من پراید 89 سفید (معمولی بدون آپشن) قیمت کردم 9.5 گفتن بهم بعد 87 هم همین حدوداست؟ غیر منطقی نیست قیمتش ؟
من پراید 89 سفید (معمولی بدون آپشن) قیمت کردم 9.5 گفتن بهم بعد 87 هم همین حدوداست؟ غیر منطقی نیست قیمتش ؟
چون قراره قیمت خودرو با ارز مبادله ای قیمت گذاری جدید بشه (یعنی قیمت کارخونه باز افزایش پیدا کنه) همچنین نزدیک شدن به عید باعث افزایش قیمت ت بازار آزاد شده.
والا من این قیمتا رو از سایتهای فروش و روزنامه همشهری میانگین گرفتم. مال امروز هم بوده. اما همیشه افرادی هم پیدا می شن به قیمت پایین تر می فروشن. یا تو نرخ بازار نیستن یا ماشین مشکل داره
پراید صندوقدار مدل 89 بین 10.5 تا 11 میلیون تومان قیمت داره .
در ضمن قیمت خودرو حتی در شهر های مختلف هم متفاوت هست دوست من
اینا همش تاثیر داره .
يعني دوستان پيشنهاد ميكنن با اين شرايط ماشين نفروشيم؟؟؟
من يه خورده لنگ پولم و سرمايم هم ماشينمه...
چه پيشنهادي ميدين؟
بستگی داره شما نیاز به چقدر پول دارین تا کارتون راه بیوفته.
میتونی ماشینت رو بفروشی و هم کارت رو راه بندازی و هم یه ماشین مدل پایین تر انتخاب کی تا بی ماشین نمونی
بعد دوباره جبرانش کنی.
یه پژو روا مدل ۸۷ نقره ای متالیک با یک سال بیمه و کارکرد حدود ۶۰،۰۰۰ چقدر فی میخوره
فروشنده میگه ۸.۵ خوبه یه نظرتون؟
اگه خوبه که برم سر معامله
در ضمن پژو روا چطور ماشینی هست.
محض اطلاع : من تازه گواهینامه گرفتم!
سلام
من یک 206 تیپ 5 مدل 90 البته دقیقتر 90/4 , سفید رنگ دارم که حدود 7000 تا کارکرده.
یه جورائی ماشین دوم بود بهمین خاطر کارکردش کم بوده. هرکی میشینه توش میگه بو نویی میده
حالا که پول لازم هستم میخوام بفروشم.
بهترین قیمتی که میتونم بدم چنده؟
یک راهنمایی هم میخوام که "البته میتونم پول از جای دیگه تامین کنم, از پس اندار ولی بنظر شما قیمت ها
در آینده چطور میشه؟ منطقی که الان اقدام به فروش ماشینم کنم؟"
با تشکر
به دوستانی که ماشین میفروشن.در این شرایط توصیه می کنم سریع ماشین مورد نظرشونو بخرن.
چون به این اوضاع نمیشه اعتماد کرد...
پزو روآ مدل 87 قیمتش همینه
دقت کنید از نظر فنی و بدنه سالم باشه و بیمه هم داشته باشه.
روا ماشین خوبیه در حد خودش.مزایا و معایب خاص خودش رو داره
مزایاش جاداری و راحتیش هست و معایبش هم بیشتر از نظر فنی مشکل پیدا میکنه
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک روا در بخش ایران خودرو مراجعه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)