تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 405 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با تشکر از شماکه جواب سوالهای من را دادید وراهنمایی کردید امیدوارم بتونم از تجربیاتتون استفاده بکنم در مورد نصب دیواتک فرولی در اصفهان از لوله دودکش استیل نمره 8 وتبدیل 6 به 8 در سر پکیج وفلنچ در قسمت هوا استفاده می شود این قطعات پای مشتری گرون در میاد میشه آدرس خرید عمده دودکش استیل به قیمت مناسب برای نصاب رو در اصفهان بهم بدین و اینکه شما که تجربه دارین این سیستم دود وهواکش مشکلی برا پکیج ایجاد نمی کنه مشکلی مانند خطای f05 یا ایجاد سرو صدای پکیج بعضی از نصابها پس از تایید اداره گاز لوله هوا رو بر می دارند در این مورد بیشتر توضیح دهید

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

درست که برای مشتری گرون میافته اما اینرو بدونید که دودکش قسمت مهم کاره نصب پکیج دیواری است و با جان انسانها طرفه. هرگز از لوله های گالوانیزه درز دار استفاده نکنید و فقط وفقط از لوله های استیل درز جوش استفاده کنید.خطای f5 معمولا در مواردی که دودکش مسدود باشه یا گرفتگی داشته باشه ایجاد میشه.احتمالاً لوله ها توسط خود مشتری و به خاطر اینکه دکور آشپز خانه را بهم میریزه برداشته میشه و همکارهای ما از این کارا نمیکنن.
    با تشکر از شماکه جواب سوالهای من را دادید وراهنمایی کردید امیدوارم بتونم از تجربیاتتون استفاده بکنم در مورد نصب دیواتک فرولی در اصفهان از لوله دودکش استیل نمره 8 وتبدیل 6 به 8 در سر پکیج وفلنچ در قسمت هوا استفاده می شود این قطعات پای مشتری گرون در میاد میشه آدرس خرید عمده دودکش استیل به قیمت مناسب برای نصاب رو در اصفهان بهم بدین و اینکه شما که تجربه دارین این سیستم دود وهواکش مشکلی برا پکیج ایجاد نمی کنه مشکلی مانند خطای f05 یا ایجاد سرو صدای پکیج بعضی از نصابها پس از تایید اداره گاز لوله هوا رو بر می دارند در این مورد بیشتر توضیح دهید
    Last edited by tamirkar1; 20-02-2014 at 00:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام جناب تعمیرکار
    ممنون که پاسخ دادید . با تشکر من 2 سوال دیگر دارم .
    1- میخواستم بدونم به نظر شما پکیج ایرادی ندارد که از گارانتی آن استفاده کنیم و با شرکت مربوطه تماس بگیریم ؟ از کجا بفهمم که پکیج سالم است ؟
    2- آشپزخانه ما 2 پنجره دارد حتی دریچه هوا هم دارد . منظور شما از اینکه میفرمایید باید تهویه مناسب باشد تا پکیج صدا ندهد چیست ؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج ایرادی نداره . ولازم نیست با کسی تماس بگیرد. اگر پکیج آب را داغ و رادیاتورها را هم گرم میکنه میتونیم بگیم که سالمه.
    منظور از تهویه اینه که اکسیژن کافی به دستگاه برسه و به خوبی با سوخت ترکیب بشه و یک شعله استاندارد را ایجاد کنه.
    سلام جناب تعمیرکار
    ممنون که پاسخ دادید . با تشکر من 2 سوال دیگر دارم .
    1- میخواستم بدونم به نظر شما پکیج ایرادی ندارد که از گارانتی آن استفاده کنیم و با شرکت مربوطه تماس بگیریم ؟ از کجا بفهمم که پکیج سالم است ؟
    2- آشپزخانه ما 2 پنجره دارد حتی دریچه هوا هم دارد . منظور شما از اینکه میفرمایید باید تهویه مناسب باشد تا پکیج صدا ندهد چیست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام.
    جناب اقاي تعميركار.من تازه ميخوام در زمينه فروش و خدمات پس از فروش پكيج كار كنم.در شهرستان منطقه خراسان رضوي.
    شما چه برندهايي رو براي شروع پيشنهاد ميكنين.هم كيفيت و هم خدمات خوبي براي شهرستان داشته باشه.با تشكر
    لطفا برندهاي با كيفيت رادياتورهاي پانلي رو هم برام توضيح بدين.
    Last edited by mohamad7452; 21-02-2014 at 23:25.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

باسلام،پکیج ما تاچی type cمی باشد،خونه یکسال ساخت است و پکیج و رادیات ما ایران رادیاتور است هم یک ساله هستند،متاسفانه چندروزی است که اگر دمای پکیج پایینتر از 55 باشد یا حالت تابستان یا کلاخاموش باشد از یکی از رادیات ها از قسمت پایینش قطره های تند آب میدهدوپعد از3،4 ساعت افت فشار پکیج ،اما اگر بالای 55 باشد دیگر هیچ آبی نمیدهدعلتش چیست؟رادیات یا پکیج؟چه راه حلی دارد؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

باسلام،جند روزی است که اگر دمای پکیج ما از 55کمتر شود یا خاموش یا حالت تابستانی کنیم و شیر ورودی رادیاتها راهم ببندیم،از زیر یکی از رادیات ها چک چک آب تند میدهد بیرون،اما اگر دما بالای 55 باشد قطع می شود ریزش آب کلا،دلیلش چیست؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تنها راه تعمیر و درست کردن قسمتی که داره نشتی میکنه. با نصاب رادیاتورها تماس بگیرید تا بیاد درستش کنه. اگر زود به فکر نباشید باعث میشه پکیج رسوب بگیره.
    باسلام،جند روزی است که اگر دمای پکیج ما از 55کمتر شود یا خاموش یا حالت تابستانی کنیم و شیر ورودی رادیاتها راهم ببندیم،از زیر یکی از رادیات ها چک چک آب تند میدهد بیرون،اما اگر دما بالای 55 باشد قطع می شود ریزش آب کلا،دلیلش چیست؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

نمایندگی مرکزی فروش و خدمات پکیج ایتالترم (ایتالیایی ) و دئوترم ( چینی ) در استان شما و درشهر مشهد قرار داره. پکیج بدی نیست . ولی چون شما به مرکز فروشش نزدیک هستید این موضوع خیلی میتونه به شما کمک کنه.
    با سلام.
    جناب اقاي تعميركار.من تازه ميخوام در زمينه فروش و خدمات پس از فروش پكيج كار كنم.در شهرستان منطقه خراسان رضوي.
    شما چه برندهايي رو براي شروع پيشنهاد ميكنين.هم كيفيت و هم خدمات خوبي براي شهرستان داشته باشه.با تشكر
    لطفا برندهاي با كيفيت رادياتورهاي پانلي رو هم برام توضيح بدين.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

از برندهاي ديگه چي پيشنهاد ميكنين؟
    برند رادياتورهاي پانلي و پره اي خوب و معتبر چي؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •