لطفا جواب بدین
لطفا جواب بدین
دوست عزیز چند پست قبلی رو نگاه کنی تو همشون قیمت اومده جلوشون نوشتم
Hyundai T7S چطور چیزی هست؟
تبلت خوبیه
میتونید با توجه به نیازتون یکی از دو تبلت onda v813 یا hyundai t7s رو انتخاب کنید
7 اینچی یا 8 اینچی ؟ رزولیشن صفحه t7s بهتر ار 813
واقعا T7s با این مشخصاتی که نوشته هست؟ یا دروغه یا جنس قطعاتش خوب نیست آخه گیرم اومده با قیمت 735 تومان منم واسه بازیهای فول اچ دی سنگین و اینترنت میخوام... میخوام تبلتم بلوتوث هم داشته باشه کیفیت صفحه نمایشش هم عالی باشه تا رنج حداکثر 850 حالا اینو با این قیمت دیدم نسبت به تبلتهای بازار که جی پی اس و بلوتوث هم ندارن جا خوردم...
عجب گیری افتادیم
این تبلت asus memo pad smart 10 فرقش با tf300 چیه؟
از نظر قدرت پردازنده و گرافیکی با هم زیاد فرق دارن؟؟
پس چرا این قدر ارزون تره؟
asus memo pad 10 یا galaxy tab 2??
Last edited by capitantom; 16-04-2013 at 20:30.
ببخشید دوستان من یه مدت نبودم عذر میخوام از همه .
دوست من بزار این مدل از تبلت asus به بازار عرضه بشه بعد در موردش صحبت کنیم همگی .
از نظر قدرت گرفیکی هیچ فرقی ندارن این دو تبلت (asus memo pad smart vs asus tf300 tg) چون هر دو از پردازنده گرافیکی nvidia tegra 3 استفاده کرده اند.
از نظر قدرت پردازش هم همینطوره هر دو تبلت از پردازنده exynos cortex a9 quad-core استفاده کردن .
شما چجور دلت اومد این مدل از تبلت ایسوس رو با galaxy tab 2 مقایسه کنی ؟
Last edited by sajjad_doost; 17-04-2013 at 01:01.
این تبلت چطوره؟
Hyundai Play X - 16GB
مشخصاتش خیلی خوبه مثلا پردازنده 1.6GHz یا رزولیشن 1536 × 2048 پیکسل و رمش هم ddr3 هست و 10 اینچ هم هست اما قیمتش فقط 1288000 تومنه
آیا قطعات سخت افزاریش نامرغوبه؟
ضمنا تبلت nexus 7 خیلی کمیاب شده و گیر نمیاد
من شهرستان هستم و به هر مغازه ای میرم نداره و بهشون میگم سفارش میدم برام بیارید اما وقتی زنگ میزنن تهران میگن نیست.
فقط یه جا بود داشت که میگفت 1570 که خیلی گرون بود
Last edited by saeedss; 17-04-2013 at 12:08.
این تبلت از شرکت هیوندا تبلت خوبیه من تاییدش میکنم اما اگه تصمیم با من باشه از جنس های چینی خرید نمیکنم (این نظر منه !!!) کسانی که این تبلت رو گرفتند خیلی راضی بودن اما من ترجیح میدم آیپد 4 بگیرم تا این تبلت ها رو
در کل انتخاب تبلت های با صفحه نمایش های 10 اینچ و 7 اینچ سلیقه ای هستش و انتخاب با شما هستش
درزم این که این تبلت ارزونه به خاطر اینه که کشور ما به چین نفت میده و چین با ارز مبادله ای جنس به ایران میده که این بازم نشان از بدبختی ما ایرانی هاست !!!!!!!!
لینک خرید این دو تبلت به قیمت عالی نسبت به سایت های دیگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چند بار بگم این چینش این لینک ها رو درست کنید !!!!!! به جای domain سایت داره نقطه چین میذاره !!!! دوستان در این لینک به جای نقطه چین ها ------------- بذارید درست میشه لینک ) لطفا مسؤلان سایت پیگیری کنید!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو سایت هم نماد اعتماد دارن و هر دو معروفن بین کاربران .
درزم شما از این تبلت چینی انتظار زیادی نداشته باشید چون جوگیر شده با این رزولوشن تبلت ساخته میدونید این رزولوشن چقدر سخت افزار قوی میخواد !!!!!!!!
امیدوارم کمک کرده باشم به شما دوست عزیز.
Last edited by sajjad_doost; 17-04-2013 at 13:14.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)