سلام
طرح نامحدود رایتل 30 گیگ اینترنت داره ؟ 10 گیگ روزانه و 20 گیگ شبانه ؟ سرعت 128 یا 1 مگ ؟
تایم شبانه ؟
meQsi
سلام
طرح نامحدود رایتل 30 گیگ اینترنت داره ؟ 10 گیگ روزانه و 20 گیگ شبانه ؟ سرعت 128 یا 1 مگ ؟
تایم شبانه ؟
meQsi
سلام آرمین جان والا کلا اسپید تست هم نتونست باز کنه ! روی ایرانسل ! اما سوییچ کردم روی همرا اول اون پینگ رو با فرانکفورت زد 512 و دانلود هم 6 و 7 میچرخید از ادامه تست منصرف شدم ولی کلا الان واسه منی که توی یه نقطه هستم که کلا کور هست و نمیشد تماس تلفنی حتی داشت خوب شد! الان روی همراه اول آنتن فوول
حالا ایشاله تا شهریور دیگه همه چی معلوم میشه ولی ای بزنه همه جا بشه 3g چه حالی میده حتی تو داهاتا و جاده ها ! مطمئنا خیلی هاتون مثل من سفری به شمال و روستاهاش داشتین و از نبود اینترنت زجر بردین !
رایتل خیلی دزده! نمیاد تعرفه های بسته های اینترنتشو ارزون کنه تو سای ور داشته زده کاهش تعرفه های اینترنت بعد که خبر می خونی می بینی زده در مناطق رومینگ ملی اینترنت بصورت آزاد و کیلوبیتی 0.35ریال محاسبه خواهد شد! آخه کدوم آدم عاقلی بدون بسته از اینترنت همراه که فوق العاده گرون هست در ایران استفاده می کنه!![]()
از رایتل دزد متنفرم!!
ایشالا که زودتر ایرانسل بتونه 3G بده ، این آشغالا بترکن محو شن..
اومده بسته 1 ماه 1.5 گیگابایتی رو کلا حذف کرده!!
مجبوری که بسته 3 گیگ که به اسم 20 تومن هست ، ولی باید براش 24 تومن شارژ بخری رو بگیری!!!
آخه حروم خور! آخه حریص! من همون 1 گیگ رو هم با این نت مصرف نمیکنم تا آخر ماه و اونم با این سرعت!! . 3 گیگ و میخوام چکار؟!
مسخرس...
موفق باشید
سلام.
دوست عزیز بسته 1.5 گیگ حذف نشده و هنوز هم توی تعرفه ها توی کنترل حساب موجوده.
Sent From My SM-G900H
اقا ببخشید یه سوال واسه شهرستان ها سیم کارت ها چند روزه فرستاده میشن اگه خرید اینترنتی بکنیم ؟؟؟؟
یک هفته و گاهی بیشتر تا مرحله فعال سازی طول میکشه
سلام.
اگر از سایت خرید کنید وقتی به دستتون میرسه سیم کارت فعال هست و نیازی به فعال سازی نداره.![]()
دوستان اين رومينگ ملي كه راه افتاده الان رايتل كه دارم جايي كه خوب آ»تن نميده سرچ ميكنم ميذارم روي همراه اول آنتنش پر ميشه ولي اصلا اينترنت كار نميكنه بعد كه رو همون رايتل ميذارم اينترنت كار ميكنه. خوب اينجوري كه خيلي مسخره هست؟؟؟ در صورتي كه دوستم رايتل داره گفت جايي كه هستم رايتل آنتن نداره گذاشتم روي همراه اول از اينترنتش استفاده ميكنم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
پست تكراري .....
Last edited by mrmostafa; 28-06-2014 at 12:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)