک جمعو تفریق بزنیم!!
من یه معمولی میخرم![]()
این رو هم بگم سرور قسمت هانگر گیم خواهد داشت برنده جایزه دریافت خواهد کرد روزی 1 مسابقه !!!
جااااااان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من کلا 2 تا سرور زدم 1 دونه پولی بود یه دونه رایگان که رایگانه 22 روز بود بعد -- شد
تو هیچ کدوم هم تو نبودی الان دقیقا کدوم سرور منو میگی ؟؟؟!!!!
PhGameخوب بچه ها سایت PhGame هم درست کردیماین سایت برای فروش گیم سرور ماین کرافت - کانتر - کال آف دیوتی و ... هست
مقاله های بازی معرفی بازی های روز و گذاشتن تریلر بازی ها و....
خوب اینم آدرس سایت آمد وارم خوشتون بیاد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 نفر خریدند شما هم بخرید!!! در ضمن با خرید پنل trueplayer دو نفر رو به صورت مجانی دعوت کنید !!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ما خودمون میدونیم ایرانی ها چقدر دست و دل باز و غیورن شما دیگه نمی خواد صدیق بفرماییناز وقتی بحث پول شده 1 نفر این جا پست نمیده تا قبلش روزی 20 تا پست می خورد
واقعا که ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)