نهایتا میتونید 405 مدل 81 خریداری نمایید .
نهایتا میتونید 405 مدل 81 خریداری نمایید .
وانت پراید بخرید مناسب کار شما هست ، البته وانت پیکان سخت کارتر از پراید هست ولی پراید امکانات و راحتی خیلی بیشتری دارد .
شیشه برقی و کولر همینطور مصرف کم و بیصدا بودن موتور و نرم تر از پیکان . تا 500 کیلو هم راحت بار بزنید مشکل ندارد .
سلام
دوستان من حدود 20 تومن دارم میخوام باهاش کار کنم
میخوام ببینم باهاش یه پراید صفر بگیرم و چند ماه بعد بفروشم یا پولمو بذارم بانک سودشو بگیرم ؟
یعنی پراید گرونتر هم میشه یا اینکارم ریسکه ؟
شما منتظر باش و هروز چند بار سایت سایپا رو چک کن ، وقتی فروش نقدی داشت یکی بخر 30 روزه،حداکثر تا 60 روز تحویل میدن.
بعد ببر اون رو بفروش کمش 3 تومن برات میمونه.یا هم میتونی یه پارس ثبت نام کنی که مهر تحویل میدن.تو پارس همه 8 تومن میمونه برات
سلام بچه ها...
دوستان من 15 یا 16 میخوام هزینه کنم البته تا 20 هم میتونم هزینه کنم اما تو این اوضاء بازار به نظرم تو همین مایه ها خوبه...
من روزی 50 کیلومتر رفت و 50 کیلومتر برگشت میرم دانشگاه از تهران میرم پردیس و برمیگردم...
پس میخوام ماشین حتما گاز سوز باشه و ترجیحا پایه گاز سوز باشه...
هزینه نگهداریشم بالا نباشه...
من قبلا 206 تیپ 2 داشتم که فروختمش و خداییش راضی بودم خرجی رو دستم نزاشته بود اصلا...
پس با توجه به اینکه قبلا 206 داشتم یزره ضایست دوباره بیام رو پراید...
الان داشتم وضعیت خرید و فروش روا سال رو میدیدم با این بودجه من میتونم یدونه 89 تمیزشو بگیرم...که ایمولایزرو abs خلاصه خوب به نظر میرسه...البته اکثرا هم 2 گانه هستن و فکر میکنم رو گاز هم خوب راه برن...
من بی خرجی ماشین هم برام مهمه چون دانشجو هستم...
به نظرتون تو این رنج بودجه من چی بگیرم...روا خوبه؟؟؟
یه سوال تخصصی هم دارم دقیقا فرق 405 با روا چی هست؟؟؟
قابل تشخیص هست؟
من قصدم این بود یکی بگیرم و 4 تا هم رینگ بندازم زیرش و یه ارتفاع معمول هم بزنم و با گاز فقط برمو بیام...و این که حدالامکان مشخص نباشه که روا هست...البته میدونم صدای موتور روا 3 برابر 405 هست...
شتابش نسبت به 206 چطوریاست؟؟؟بیشتره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!
سلام بچه ها...
دوستان من 15 یا 16 میخوام هزینه کنم البته تا 20 هم میتونم هزینه کنم اما تو این اوضاء بازار به نظرم تو همین مایه ها خوبه...
من روزی 50 کیلومتر رفت و 50 کیلومتر برگشت میرم دانشگاه از تهران میرم پردیس و برمیگردم...
پس میخوام ماشین حتما گاز سوز باشه و ترجیحا پایه گاز سوز باشه...
هزینه نگهداریشم بالا نباشه...
من قبلا 206 تیپ 2 داشتم که فروختمش و خداییش راضی بودم خرجی رو دستم نزاشته بود اصلا...
پس با توجه به اینکه قبلا 206 داشتم یزره ضایست دوباره بیام رو پراید...
الان داشتم وضعیت خرید و فروش روا سال رو میدیدم با این بودجه من میتونم یدونه 89 تمیزشو بگیرم...که ایمولایزرو abs خلاصه خوب به نظر میرسه...البته اکثرا هم 2 گانه هستن و فکر میکنم رو گاز هم خوب راه برن...
من بی خرجی ماشین هم برام مهمه چون دانشجو هستم...
به نظرتون تو این رنج بودجه من چی بگیرم...روا خوبه؟؟؟
یه سوال تخصصی هم دارم دقیقا فرق 405 با روا چی هست؟؟؟
قابل تشخیص هست؟
من قصدم این بود یکی بگیرم و 4 تا هم رینگ بندازم زیرش و یه ارتفاع معمول هم بزنم و با گاز فقط برمو بیام...و این که حدالامکان مشخص نباشه که روا هست...البته میدونم صدای موتور روا 3 برابر 405 هست...
شتابش نسبت به 206 چطوریاست؟؟؟بیشتره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!
خرید روا رو به نسبت ایسنکه قبلا 206 داشتید اصلا پیشنهاد نمیدم شما اگه بودجرو ببرید روی 20 تومن
و برید به سمت 405 خیلی بهتره
از طرفی اگه بتونید با 15 و16 برید سراغ 111 کارکرده
هم جوانپسنده هم مصرف سوخت پایینی داره
درسته شما با روا دوگانه از گاز استفاده خواهید کرد اما هزینه گاز و بنزینش با همون بنزین پراید تقریبا یکی درمیاد
از طرفی موقع فروش هم خیلی راحت خواهید بود
روآ رو کلا بیخیال شو
ماشین گازی هم اگه نخری بهتره
ولی پیشنهاد بنده با بودجه شما پراید هست همین دیروز نمایندگی پرسیدم 131 تحویل 45 روزه 18.868.000 تومان
اگر بودجتون بیشتر میبود خوب تیبا بهتره و گزینه خوبی برای شما بود
سلام.
من سایت ایران خودرو رو چک کردم اما زمان تحویلش آبان 93 هست نه مهر !
این همون طرح آزاردسازی خرمشهر و عید مبعثه ؟ یا این عادیه ؟
ویرایش : الان چک کردم، ظرفیتش هم تمام شده![]()
ویرایش : رانا چقدر سود داره ؟ (چون تحویلش زودتره و ظرفیتش هم موجوده ؟) (206 چطور؟)
Last edited by banii; 28-05-2014 at 12:04.
کسی نمیتونه بگه شما این ماشین رو ثبت نام کنی اون موقع فلان مقدار سود میبری ممکنه اون موقع قیمت بازار و کارخونه خیلی بهم نزدیک بشه با افزایش تولید و افزایش قیمتی که قراره همین روزها بدن
ولی اگه میخوای سوارشی رانا ماشین خوبیه نسبت به قیمتش خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)