تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 280 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پرسپوليس 1- مس كرمان 1؛ پرسپوليس، قطب يخ‌زده‌ تهران

سايت گل-
    ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران- دوره يازدهم- هفته بيست هفتم

پرسپوليس- مس كرمان- بازي رفت: مس 1-0 پرسپوليس

22/12/90- ساعت 30: 17- ورزشگاه آزادي تهران

تماشاگر: دوهزار نفر

داوران: البرز حاجی‌پور

كمك‌ها: حسین خانبان، صادق نوری

اخطار: احمد حسن‌زاده، شجاع خليل‌زاده (مس)- ايمون زايد (پرسپوليس)

پرسپوليس تهران:
    میثاق معمارزاده- علیرضا نورمحمدی- محمد نصرتي- عليرضا محمد- سامان آقازمانی- امیرحسین فشنگچی- علی کریمی- محمد نوري- جواد کاظمیان (72- هادي نوروزي)- غلامرضا رضایی (72- مهرداد اولادي)- ايمون زايد
    سرمربي: مصطفي دنيزلي

مس کرمان:
    ارشاد یوسفی- سپهر حیدری- احمد زنده‌روح (79- فرهاد سالاري)- فرزاد حسین‌خانی- شجاع خلیل‌زاده- عادل كلاه‌كج- وحید اسماعیل‌بیگی- ابوالقاسم دهنوي- احمد حسن‌زاده- کیوان امرایي- محسن خلیلی (63- آلوشا ووينوويچ)
    سرمربي: ابراهيم قاسمپور

شرح بازي:

پرسپوليس و مس كرمان در شرايطي روبه‌روي هم قرار گرفتند كه 3 امتياز اين مسابقه براي ميهمان كرماني از ارزش بالاتري برخوردار بود تا براي سرخپوشان تهران. مس اين روزها براي فرار از منطقه سقوط تلاش مي‌كند و نياز فراواني به كسب امتياز دارد اما پرسپوليس كه ديگر اميدهاي خود را در ليگ داخلي از دست داده صرفا براي راضي كردن هواداران و كسب نتايج آبرومندانه به ميدان مي‌رود.

شايد همين انگيزه بالاتر بود كه باعث شد بازي با حملات مس آغاز شود و برخلاف تصور در دقايق ابتدايي شاهد چند كرنر روي دروازه ميزبان بوديم كه يك بار هم ضربه سر محسن خليلي به شكل خطرناكي از كنار دروازه ميثاق به اوت رفت. خليلي براي اولين بار در تركيب اصلي مس قرار گرفته و قاسمپور ترجيح داده اين بازيكن را با انگيزه‌اي كه براي بازي مقابل تيم سابقش دارد در تركيب اصلي به ميدان بفرستد. در تركيب مس علاوه بر او سپهر حيدري و كلاه‌كج هم از قرمزپوشان سابق هستند.

اين صحنه به ثمر رسيدن گل محسن خليلي است. محسن آقاي گل امروز به شدت از سوي هواداران پرسپوليس تشويق شد

حضور خليلي در بازي در همان ابتدا تاثير خود را نشان داد و گل اول بازي توسط او به ثمر رسيد. 6 دقيقه بعد پرسپوليس روي فرار كاظميان صاحب يك ضربه پنالتي شد كه ضربه علي كريمي اين بار توسط ارشاد يوسفي مهار شد و كريمي حتي در برگشت هم نتوانست دروازه مس را باز كند. حملات پرسپوليس كه بيشتر با پاس‌هاي كاپيتان اين تيم طراحي مي‌شد بالاخره در دقيقه 34 ثمر داد و گل تساوي به ثمر رسيد. بعد از اين‌كه كاظميان پنالتي گرفت و كريمي هدر داد اين بار كريمي سانتر كرد و كاظميان با ضربه سر گل زد. اگرچه تاثير كمك‌داور بازي روي اين گل را هم نمي‌توان از نظر دور داشت. با وجود تلاش دو تيم نيمه اول با همين نتيجه 1-1 به پايان رسيد.

علي كريمي امروز يك ضربه پنالتي را براي تيمش هدر داد. قرمزها بايد از او ممنون باشند كه در مقابل الهلال چنين پنالتي نامطمئني نزد

نيمه دوم:

روند بازي در نيمه دوم به مراتب سردتر و نااميدكننده‌تر از نيمه اول بود. پرسپوليس اگرچه بيشتر از تيم ميهمان صاحب توپ بود اما حضور اين تيم در يك‌سوم دفاعي مس در اغلب اوقات بي‌ثمر بود. حملات كم‌جان سرخپوشان نه به خلق موقعيت‌هاي گل منجر مي‌شد و نه مي‌توانست چيزي بر زيبايي‌هاي بازي اضافه كند. شايد خستگي از بازي‌هاي پرتعداد و سرماي شديد هوا را بتوان به عنوان دلايل اين نمايش نازيبا برشمرد.

دنيزلي در 20 دقيقه پاياني با دو تعويض همزمان و به زمين آوردن دو مهاجم جديد سعي داشت جان تازه‌اي به خط حمله تيمش بدهد. او اميدوار بود كه نوروزي و اولادي بتوانند قفل دروازه ميهمان كرماني را باز كنند. اما اين تعويض‌ها هم كارگشا نشد و بازي با همان نتيجه تساوي به پايان رسيد. در دقايق پاياني شوت نوروزي كه توسط ارشاد مهار شد و ضربه سر زايد كه از بالاي دروازه به بيرون رفت بهترين موقعيت‌هاي پرسپوليس بودند.

ضمن اين‌كه در آخرين ثانيه‌هاي وقت تلف‌شده ايمون زايد در صحنه‌اي كاملا مشكوك در محوطه جريمه مس توسط دو بازيكن اين تيم سرنگون شد اما داور اعتقادي به پنالتي نداشت.

شرح گل:

1-0 مس؛ دقيقه 12: نفوذ حسن‌زاده به محوطه جريمه پرسپوليس و پاس او به دهانه دروازه را محسن خليلي با پاي چپ به تور دروازه معمارزاده رساند.

1-1 پرسپوليس؛ دقيقه 34: حركتي كه خود كاظميان آغازگر آن بود بعد از پاسكاري زايد و كريمي بالاخره با سانتر علي كريمي روي سر جواد كاظميان فرود آمد و منجر به گل تساوي شد. اين گل در موقعيتي مشكوك به آفسايد به ثمر رسيد.

اتفاق ويژه:

محسن خليلي در دوازدهمين دقيقه دروازه تيم سابقش را باز كرد و بعد از گل براي دقايقي اشك مي‌ريخت. او امروز به شدت از سوي هواداران پرسپوليس مورد تشويق قرار گرفت.

ضعف مشهود داوري هم از اتفاقات ويژه اين بازي بود. در صحنه گل پرسپوليس اشتباه كمك‌داور در نديدن آفسايد مشهود بود و در لحظات پاياني هم به نظر مي‌رسيد حركت دو مدافع مس روي زايد منجر به خطاي پنالتي به سود پرسپوليش شده كه حاجي‌پور اعتقادي به اين موضوع نداشت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .
    .
    پی نوشت :
    محسن خليلي در دوازدهمين دقيقه دروازه تيم سابقش را باز كرد و بعد از گل براي دقايقي اشك مي‌ريخت.
    حالا پژمان نوری کلاهش رو بزاره بالاتر !

2. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من فکر میکنم خوب بازی کردیم یعنی کلا مشخصه تغییر کردیم اما واقعا ضربات آخر رو خوب نزدیم
    در کل دیگه نمیشه به لیگ امید بست باید با تمام انرژی صرفا به آسیا فکر کنیم

روی گل پرسپولیس که البته آفساید هم بود زاید واقعا عالی و مفید و خیلی حرفه ای کار کرد هر چند داور فکر کنم یه پنالتی دیگه برای پرسپولیس نگرفت زاید هم نیمه دوم یکی دو موقعیت خوب رو از دست داد البته تقریبا همه از دست دادن

4. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بازی خوبی بود. از پاسای اشتباه که بگذریم، عملکرد خوبی داشتیم نسبتاً ...
    چند تا نکته که خیلی به چشمم اومد :

- بازی در خدمت تیم و حرفه‌ای ایمون زاید : با اینکه موقعیت از دست داد و شاید خیلی بازیش به چشم همه نیاد، اما تو تک توپ هایی که بهش می‌رسید، بسیار حرفه‌ای روی بازی تأثیر می‌گذاشت ... بی‌خود نیست دنیزلی 90 دقیقه بازیش میده

- پاسای عمقی معرکه‌ی کریمی : اولین بار بود این قدر نبوغش در پاس عمقی به چشم اومد ... چند پاس فوق حرفه‌ای و در سطح اول جهانی داد که متأسفانه استفاده نشد (به جز یکی)

- دفاع عالی نصرتی : به جز صحنه‌ی گل که به نظرم می‌تونست بهتر عمل کنه، در تمام صحنه‌ها عالی بود. نشون داد کاملاً لیاقت بخشش رو داشته و داره ...

- بازی افتضاح علیرضا محمد : نمی‌دونم چرا این قدر بد بازی کرد امروز ... همه‌ی پاساش اشتباه بود. گلی که خوردیم هم روی اشتباه محمد بود ... چقدر جای مهدی خالی بود امروز تو سمت راستمون. به نظر من علی‌عسگر خیلی بهتر جواب میده اونجا تا محمد ...

- بازی پر افت و خیز نوری : نمی‌دونم چرا این پسر انقدر بازیش بگیر نگیر داره ... تو دقایقی از بازی اون قدر بده که صدای همه در میاد ... گاهی هم یه پاسایی میده که یادمون می‌افته این قراره اینیستای ما باشه ...

- بازی قابل قبول آقازمانی : اولین بار بود تونست تا حدی خودش رو نشون بده ... البته مسلماً‌ غیبت زارع محسوس بود، اما سامان هم بد کار نکرد.

- بازی ضعیف غلامرضا رضایی : چقدر این بشر پاس اشتباه داد امروز !!‌ سانترهای بی‌هدف، پاسای بدون فکر، ضربات بی‌دقت ... کلاً سایه‌ای از رضایی خوب همیشه بود ...

+

همون طوری که علیرضا گفت، دیگه نمیشه به لیگ امید بست. البته ای کاش بتونیم چهارم بشیم تا حداقل شانسی برای لیگ قهرمانان سال آینده داشته باشیم. چون چمپیونز لیگ بی پرسپولیس ارزش دیدن نداره ...

6. 9 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جدا که ناراحت شدم ...
    علی کریمی : مسئولیت این نتیجه بر گردن منه - هیچ خاطره ی شیرینی از سال 90 ندارم ... همش تلخ بود ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 7 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض نوری: 90دقیقه کوبیدیم!

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت:‌ برابر مس تیم برتر میدان بودیم و باید 4،5 گل به این تیم می‌زدیم. به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمد نوری پس از تساوی یک بر یک پرسپولیس برابر مس کرمان عنوان کرد:‌ بازی بسیار خوبی بود و باید این دیدار را با پیروزی پر گل به پایان می‌رساندیم. می‌توانستیم ۴ یا ۵ گل به ثمر برسانیم. وی ادامه داد: موقعیت‌های بسیار خوبی خلق کردیم اما نتوانستیم نتیجه بگیریم. شرمنده هواداران شدیم و امیدوارم در دیدارهای آینده جبران کنیم. بازیکن پرسپولیس خاطرنشان کرد: ۹۰ دقیقه کوبیدیم اما نتوانستیم توپ را وارد دروازه مس کنیم.
    Last edited by Alinho; 15-05-2012 at 03:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان پرسپولیسی
    من یک استقلالیم
    یه سوالی رو دوست داشتم ازتون بپرسم
    بنظرتون مصاحبه های بعضی از بازیکن های پرسپولیس خیلی غیر فنی و سطح پائین نیست( اصلا کاری ندارم مال استقلالی ها هست یا نیست ها. میخوام بدونم نگاه شما چطوریه )
    بنظر من بعضی بازیکن ها خیلی بد مصاحبه میکنن
    مثلا یادمه بعد از یه دربی بسیار سرد و مسخره و مساوی خبرنگار شبکه خبر از علی انصاریان پرسید نظرتون در مورد این بازی ضعیف چی بود ؟ ( یه چیزی تو این مایه ها ) انصاریان هم خیلی تند جواب داد که بنظرم بازی خیلی خوبی بود و این نظر شماست که بازی بد بود و برای من مهم نیست. جالب بود که تو برنامه نود هم فردوسی پور گفت احتمالا انصاریان در مورد یه بازی دیگه صحبت میکرده
    از این دست مصاحبه ها خیلی تو فوتبال ما هست
    مثلا بعد دربی آخر یکی از بازیکن های پرسپولیس گفت باید تو همون 10 دقیقه اول کارو تموم میکردیم!!!! من واقعا برام سوال بود که رو چه حسابی؟ فرض کنید شما پرسپولیس تو 10 دقیقه اول 3 تا هم میزد. وقتی شما در مورد بازی ایکه تیم 10 نفره تو 10 دقیقه 3 تا گل زده صحبت میکنی ( یعنی بازیکه تا دقیقه 80 دو بر صفر بوده ولی نتیجه برگشته ) چطوری صحبت از تموم کردن کار تو 10 دقیقه اول بازی میزنی؟ بنظرم بعضی حرفها فقط باعث ایجاد نفرت بین دو تیم میشه. من تا الان ندیدم مثلا یه کسی مثل علی کریمی مصاحبه ای کنه که بعدا استقلالی ها موضع بگیرن ولی بعضی این بازیکن های خودشیرین....
    مثلا محمد نوری گفته باید 4 یا 5 گل به مس میزدیم
    آخه رو چه حساب؟
    پرسپولیس تو کل لیگ برتر تو همه دوره هاش چند تا بازی داره که 5 تا گل زده باشه؟ آخه نباید یه حرفی بزنیم که دیگه هیچکس تره هم برامون خورد نکنه. علی کریمی میاد میگه مسئولیت نتیجه نگرفتن با منه اونوقت یه بازیکن درجه 3 اینطوری حرف میزنه
    بخدا من استقلالی هایی رو دیدم که بیش از اینکه از برد استقلال خوشحال بشن از باخت پرسپولیس خوشحال میشن
    چرا؟
    بخاطر همین ایجا نفرت هاست
    حتما تو پرسپولیسی ها هم همچین افردی هستن
    کاش میشد یه جوری کاری کرد که بازیکن هامون فرهنگ مصاحبه کردن رو پیدا کنن
    مرسی بابت توجهتون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنیزلی: اگر همیشه این‌گونه بازی کنیم در بیشتر بازی‌ها پیروز خواهیم شد

خبرگزاری فارس: سرمربی پرسپولیس پس از توقف مقابل مس گفت: از انگیزه بازیکنانم راضی هستم و اگر همیشه این‌گونه بازی کنیم، در بیشتر بازی‌ها پیروز خواهیم شد. به گزارش خبرگزاری فارس،‌مصطفی دنیزلی پس از تساوی یک بر یک برابر مس کرمان گفت: این بازی خیلی نیازی به ارزیابی ندارد. دو چیز در فوتبال بسیار مهم است، یکی اینکه گل زدن باید بخواهیم که اتفاق بیفتد و دوم اینکه پاس‌های نهایی به جاهایی که می‌خواهیم، برسد. وی ادامه داد: فوتبال همین‌گونه است. یک روز از صد موقعیت گل‌مان یک توپ وارد دروازه می‌شود اما برای حریف تنها یک حمله یک گل به همراه دارد. به صورت کلی انگیزه در تیم ما پس از لیگ قهرمانان آسیا مثبت بود. سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: حرف خاصی نمی‌توان زد، در بازی‌هایی که باید با اختلاف پیروز شویم، گاهی نتیجه نمی‌گیریم و این بخشی از فوتبال است. پاس‌های نهایی ما خوب نبود و در مقابل‌مان تیمی بازی می‌کرد که با دل و جان دفاع می‌کرد و به دنبال کسب امتیاز بود. خواستن پیش از حد و عجله کردن برای گل زدن موجب شد بازیکنان موقعیت‌ها را از دست بدهند. دنیزلی تاکید کرد: پاس‌های نهایی در فوتبال بسیار مهم است و ما امروز در این بخش اصلا خوب نبودیم. یک پنالتی را هم از دست دادیم اما به طور کلی از انگیزه بازیکنانم راضی هستم و اگر همیشه این‌گونه بازی کنیم، در بیشتر بازی‌ها پیروز خواهیم بود.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:54.

12. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان پرسپولیسی
    من یک استقلالیم
    یه سوالی رو دوست داشتم ازتون بپرسم
    بنظرتون مصاحبه های بعضی از بازیکن های پرسپولیس خیلی غیر فنی و سطح پائین نیست( اصلا کاری ندارم مال استقلالی ها هست یا نیست ها. میخوام بدونم نگاه شما چطوریه )
    بنظر من بعضی بازیکن ها خیلی بد مصاحبه میکنن
    مثلا یادمه بعد از یه دربی بسیار سرد و مسخره و مساوی خبرنگار شبکه خبر از علی انصاریان پرسید نظرتون در مورد این بازی ضعیف چی بود ؟ ( یه چیزی تو این مایه ها ) انصاریان هم خیلی تند جواب داد که بنظرم بازی خیلی خوبی بود و این نظر شماست که بازی بد بود و برای من مهم نیست. جالب بود که تو برنامه نود هم فردوسی پور گفت احتمالا انصاریان در مورد یه بازی دیگه صحبت میکرده
    از این دست مصاحبه ها خیلی تو فوتبال ما هست
    مثلا بعد دربی آخر یکی از بازیکن های پرسپولیس گفت باید تو همون 10 دقیقه اول کارو تموم میکردیم!!!! من واقعا برام سوال بود که رو چه حسابی؟ فرض کنید شما پرسپولیس تو 10 دقیقه اول 3 تا هم میزد. وقتی شما در مورد بازی ایکه تیم 10 نفره تو 10 دقیقه 3 تا گل زده صحبت میکنی ( یعنی بازیکه تا دقیقه 80 دو بر صفر بوده ولی نتیجه برگشته ) چطوری صحبت از تموم کردن کار تو 10 دقیقه اول بازی میزنی؟ بنظرم بعضی حرفها فقط باعث ایجاد نفرت بین دو تیم میشه. من تا الان ندیدم مثلا یه کسی مثل علی کریمی مصاحبه ای کنه که بعدا استقلالی ها موضع بگیرن ولی بعضی این بازیکن های خودشیرین....
    آخه رو چه حساب؟
    پرسپولیس تو کل لیگ برتر تو همه دوره هاش چند تا بازی داره که 5 تا گل زده باشه؟ آخه نباید یه حرفی بزنیم که دیگه هیچکس تره هم برامون خورد نکنه. علی کریمی میاد میگه مسئولیت نتیجه نگرفتن با منه اونوقت یه بازیکن درجه 3 اینطوری حرف میزنه
    بخدا من استقلالی هایی رو دیدم که بیش از اینکه از برد استقلال خوشحال بشن از باخت پرسپولیس خوشحال میشن
    چرا؟
    بخاطر همین ایجا نفرت هاست
    حتما تو پرسپولیسی ها هم همچین افردی هستن
    کاش میشد یه جوری کاری کرد که بازیکن هامون فرهنگ مصاحبه کردن رو پیدا کنن
    مرسی بابت توجهتون
    شما بعضی جاها حرف درستی رو میزنید اما متاسفانه استقلالی بودنتون اجازه نمیده این مسیر درست پیش بره
    شما وقتی قراره نکته ای ، ایرادی یا کلا بخشی از فوتبالمون رو آسیب شناسی کنید نباید فقط در مورد یک تیم حرف بزنید یا بگید فعلا کاری به این ندارم که استقلالیها اینجوری هستن یا نه

آره من فکر میکنم اکثر بازیکنهای کشور ما چه پرسپولیسی چه سپاهانی چه تراکتوری و چه استقلالیها که اتفاقا بیشتر از این مصاحبه ها کردن که نمونه هاشم هست به خاطر نداشتن سواد آنچنانی یا بخاطر هیجان بازی مصاحبه هایی میکنن که منطق خاصی نداره

اینجا از اون جاهاییه که به خاطر استقلالی بودنتون منطقی نگاه نکردین
    شما اگه بازی رو ببینید متوجه این نکته میشید که پرسپولیس اگر دقت میکرد 4 5 تا رو میزد

پرسپولیس تو کل لیگ برتر تو همه دوره هاش چند تا بازی داره که 5 تا گل زده باشه؟ آخه نباید یه حرفی بزنیم که دیگه هیچکس تره هم برامون خورد نکنه
    اینم یه نمونه دیگه
    پرسپولیس فکر کنم بیشترین گل رو در یک بازی زده باشه به پگاه فکر کنم 8 تا زد
    بعد هم دوست من جای دوری نریم پرسپولیس اگر رحمتی درخشان ظاهر نمیشد توی همین دربی اخیر باید 4 یا 5 تا میزد غیر از اینه
    یا مثلا استقلال توی دربی رفت که دو صفر برد میتونست 4 یا 5 تا بزنه
    چیز عجیبی نیست کلا که شما بهش گیر دادین

یه پیشنهاد با همین عینک و با همین دیدگاه پای مصاحبه های استقلالیها از کاپیتان فعلیشون تا برهانی و عمران زاده و حتی یکی از با اخلاقتریناشون که جباری باشه بشینید و قضاوت کنید
    Last edited by گرافيكار; 13-03-2012 at 14:25.

14. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مسایل خانوادگی دنیزلی را راهی ترکیه کرد!

خبرگزاری فارس: مصطفی دنیزلی به دلیل مسایل خانوادگی صبح امروز عازم ترکیه شد. به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی دنیزلی پس از تساوی یک بر یک شب گذشته پرسیولیس مقابل مس کرمان به دلیل مسایل خانوادگی صبح امروز ساعت 6:40دقیقه عازم ترکیه شد. دنیزلی قرار است 4شنبه به تهران بازگردد، اما مسایل فنی پرسپولیس در روزهای غیبت وی بر عهده محسن عاشوری و صادقی خواهد بود.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:47.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما بعضی جاها حرف درستی رو میزنید اما متاسفانه استقلالی بودنتون اجازه نمیده این مسیر درست پیش بره
    شما وقتی قراره نکته ای ، ایرادی یا کلا بخشی از فوتبالمون رو آسیب شناسی کنید نباید فقط در مورد یک تیم حرف بزنید یا بگید فعلا کاری به این ندارم که استقلالیها اینجوری هستن یا نه

آره من فکر میکنم اکثر بازیکنهای کشور ما چه پرسپولیسی چه سپاهانی چه تراکتوری و چه استقلالیها که اتفاقا بیشتر از این مصاحبه ها کردن که نمونه هاشم هست به خاطر نداشتن سواد آنچنانی یا بخاطر هیجان بازی مصاحبه هایی میکنن که منطق خاصی نداره

اینجا از اون جاهاییه که به خاطر استقلالی بودنتون منطقی نگاه نکردین
    شما اگه بازی رو ببینید متوجه این نکته میشید که پرسپولیس اگر دقت میکرد 4 5 تا رو میزد

اینم یه نمونه دیگه
    پرسپولیس فکر کنم بیشترین گل رو در یک بازی زده باشه به پگاه فکر کنم 8 تا زد
    بعد هم دوست من جای دوری نریم پرسپولیس اگر رحمتی درخشان ظاهر نمیشد توی همین دربی اخیر باید 4 یا 5 تا میزد غیر از اینه
    یا مثلا استقلال توی دربی رفت که دو صفر برد میتونست 4 یا 5 تا بزنه
    چیز عجیبی نیست کلا که شما بهش گیر دادین

یه پیشنهاد با همین عینک و با همین دیدگاه پای مصاحبه های استقلالیها از کاپیتان فعلیشون تا برهانی و عمران زاده و حتی یکی از با اخلاقتریناشون که جباری باشه بشینید و قضاوت کنید
    مممنون دوست عزیز بابت توجهتون
    خب ممکنه در نگاه من استقلالی بودنم اثر گذاشته باشه ولی در نگاه شما دیگه ماشاالله.....
    نمیخوام اینجا کری بخونم و دعوا راه بندازم چون میترسم پستم تائید نشه!!!!
    علت اینکه من فقط در مورد مصاحبه پرسپولیسی ها گفتم اینه که اینجا تاپیک اونهاست و میخواستم نظر طرفدارای پرسپولیس رو بدونم
    بله منم بازی ایکه تیمتون به پگاه 8 تا زد رو بخوبی یادمه ولی سوال من چیز دیگه ای بودم. گفتم تو کل لیگ برتر پرسپولیس تو چند تا بازیش 4 یا 5 تا زده؟
    اصولا فوتبال با بسکتبال فرق داره و طبیعتا همه موقعیتها گل نمیشه
    حرفتون در مورد دربی اخیر واقعا عجیب بود
    تو بازی ایکه باید میباختید اونم با اختلاف گلخب خدا خواست و بردید
    اشکالی هم نداره
    مبارکتون باشه
    حتما تا مدتها باید ازش یاد کنید
    ما هم بودیم همین بود
    10 نفره تو 10 دقیقه 3 تا زدن خیلی حرفه
    ولی اینکه بیش از 3 تا باید میزدید از اون حرفاست
    جالبه که تو هر 3 تا گلی که زدید رحمتی ضعیف کار کرد و خود زاید هم به این نکته اشاره کرد بعد تو صحبت از درخشش رحمتی میکنی؟
    حتما منظورت اون شوت مهدوی کیاست
    دیگه میخواستی یه توپ هم نگیره؟
    مثه اون بازی که اولادی با خروج بچه گانه رحمتی گل زد و استقلال بازی برده رو باخت. یا اون گل مضحک نیکبخت به رحمتی. من فکر میکنم رحمتی جلو شما هیچ نمایش مثبتی نداشته

ضمنا کری با غیر کری خیلی فرق داره
    مثلا فرض کن من بعنوان کری به شما بگم دربی بعد 10 تا بهتون میزنیم. وقتی من این حرفو بزنم شما نمیای با منطق باهاش برخورد کنی بلکه میدونی این یه کریه و ویژگی کری خوندن همینه. ولی وقتی مثلا من بگم تو دربی قبلی باید استقلال 10 تا میزد اون موقع است که شما عصبانی میشی و ....
    بهرحال ممنون که توجه کردید

17. این کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •