تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 421 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

من که خواستم با عده ای از دوستام صمیمی بشم و باهاشون گرم بشم هربار تلاش میکردم فایده نداشت ... :( چه پیام بفرستم چه توی دنیای مجازی چه واقعی ... دلمو شکستن ...
    خیلی خیلی بخشید که این حرف رو میزنم .....
    ولی شما هم یه چیزیتون میشها ....اگه بهت بی توجهی می کنن و نمی خوان با تو باشن توچرا اینقدر زوری, ولشون کن و دیگه باحاشون کاری نداشته باش .....این همه آدم برو با یک نفر خوب دوست شو چرا چسبیدی به کسایی که تورو بی ارزش به حساب میارن و برات ارزش قاعل نیستند.
    این مورد برای خودم هم به شخصه بوجود اومده.

موفق باشید.

2. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام

دوستان وقتی میخوام با مجنس مخالف مونث صحبت کنم اصلا و ابدا نمیتونم تو چشماش نگاه کنم و حرف بزنم . (حرف عادی به عنوان همکار یا اصلا هر جنس مخالفی) مجبورم هر چند لحظه یک بار به زمین نگاه کنم . ایا راه حلی دارید ؟

و یک سوال وقتی یکی از بچه های فامیل از این بچه های زلزله خودمون که با پدر و مادرش خیلی رودربایستی دارید . بچشون از سر و کولت بالا میره ولی جلوی پدر و مادرش نمیتونی بهش چیزی بگی باید چی کار کرد ؟

4. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام

دوستان وقتی میخوام با مجنس مخالف مونث صحبت کنم اصلا و ابدا نمیتونم تو چشماش نگاه کنم و حرف بزنم . (حرف عادی به عنوان همکار یا اصلا هر جنس مخالفی) مجبورم هر چند لحظه یک بار به زمین نگاه کنم . ایا راه حلی دارید ؟

و یک سوال وقتی یکی از بچه های فامیل از این بچه های زلزله خودمون که با پدر و مادرش خیلی رودربایستی دارید . بچشون از سر و کولت بالا میره ولی جلوی پدر و مادرش نمیتونی بهش چیزی بگی باید چی کار کرد ؟

1 - البته موقع حرف زدن نگاه کردن عیبی نداره و خیره شدن شاید درست نباشه. مثلا اگه مشغول کاری هستید بیشتر با گوش حرف های طرف رو دنبال کنید و هر از گاهی هم یه نگاه بندازید فکر نکنه گوش نمیدید. مثلا من وقتی این مورد پیش میاد گوشی میگیرم دستم هر از گاهی یه نگاه هم به طرف میکنم. البته بازم میگم اگه نگاهت کامل به طرف باشه فکر نمیکنم همچین کار غیر عرفی باشه.

2 - باید تنها تحمل کنی تا تموم شه بره، اگه پدر و مادر اون بچه یه ذره درک داشته باشن خودشون بچه رو سر جاش مینشونن اگه نه فقط یکم باید تحمل کنی یا مثلا با ملایمت یه تذکر بشون بدی شاید یه جرقه تو پدر و مادرشون روشن شه که بیان بچشونو جمع کنن.
    مثلا بگو عزیزم این کارو نکن، دیگه پدر و مادر وقتی این حرف شما رو بشنوه یه عکس العملی نسبت به بچش نشون میده دیگه.

6. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام

2- فکر میکنم اگر با خود پدر و مادر بچه صحبت کنید بهتر جواب میده (جلوی بچه نگید)
    Last edited by banii; 10-08-2014 at 17:51.

8. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    قابلِ توجه دوستانی که سعی کردند با یک نفر یا عده ای ارتباط برقرار کنند اما اونها ازش دوری میکنند :
    هر انسانی باید جاذبه و دافعه داشته باشه .
    یعنی عده ای جذبش بشند ( به خاطر افکار و گفتار و رفتارش ) و عده ای ازش دوری کنند .
    کسی که همه ازش خوششون میاد و کسی نیست ازش بدش بیاد منافق هست و با همه سازش کرده .
    همین موضوع که چه کسی از شما خوشش میاد و چه کسی بدش میاد , معیاری برایِ شناختنِ شما هست .
    برای همینه که میگن :
    اگر میخوای کسی رو بشناسی ببین دوستان چطور آدمهائی هستند .

اگر آدمهای بد از شما فراری هستند یا علاقه به بودن با شما ندارند پس به احتمالِ زیاد شما خوب هستین .
    گفتم به احتمال زیاد چون ممکنه شما هم بد باشین و با اون آدمهای بد اختلاف و درگیری داشته باشین .
    پس اگر فردی یا عده ای از شما بدشون میاد یا علاقه ای به ارتباطِ صمیمی با شما ندارند , بگردین دنبال علت .
    اگر علتش اینه که شما خوبین و اونها بد , خوشحال باشین که از شما خوششون نمیاد
    اما اگر علتش یک یا چند عیب در وجود شما هست باید خودتون رو بشکنین ( تغییر بدین ) . آینه شکستن خطاست
    .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-08-2014 at 21:08.

10. 9 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    قابلِ توجه دوستانی که سعی کردند با یک نفر یا عده ای ارتباط برقرار کنند اما اونها ازش دوری میکنند :
    هر انسانی باید جاذبه و دافعه داشته باشه .
    یعنی عده ای جذبش بشند ( به خاطر افکار و گفتار و رفتارش ) و عده ای ازش دوری کنند .
    کسی که همه ازش خوششون میاد و کسی نیست ازش بدش بیاد منافق هست و با همه سازش کرده .
    همین موضوع که چه کسی از شما خوشش میاد و چه کسی بدش میاد , معیاری برایِ شناختنِ شما هست .
    برای همینه که میگن :
    اگر میخوای کسی رو بشناسی ببین دوستان چطور آدمهائی هستند .

اگر آدمهای بد از شما فراری هستند یا علاقه به بودن با شما ندارند پس به احتمالِ زیاد شما خوب هستین .
    گفتم به احتمال زیاد چون ممکنه شما هم بد باشین و با اون آدمهای بد اختلاف و درگیری داشته باشین .
    پس اگر فردی یا عده ای از شما بدشون میاد یا علاقه ای به ارتباطِ صمیمی با شما ندارند , بگردین دنبال علت .
    اگر علتش اینه که شما خوبین و اونها بد , خوشحال باشین که از شما خوششون نمیاد
    اما اگر علتش یک یا چند عیب در وجود شما هست باید خودتون رو بشکنین ( تغییر بدین ) . آینه شکستن خطاست
    .
    سلام
    من جاذبه ندارم فقط دافعه دارم ... هرکاری کردم فایده نداشت و نتونستم با دوستایی که دوست داشتم باهاشون گرم بشم - صمیمی بشم ... نشد ... :( و بدجور دلم شکسته شد و دیگه دنبال رفیق و اینجور چیزا نیستم چون بدجور من از ناحیه رفیق ضربه خوردم ...

- در مورد بند آخرتون هم صحیح ولی من هرکاری کردم تا دلیل رفتارشون رو بدونم نمیگن! من هرجور بدی از اونا شنیدم ولی نمیخواستم از دستشون بدم نمیدونم چرا و چگونه این اتفاق افتاد اوایل با من خوب بودن و منو تحویل میگرفتن و برام احترام و ارزش قائل بودن اما بعد از گذر مدتی بالعکس! الان احتمالا آرزشونه که من بمیرم ! من بمیرم اونا صدقه میدن و خوشحالی میکنن! من واقعا دوست داشتم با عده ای گرم و صمیمی بشم اما نشد که نشد از سال دوم دبیرستان دنبال چنین دوستی بودم اما تا الانم نتونستم رفیق خوبی پیدا کنم ... همیشه تنهام و این اواخر بدجوری از ناحیه رفاقت ضربه خوردم چون با کسایی که دوست داشتم صمیمی بشم - نتونستم صمیمی بشم ... با خودم میگم آیا اوناواقعا دل نداشتن که دل منو اینگونه شکستن!

12. 4 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام

دوستان کسی نظری نداره ؟

14. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب این از متانت و شخصیت بالاتونه نیاز نیست ناراحت باشید. اگه بخایید همش نگاه کنید خیلی هم خوشایند نیست .

بنظرم راهی نیست باید تحمل کرد سر فرصت
    Last edited by roya.rashidi; 11-08-2014 at 08:35.

16. 2 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام

مسلما شما در ارتباط با یک پسر هم در کل مدت صحبت به چشم هایش خیره نمیشوید.بلکه به اطراف هم نگاه میکنید.در ارتباط با خانم ها هم باید به همان صورت عمل کنید.لازم نیست در تمام طول صحبت به چشم ها خیره شوید.فقط گه گاهی نگاهی بیندازید برای اینکه ارتباط چشمی حفظ شود کافی است.البته باید تمرین داشته باشید.

در مورد بچه ی شیطون فامیل قبلا هم صحبت شده...یا باید تحمل کنید یا سر بچه را با یک بازی یا یک وسیله ی بازی گرم کنید
    سلام
    من جاذبه ندارم فقط دافعه دارم ... هرکاری کردم فایده نداشت و نتونستم با دوستایی که دوست داشتم باهاشون گرم بشم - صمیمی بشم ... نشد ... :( و بدجور دلم شکسته شد و دیگه دنبال رفیق و اینجور چیزا نیستم چون بدجور من از ناحیه رفیق ضربه خوردم ...

- در مورد بند آخرتون هم صحیح ولی من هرکاری کردم تا دلیل رفتارشون رو بدونم نمیگن! من هرجور بدی از اونا شنیدم ولی نمیخواستم از دستشون بدم نمیدونم چرا و چگونه این اتفاق افتاد اوایل با من خوب بودن و منو تحویل میگرفتن و برام احترام و ارزش قائل بودن اما بعد از گذر مدتی بالعکس! الان احتمالا آرزشونه که من بمیرم ! من بمیرم اونا صدقه میدن و خوشحالی میکنن! من واقعا دوست داشتم با عده ای گرم و صمیمی بشم اما نشد که نشد از سال دوم دبیرستان دنبال چنین دوستی بودم اما تا الانم نتونستم رفیق خوبی پیدا کنم ... همیشه تنهام و این اواخر بدجوری از ناحیه رفاقت ضربه خوردم چون با کسایی که دوست داشتم صمیمی بشم - نتونستم صمیمی بشم ... با خودم میگم آیا اوناواقعا دل نداشتن که دل منو اینگونه شکستن!
    ببینید دوستی یک ارتباط 2 طرفه است.در این ارتباط هم شما یک سری فایده برای دوستتان دارید هم دوستتان برای شما
    مفید بودن برای دوست حتما از جان و پول گذشتن نیست.گاهی به حرف یکدیگر گوش دادن یا کار کوچکی برای هم انجام دادن هم هست
    از طرفی مقدار تفاهم هم توی دوستی مهم هست.اگر از نظر فکری دو نفر فکرشان هم سو باشد دوستی طولانی تر و میق تری دارند

اگر دوستان شما با شما نماندند پس یا فایده ای برایشان نداشتید یا طرز فکرتان با طرز فکر انها تفاوت میکرد....
    شاید هم انها خیلی اهل صمیمی شدن نبودند
    دوستی یک سن مشخص ندارد.ادم ها همیشه و در هر سنی باید تلاش کنند دوست پیدا کنند.شما چند بار تلاش کردی موفق نشدی.پس منتظر موقعیت های جدید باش.ان شاءالله دوستان جدید و بهتری پیدا میکنی
    Last edited by ملا نصرالدین; 11-08-2014 at 09:26.

18. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مسلما شما در ارتباط با یک پسر هم در کل مدت صحبت به چشم هایش خیره نمیشوید.بلکه به اطراف هم نگاه میکنید.در ارتباط با خانم ها هم باید به همان صورت عمل کنید.لازم نیست در تمام طول صحبت به چشم ها خیره شوید.فقط گه گاهی نگاهی بیندازید برای اینکه ارتباط چشمی حفظ شود کافی است.البته باید تمرین داشته باشید.

در مورد بچه ی شیطون فامیل قبلا هم صحبت شده...یا باید تحمل کنید یا سر بچه را با یک بازی یا یک وسیله ی بازی گرم کنید

ببینید دوستی یک ارتباط 2 طرفه است.در این ارتباط هم شما یک سری فایده برای دوستتان دارید هم دوستتان برای شما
    مفید بودن برای دوست حتما از جان و پول گذشتن نیست.گاهی به حرف یکدیگر گوش دادن یا کار کوچکی برای هم انجام دادن هم هست
    از طرفی مقدار تفاهم هم توی دوستی مهم هست.اگر از نظر فکری دو نفر فکرشان هم سو باشد دوستی طولانی تر و میق تری دارند

اگر دوستان شما با شما نماندند پس یا فایده ای برایشان نداشتید یا طرز فکرتان با طرز فکر انها تفاوت میکرد....
    شاید هم انها خیلی اهل صمیمی شدن نبودند
    دوستی یک سن مشخص ندارد.ادم ها همیشه و در هر سنی باید تلاش کنند دوست پیدا کنند.شما چند بار تلاش کردی موفق نشدی.پس منتظر موقعیت های جدید باش.ان شاءالله دوستان جدید و بهتری پیدا میکنی
    سلام - میدونم دوستی ارتباط دو طرفه است صحیح - اما مشکل اینجاست که من نمیدونم چرا اوایل خوب بودن بعد بد شدن من نمیتونم خودمو راضی کنم چون من نمیدونم چه بدی در حقشون کردم!

والا ما که تلاش کردیم دوست پیدا کنیم ، ولی خودتونو جای من قرار بدین در اصل از سال اول راهنمایی تا اول دبیرستان بعدش تا الان دنبال چنین دوستی بودم این بماند ... بعدش یکضرب دلتو بشکنن خودتونم ندونین دلیلش چیه متاسفانه قلب یا دل من که آهنی نیست ... منم ناراحت میشم ... بعدش زیاد از حد دلمو شکستن ... با خودم فکر میکنم من که اینقدر تلاش کردم تا با دوستام صمیمی بشم - حالا اونارو نگاه کن از من کلا متنفر و بیزار هستن!!!

ببینین یه مثال میزنم من به یکی از دوستام که همکلاسیم بود ، پیام میفرستم میگم توی فلانی هستی ؟ میگه بله بعدش من بهش میگم سلام من فلانی هستم همکلاسیت ... بعدش طرف بهت میگه خیلی ببخشیدا بهم میگه گمشو بعدش میگه یکبار دیگه پیام بدی یا زنگ بزنی شمارتو میزارم کلوب یا تو اینترنت پخش میکنم!!!

وقتی یک نفر با شما چنین کاری بکنه شما هم ندونین دلیلش چیه بعد از مدت ها یادش میکنین به نظرتون اصلا ناراحت نمیشین ؟

یا از طرفی بعد از مدتی به خونه یکی از رفیقای همکلاسیتون زنگ بزنین بعدش هرچی از دهنش در بیاد بهت بگه ناراحت نمیشین ؟

و ...

با خودم میگم آیا ایراد از منه ؟ آخه من خودم واقعا نمیدونم چه بدی در حق اینا کردم ! من که نیتم فقط این بود که یادی ازشون کرده باشم و بهشون نزدیک بشم با من اینطوری رفتار میکنن! بعدش وقتی دل آدم بشکنه!

و به روحش لطمه و بی ارزشی وارد بشه ! مطمئنا میدونین که فراموش کردن درد ها و رنج هایی که از ناحیه دوستان یا دوستان صمیمی بهت وارد میشه بدجور تو خاطر آدم میمونه!

و از طرفی بهبود بخشیدن روح و یا دل آدم هم خیلی وقت میخواد تا به حالت قبلش برگرده - الان من هرکاریم بکنم ته دلم دوست نداره با کسی رفیق و یا دوست بشه! میدونین چرا؟

چون میترسم ! میترسم دوستایی جدیدمو هم مثل اون کسایی که دوست داشتم باهاشون صمیمی بشم از دست بدم! بعدش دنبال اجتماعی شدن نیستم! و خیلی ساکت خودمو جلوه میدم ...

ته ته ته دلم شکسته ... دیگه رفاقت احتمالا واسه من تعطیله ...

20. 3 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •