تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 199 از 269 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض بررسي حالات صعود براي کره ، ايران و ازبکستان

در حالي که دور نهايي مقدماتي جام جهاني به هفته پاياني خود رسيده سه تيم ايران، کره جنوبي و ازبکستان شانس صعود دارند و ديدار هاي هفته پاياني بسيار حساس خواهد بود.

پيروزي ايران و کره جنوبي، کلاف پيچيده گروه دوم رقابت‌ها را باز کرد. به گزارش ايسنا ، ازبکستان که مي‌توانست با پيروزي مقابل کره براي نخستين بار صعودش به جام جهاني را جشن بگيرد، حالا ديگر سرنوشتش در اختيار خودش نيست. در ادامه وضعيت صعود هر يک از تيم‌ها را بررسي خواهيم کرد.

* در بازي‌هاي سه شنبه چه نتايجي رقم خورد؟

تيم ملي ايران پس از پيروزي روحيه‌بخش در دوحه مقابل قطر، در تهران نيز لبنان را با 4 گل شکست داد تا با اين شش امتياز شانس صعود خود را بالا ببرد. کره جنوبي نيز در خانه با يک گل ازبکستان را شکست داد و تا حد زيادي صعودش را مسجل کرد.

* احتمالات صعود

در روز پاياني رقابت‌ها، چهار تيم ايران، کره جنوبي، ازبکستان و قطر بازي خواهند داشت. لبنان نيز که با شکست مقابل ايران به کارش پايان داد. ايران با کره بازي مي‌کند و ازبکستان در خانه پذيراي تيم حذف شده قطر است.

*شرايط صعود ايران

با پيروزي ايران مقابل کره جنوبي، شاگردان کي‌روش به عنوان تيم نخست راهي جام جهاني مي‌شوند. در صورت تساوي ايران و کره جنوبي، ملي‌پوشان ايران با اين يک امتياز نيز مستقيما راهي جام جهاني‌ مي‌شوند، مشروط بر اين که ازبکستان نتواند بيش از سه گل به قطر بزند. ايران حتي با باخت مقابل کره هم مي‌تواند بليت برزيل را رزرو کند، منوط بر اين که قطر بتواند در بازي آخر با ازبکستان از اين تيم حداقل يک امتياز بگيرد.

* شرايط صعود کره‌جنوبي

چشم‌بادامي‌هاي قرمزپوش تا حد زيادي صعود خود را مسجل کرده‌اند. برد يا مساوي مقابل ايران اين تيم را صدرنشين گروه خواهد کرد. اما حتي باخت هم مي‌تواند باعث صعود آنها شود، چرا که تفاضل اين تيم بسيار بالاست (7+) و ازبکستان بايد در بازي با قطر 6 اختلاف تفاضل گل با کره را جبران کند که کار بسيار دشواري است. به همين دليل صعود کره تا حد زيادي قطعي شده است.

* شرايط صعود ازبکستان

تيمي که مي‌توانست با گرفتن سه امتياز بازي سه شنبه مقابل کره جنوبي يک هفته مانده به پايان رقابت‌ها صعودش را قطعي کند، حالا کارش به اما و اگر کشيده و براي صعود مستقيم شانس بسيار کمتري نسبت به ايران و کره جنوبي دارد. هر نتيجه‌اي جز برد مقابل قطر باعث از دست رفتن صعود مستقيم شده و حضور آنها را در پلي‌آف سبب مي‌شود، اما حتي برد هم ممکن است براي ازبک‌ها کافي نباشد. چرا که برد کم‌گل با توجه به تفاضل گل کم اين تيم (1+) سودي نخواهد داشت (مگر ايران به کره ببازد). اگر ايران با کره جنوبي مساوي کند، ازبکستان با زدن 4 گل به قطر صعود مي‌کند. اگر ايران کره را شکست دهد، ازبک‌ها بايد از 4 گل نيز بيشتر بزنند چرا که 6 تفاضل گل از کره عقب‌ترند. تنها در صورت شکست ايران است که ازبکستان با هر پيروزي مي‌تواند جشن صعود بگيرد.

رقابت‌هاي هفته پاياني سه شنبه آينده برگزار خواهد شد.

جدول گروه B :

منبع: varzesh3.com

2. 10 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خب سرمربی کره اون حرف هارو زد ولی حیف شد که نمیشه جلوی صعود مستقیم کره رو گرفت

وگرنه چه حالی میداد ما کره رو ببریم و از صعودش جلوگیری کنیم

حیف نشد وگرنه بهشون میگفتیم یه من ماست چقدر کره داره

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاپیک پاکسازی شد
    لطفا رعایت کنید.این تاپیک برای بحث ابی و قرمز نیست . برای دومین بار هستش که تذکر داده میشه

پیشاپیش ممنون از همکاریتون

5. 13 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تاپیک یکی در میون شده یه پست راجع به نکونام یه پست راجع به قطر !!!

دوستان خواهش می کنم بحث نکونام رو تموم کنید چون هیچ سودی نداره و تاپیک رو منحرف میکنه

بنده تسلیم نظرات دوستان شدم!AFC هیچ نظارتی نداره و رئیسشم خیلی خره

چیزی که من بهش معتقدم اینه،فقط90 دقیقه تا جام جهانی فاصله داریم و با توجه به 2تا بازی آخر تیم ملی که تیم عالی کار کرد
    ما حتما میتونیم کره رو شکست بدیم،من نمیدونم ما چرا انقد اعتمادبه نفسمون پایینه و از کره یه غول میسازیم؟؟؟
    تیم باید نهایت تلاشش رو بکنه و فقط و فقط برای برد باید بره تو زمین، اگه برای تساوی بره حتما میبازیم

کره بازی با ازبکستان فقط زیرتوپ زد و روی اشتباه دفاع ازبکها به گل رسید وگرنه تا صبح هم بازی میکردن نمی تونست گل بزنه
    اما یه چیز منو می ترسونه اونم ضعف خط دفاعی مخصوصا جناحین تیم ما ست که بازی با لبنان فک کنم شماره 17شون بود چند
    بار تا لب خط رفت و تونست سانتر کنه که بی نتیجه بود

کره ایها تو بازی با ازبکستان نشون دادن رو توپهای هوایی خطرناکن و برنامه دارن ، امیدوارم مدافعین ما رو توپهای هوایی کم نیارن
    من خودم از هیچی کره نمیترسم تازه خوشمم میاد که دفاعش به انداره تیمهای دیگه قوی نیست و خوب دریبل میخورن . اما تنها چیزی که منو میترسونه همین سانتر از جناحین هستش .

مشکل از اینجا اب میخوره که ایران وینگهای دفاعیش هجومی ان . چون دفاعهای چپ و راست یا بازیکنان سرعتی و دریبل زنی هستن که موقع حمله میان جلو و یا اینکه مدافع وینگ خوبی هستن و جلوی بازی های هوایی حریف رو میگیرن و خیلی هم جلو نمیان مگه توی موارد ضروری . مدافع های چپ و راست ایران از نوع اولن . مخصوصا حیدری .
    واسه همین سانتر از جناحین خیلی زیاد میشه علیه ایران . واسه همین من از قدرت سر زنی کره ای ها خیلی میترسم و مطمئنم حتما یک یا دو بار با سر دروازه ما رو باز میکنن . احمدی هم واکنش پایینی داره و نمیتونه توپو بگیره .
    امیدوارم لااقل مدافع سر زن بیاریم تو بازی . چون مدافعهای جناحین رو لازم داریم که هجومی کار کنن توی این بازی مخصوصا موقع ضد حمله ها که افرادی مثل حیدری لازمن تو تیم باشن .

7. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

کی‌روش در جمع خبرنگاران کره‌ای:
    امیدوارم چوی شهامت پوشیدن پیراهن ازبکستان را داشته باشد

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، صحبت های سرمربی تیم ملی ایران در رسانه های کره ای بازتاب بسیاری داشت و سرمربی تیم ملی در زمان انجام نخستین تمرین خود در گفت و گو با خبرنگاران کره ای گفت: متاسفانه طی چند روز گذشته سرمربی تیم ملی کره اظهار نظری داشته و باید بگویم متاسفم برای بازیکنان خوب تیم ملی کره که این سرمربی در کنارشان است.
    وی ادامه داد: به شخصه برای بازیکنان فوتبال کره احترام خاصی قائل هستم و من قبلا سمت مربیگری پارک را داشته ام که از همین جا به او سلام می کنم اما معتقدم که چوی به فوتبال ایران و مردم ایران بی احترامی کرد که به هیچ وجه قابل قبول نیست و صحبت های من در خصوص بازیکنان فوتبال کره در مورد مربی آنها صادق نیست.
    کی‌روش افزود: او می تواند نظرات خود را داشته باشد، اما این نظرات تنها باید در ذهن وی باشد و هرگز نباید به زبان بیاید. ما بهترین امکاناتی که در تهران داشتیم را در اختیار کره جنوبی قرار دادیم و بر خلاف صحبت چوی که گفته بود پیش از بازی تمرین نکرده است، روز قبل و همچنین روزهای قبل که این تیم در تهران حضور داشت، تمرینات این تیم با توجه به قوانین فیفا و زیر نظر ناظر بازی، به نحو احسن انجام شد. من این مربی را به چالش می کشم تا به هواداران فوتبال کره اثبات کند که در بازی مقابل ازبکستان تمام توان خود را به کار بسته است.
    در ادامه خبرنگار کره ای از وی پرسید آیا شما دیروز گفته اید که برای چوی پیراهن ازبکستان را هدیه خواهید داد، گفت: بله این هدیه ای از سوی ما است و امیدوارم شجاعت پوشیدن این پیراهن را داشته باشد.
    سرمربی تیم ملی ایران در پایان گفت: ما به کره جنوبی آمده ایم تا فوتبال خوب خودمان را ارائه دهیم و برای جنگ به اینجا نیامده ایم. در روزهای آینده تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا آماده سازی کاملی برای حضوری مقتدرانه مقابل کره جنوبی داشته باشیم.
    Last edited by Alinho; 13-06-2013 at 16:18.

9. 14 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اولسان کجاست؟

اولسان که در 70 کیلومتری بوسان قرار دارد، هفتمین شهر بزرگ کره جنوبی است که بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد و در جنوب شرق کره جنوبی قرار دارد. این شهر در کنار دریای ژاپن قرار دارد و همین مساله به تنهایی گویای وضعیت آب و هوایی این شهر است.
    ملی‌پوشان ایران در روز بازی با کره جنوبی به احتمال فراوان با شرایط سخت آب و هوایی روبرو خواهند شد. اولسان در هفته گذشته 5 روز بارانی داشته است. این شهر مرطوب در این فصل از سال، هوای به شدت شرجی دارد.

به طور مثال هوای این شهر امروز چهارشنبه 83 درصد رطوبت داشته است که تنفس را بسیار مشکل می‌کند. برای درک بهتر درصد رطوبت 83 می‌توان به هوای امروز رشت و رامسر دو شهر مرطوب ایران اشاره کرد که در همین روز به ترتیب 51 و 53 درصد رطوبت داشته‌اند! رطوبت تهران امروز 28 درصد بود.
    دمای نقطه شبنم (dew point) در این شهر 23 درجه است به این معنا که بخار آب تنها در حالتی به مایع تبدیل می‌شود که دما به زیر 23 درجه افت کند، که در این فصل از سال دما در این شهر حتی در ساعات خنک روز بالای 25 درجه است.اما مقایسه شرایط آب‌وهوایی اولسان با سئول نشان می‌دهد که هرچند پایتخت کره جنوبی نیز شرایط نسبتاً مرطوبی دارد، اما با توجه به فاصله از دریا، هم رطوبت پایین‌تری از اولسان دارد و هم کمتر شرجی است.

به هر حال کره‌ای‌ها تا اندازه زیادی خیال‌شان از بابت صعود به جام جهانی راحت است چرا که بعید به نظر می‌رسد ازبکستان توانایی خلق شگفتی و زدن 6 گل به قطر را داشته باشد. با این حال باید صبر کرد و دید آیا کره جنوبی که با یک تساوی هم صدرنشینی‌ و صعودش به جام جهانی قطعی می‌شود مقابل ایران به دنبال سه امتیاز است یا به یک صعود بی دغدغه می‌اندیشد.

موافقم این بحث نکونام هم تموم بشه بالاخره یک حرکت بد موقع (و اشتباه) بوده ولی الان نباید به این حواشی پرداخت تیم ملی جای رنگ ها نیست فکر نمیکنم نکونام هم انقدر منظور داشت! الان چند ساله اومده استقلال؟اسطوره ای مثل حجازی چنین حرکاتی در تیم ملی کرده؟البته چقدر بازی و گل ملی قبل از حضور تو استقلال داره!باید همیشه با دید ملی نگاه کرد جای تشکر از هوادار رنگی مسابقه باشگاهی و تمرین باشگاه هست!فکر نمیکنم تو مقاطع مختلف که دایی مهدوی کیا و کریمی و ... کاپیتان بودند بیان و بعد از یک بازی با افتخار بگن قصد تشکر از هواداران پرسپولیس یا ... رو داشتیم!فقط و فقط ملی و مردم!اون هم تو پرچم و لباس یا نمادی از تیم ملی خلاصه میشه!ضمن اینکه همه به قدرت تیم استقلال اذعان دارن و اینکه نکونام و رحمتی و ... چقدر تو کسب موفقیتهای تیم ملی موثر بودند ولی حتی اگه 11 بازیکن تیم ملی از یک باشگاه باشند بازم اون تیم ملیه نه باشگاه!

بنده تسلیم نظرات دوستان شدم!AFC هیچ نظارتی نداره و رئیسشم خیلی خره

رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا از جعل تاریخی اماراتی‌ها حمایت کرد و آن را اقدامی درست دانست.
    هفته‌ گذشته سران فدراسیون فوتبال امارات در اقدام تحریک آمیز اسم لیگ این کشور را به لیگ "خلیج ع ر ب ی" تغییر دادند و دست به جعل تاریخی بزرگی زدند.شیخ سلمان بن ابراهیم، رییس جدید کنفدراسیون فوتبال آسیا که در حال حاضر در امارات به سر می‌برد از اقدام اماراتی‌ها حمایت کرد!

او گفت: فکر جالبی بود. امارات سرزمین چنین اقداماتی است. ما از تصمیم آنها بسیار خوشحالیم. پیام اماراتی‌ها به همه کشورهای منطقه رسید. ما چنین اقدامی را ارج می نهیم. امیدوارم که چنین اقداماتی ادامه یابد و باعث ایجاد اتحاد و همبستگی میان کشورهای منطقه شود.بن سلمان بحرینی که در رقابت‌ با یوسف سرکال اماراتی با اختلاف فاحشی به پیروزی رسید و سکان هدایت AFC را بر عهده گرفت.

عزیز جان تو هر بازی یک نفر به عنوان ناظر AFC وجود داره گزارش میزبانی داوری و ... رو میده ولی چیزی که تو نظر شماست به معنای نظارت دقیق و حساس بودن و جلوگیری از تبانی به هیچ عنوان وجود نداره!

اتفاقا زئیسش خیلی هم زرنگه که با اکثریت آرا میاد!و اعلام میشه بازی 10-0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در سکوت به ماجرای لبنان و قطر رسیدگی میشه و البته اونم به جایی نخواهد رسید .... حتی همون بازی خود ایران مقابل قطر که تو آزادی بود و منجر شد به حذف بحرین هم کم مشکوک نبود! اگه به نظر شما زمان بن همام طویله شده بود باید بدونید که شیخ سلمان خیلی بدتره! (مخصوصا برای ایران!) و همون بن همام که فساد مالی و برکناریش علنی شد بازم یک نامه داد بعد انتخابات AFC با محتوای تسلیت به فوتبال آسیا!

تکرار میکنم ضمن نگرانی و بدبینی به قطر امیدواریم که اتفاقی مشابه بازی کره شمالی و عربستان و ... رخ نده که به ضرر فوتبال ما باشه ولی تمام اینها رو گفتم که مطمئن باشید امیدی به پیگیری از طرف AFC نیست!

11. 16 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اگر تا الان من 50 درصد شانس صعود برای تیم ملی قائل بودم الان داره نزدیک صفر میشه با این صحبتهای رئیس afc....
    من موندم چرا رئیس afc از کشورهای موفق شرق آسیا نیست که شاهد تغییرات مثبت باشیم(البته میدونم گفتم شما هم یک مقدار فکر کنید)
    فوتبال، دقیقا عین سیاسیت نیاز به ادمهایی داره که اصطلاحاً سیاستمدار باشه و بتونه در جا های حساس لابی کن و یا....از کفاشیان اینجور چیزها بعیده
    باید منتظر روزهای بدی برای فوتبال آسیا و ایران باشیم

13. 10 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگر تا الان من 50 درصد شانس صعود برای تیم ملی قائل بودم الان داره نزدیک صفر میشه با این صحبتهای رئیس afc....
    من موندم چرا رئیس afc از کشورهای موفق شرق آسیا نیست که شاهد تغییرات مثبت باشیم(البته میدونم گفتم شما هم یک مقدار فکر کنید)
    فوتبال، دقیقا عین سیاسیت نیاز به ادمهایی داره که اصطلاحاً سیاستمدار باشه و بتونه در جا های حساس لابی کن و یا....از کفاشیان اینجور چیزها بعیده
    اینکه چرا از شرق آسیای موفق مثل کره و ژاپن کسی جلو نمیاد یا نمیتونه منم نمیدونم! ولی قطعا شیخ سلمان به نفع فوتبال حداقل ایران عمل نخواهد کرد!(بر خلاف صحبتهای کفاشیان) دخالت عربستان هم کاملا مشخصه که تو آخرین لحظات کاندید خودش رو به نفع شیخ سلمان کنار کشید!
    اتفاقا کفاشیان لابی گر خوبی هست ولی بیشتر تو سطح ایران!2010 هم نتونست کار کنه ... انتخابات AFC و میزبانی رقابتهای مختلف و ... هم نتونست برش داشته باشه هرچی هم داشتیم بر باد داد!
    ولی یادمه رئیس فدراسیون قطر بعد از صعود یه نامه زد به کفاشیان :
    حمد بن خليفه آل ثاني رئيس فدراسيون فوتبال قطر در پيامي به علي کفاشيان گفت:

مراتب تشکر و قدرداني خود را براي ميهمان نوازي سخاوتمندانه شما در طول اقامتمان در ايران اعلام مي کنم. ديدار تيم ايران و قطر در تاريخ 29 فوريه در تهران بسيار هيجان انگيز بود و از تلاش هاي فراوان فدراسيون شما تشکر مي کنم. خواهشمندم پيام تبريک صميمانه ما را براي صعود ايران به مرحله چهارم مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل پذيرا باشيد. مشتاقانه در انتظار ادامه همکاري ها و روابط عالي بين دو فدراسيون دوست و برادر ايران و قطر هستيم.
    الان وقت ادامه همکاری هاست آقا!شما هم مقابل ازبکستان هیجان انگیز! بازی کنید(به نفع ما)

پ.ن:ناامید نشید بازم شانس زیادی برای صعود مستقیم در اختیار خودمونه!

15. 13 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به همون دلیل که توی کشور خودمون رییس فدراسیون از کسای دیگه انتخاب نمیشه رییس AFC هم از کشورهای دیگه انتخاب نمیشه .

17. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یه سری عکس از حضور تیم ملی در کره جنوبی:
      محتوای مخفی: تصاویر 

+
    بچه ها این جمله از مربی کره صحت داره؟:

Choi Kang-Hee: Carlos Queiroz will get to watch the 2014 World Cup at his home in Portugal

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •