من کسپر و نورتون رو تو ویندوز 8 امتحان کردم و مشکلی نداشت.
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
من کسپر و نورتون رو تو ویندوز 8 امتحان کردم و مشکلی نداشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوص ویندوز 8 ساخته شده
اگه سرعتت می خوای بیشتر بشه میتونی از norton هم استفاده کنی
جی دیتا توتال سیکیورتی 2014 رو از کجا می شه دانلود کرد؟
باید قابلیت ایسست هم داشته باشه!
همچنین نود و آویرا فری
هر کدوم نقاط قوت و ضعف خودشون رو دارن
بنظرم در موردشون تو انجمن خیلی بحث شده
بستگی به خودتون داره
موردای دیگه هم هستش
نورتون هو قویه و هم سبکه
آویرا فری هم
Last edited by ~~~; 03-06-2013 at 00:40.
می دونید چرا به این نظر سنجی نمی شه اعتماد کرد !!!!!
چون در ایران و کلا ایرانی ها یک اخلاق ذاتی دارند اونم اینکه فقط کافی یک چیزی لیدر بشه یا اسم در کنه یا سر زبون بیوفته خواسته یا ناخواسته بقیه مثل رباتی که برنامه می گیره بدون تفکر می یوفتن دنبالش در همه موارد اینگونه بودیم تاریخ کاملا این مورد نشون داده .
=========
حالا در مورد آنتی ویروس کسی که تو عمرش فقط می دونه کاسپر چیه قطعاااااااااااااااااا رای اونبه کاسپر هستش شما زمانی می تونید به این نظر سنجی بگید درست که هر کابر از همه آنتی ویروس ها استفاده کرده باشه بعد نتیجه خودش این باشه که بله کاسپر بهتره !!!
شما در یک جا 3 لیوان شربت بهتون می دنند تست کنید طمعشو آیا می شه بدون نوشیدن مایع 2 لیوان دیگر بگیم اولی بهتره !!!
در 90% تست ها حتما باید هر مورد رو بررسی کرد تا به نتیجه اساسی رسید بله در بعضی موارد می شه گفت این درست نیست مثل قیاس پیکان با آستون مارتین هر دو هم ماشین هستند اما در 90% مسایل باید به شخصه همه موارد تست کرد تا بشه گفت کدام بهترینه
کاسپر اسکای حکمه برند سونی در ایران داره یارو اصلا نمی فهمه فرق led / lcd / amoled / panel IPS .... در چیه بعد تا می گی tv می گه فقط سونی !!! چرا چون برند سونی از قدیم سر زبون بوده در کشور جالب ایران
==================
دوستان به شخصه بنده 70% این آنتی ویروس ها رو چک کردم و از همه لحاظ مورد بررسی قرار دادم بد نیست 10 سایت انگلیسی زبان معروف هم بخونید
Cnet - Pcworld - chip - vb - avtest .......
بین این آنتی ویروس هایی که تست شده
kasper - nod32 - avira - avast - trustport -
BullGuard - Bitdefender-drweb-norton - mcafee-gdata-Trend micro - sophos -f-secure
-panda -comodo
بنده Trustport انتخاب می کنم
در ضمن تمام این برندهایی که نام بردم در 1 روز نسخه تریال دانلود شده آپدیت شده و هر کدام نصب و اسکن و بررسی شدند . برای اینکه نتیجه رو دقیق تر متوجه بشم
Last edited by manutd2009; 07-06-2013 at 09:24.
منم دقیقا با حرف این دوستمون موافقم.بنده انتی ویروسهای کاسپر- نود-نورتون-کومودو-آواست و بیت دفندر رو تست کردم. همشون مشکلات خاصی از جمله پایین آوردن سرعت سیستم یا آپدیت زود به زود و یا نشناختن درست ویروس و یا ...داشتن و یا به عبارت دیگه دارن.
منم آنتی ویروس trustport رو انتخاب میکنم و البته الان دارم استفاده میکنم عالی و بدون نقص در همه چی خصوصا حذف ویروس و تروجان و .. و مهمتر اینکه اصلا سرعت سیستم رو پایین نمیاره. فقط تنها مشکلش لاینسس این آنتی ویروس هستش که دوستان مثل اینکه سایتی رو معرفی کردن که بشه لاینسس6ماهه دریافت کرد.
پیش شرط ما ایرانیها در انتخاب آنتی ویروس اول مجانی بودن -کرک شده آنتی ویروس و بعد نسخه بدون دردسر و آپدیت شده آنتی ویروسه دیگه با مابقیشون کاری ندارن.
این آنتی ویروس از دوتا موتور AVG و Bitdefender استفاده میکنه .
خود انتی ویروس avg ایران رو تحریم کرده و امکان آپدیت نداره ، وضعیتش تو این آنتی ویروس چطور هست ،موتور avg بدون مشکل آپدیت میشه ؟
آنتی ویروس Bitdefender یکی از مشکلاتی که داره آپدیت های بیش از حدش و پرحجمش هست ،موتور Bitdefender توی این آنتی ویروس چطور عمل میکنه زیاد آپدیت میشه ؟
من از دیروس تا حالا که Bitdefender رو نصب کردم نزدیک 150 mb آدیت شده !!!اما خب واقعآ قدرت بالایی داره تو شناسایی
من انتی ویروس نود32 رو دارم اما ازش خوشم نمیاد. میخواستم بدونم چه انتی ویروسی برای ویندوزxp خوبه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)