بوکر تی که نه،فولی هم ÷یر و چاق شده، ولی استینگ و به خصوص کرت انگل خیلی حیفه نیستن
حالا بابی لشلی هم که اومده تی ان ای شاید بهتر شه،فقط قوانین لیگ تی ان ای خیلی خنده دار و زایه هست
بوکر تی که نه،فولی هم ÷یر و چاق شده، ولی استینگ و به خصوص کرت انگل خیلی حیفه نیستن
حالا بابی لشلی هم که اومده تی ان ای شاید بهتر شه،فقط قوانین لیگ تی ان ای خیلی خنده دار و زایه هست
فولی استاد مسابقات hardcore بود و اصلا این wwe خیلی مسخره شده چند وقته که مسابقات قفس و frist blood و hardcore و... برگزار نشده !!!!!!
کرت قراردادش با tna داره تموم میشه و احتمالش هست که بیاد
کاش یه مسابقه first blood واسه جان سینا می زاشتن شاید یه کم محبوب بشه،تا حالا عرق هم نکرده اینهمه کمربند گرفته،یه قطره خون از کلش بیاد شاید یه کم جدی بگیرنش
نام رخداد : سوپراستارز
تاریخ برگزاری : پنجشنبه ، 23م
محل برگزاری : لندن ، انگلستان
عكس های این هفته ی سوپراستارز (شامل 59 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 4.1
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتروی سوپراستارز رو شاهد هستیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .
مایکل کول و جری لالر به همه خوش آمد میگن و بیننده ها رو به دیدن شوء دعوت میکنن .
امشب ، جان سینا درباره ی زد و خورد با اج صحبت خواهد کرد .
مسابقه اول :: ری میستریو و سی ام پانک برابر بیگ شو و کین
ری وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . پانک میاد و تشویق میشه . سپس شاهد ورود بیگ شو هستیم . در پایان کین وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و ری چند ضربه میزنه اما کین قدرتی کار میکنه و ری رو به گوشه ی رینگ میفرسته . چندین رفت و برگشت از هر دو استار . ری با استفاده از سرعتش به بازی برمیگرده و دراپ کیک میزنه . سیت داون پلانچا از ری . میریم برای کامرشال . کین و پانک درگیر هستن و کین ، پانک رو میفرسته بیرون رینگ . کین میخواد به پانک (که روی آپران وایساده) چوکسلم بزنه اما ری میاد و به کین سیکس وان ناین میزنه که ضربه به شکم کین برخورد میکنه . ری تگ شده و به بیگ شو حمله میکنه . بیگ شو جای کین رو میگیره (تگ میشه) و ری رو میزنه . بیگ شو خیلی زود کین رو برمیگردونه و کین به ری ساید واک اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بیر هگ از کین . بیگ شو تگ میکنه و وارد میشه . بار دیگه شو با استفاده از قدرتش ، ری رو میزنه و جای خودش رو به کین میده . ری به کین انزگیری کیک میزنه و با پانک هات تگ میکنه . پانک میاد و چند کیک و نی میزنه . نی در گوشه ی رینگ از پانک . کین به پانک نزدیک میشه و پانک میره بالای طناب ها . بیگ شو میاد و به پانک اسلپ میزنه . کین به پانک چوکسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (10:05)
» برنده ی مسابقه : بیگ شو و کین
در بک استیج ، فینلی و هورنسواگل دیده میشن که دارن با هم بازی میکنن .
کامرشال .
مسابقه دوم :: فینلی و هورنسواگل برابر تایسن کید و ناتالیا
فینلی و هورنی وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . کید و ناتالیا از قبل داخل رینگ بودن . گزارشگران این مسابقه ، مت استرایکر و جاش متیوس هستن . فینلی و کید مسابقه رو آغاز میکنن . فینلی بعد از لحظاتی ، هورنی رو تگ میکنه . هورنسواگل به کید هاریکنرانا میزنه . کید میره بیرون رینگ . هورنی چند توپ تنیس بر میداره و به طرف کید پرت میکنه . کید در بیرون رینگ به دنبال هورنسواگل میدوئه اما فینلی به کید کلوزلاین میزنه . هورنسواگل هم به ناتالیا اسپیر میزنه . در داخل رینگ ، هورنسواگل به کید سیت داون اسپلش میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما ناتالیا دخالت میکنه . داور حواسش میره طرف ناتالیا و اون طرف فینلی به شلیلی یه ضربه به کید میزنه . هورنسواگل میره بالای طناب ها و تدپول اسپلش میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (1:22)
» برنده ی مسابقه : فینلی و هورنسواگل
بعد از مسابقه ، فینلی آهنگ آیریش آیز رو میخونه و سپس میگه که این آخرین حضور هورنسواگل و او (فینلی) در کنار هم هست . هورنی به راء درفت شده . سپس فینلی و هورنسواگل همدیگه رو بغل میکنن .
کامرشال .
تاد گریشم و جیم راس رو در قسمت کامنتری میبینیم .
ویدئویی از درگیری های تریپل ایچ و رندی اورتن پخش میشه .
راس و تاد مسابقات بکلش رو اعلام میکنن .
ویدئوی حمله ی اج به سینا در راء پخش میشه .
در بک استیج ، تاد گریشم با سینا مصاحبه ای ترتیب داده . سینا میگه : " من آماده ام ، من همه ی سوالای تو رو میتونم جواب بدم اما نمیخوام این کار رو بکنم . میخوام با بیننده ها صحبت کنم . " سینا درگیری خودش رو با اج به رایولری یانکیز و رد ساکس تشبیه میکنه و سپس میگه : " من آماده ام . چون این آخرین مسابقه ی من و اج هست و این مسابقه ثابت میکنه که کی بهتره . و اون فرد لست من استندینگ خواهد بود . "
مسابقه سوم :: اج برابر کوفی کینگستن
اج وارد میشه . میریم برای کامرشال . کوفی هم وارد شده و مسابقه آغاز میشه . آرم بار از کوفی . هدلاک از اج . در یه رفت و برگشت کوفی هیپ تاس میکنه و سپس آرم باری دیگه از کوفی اجراء میشه . کوفی روی بازوی اج کار میکنه و سپس اج رو به گوشه ی رینگ میفرسته . یه پرش به همراه چند مشت از کوفی . کوفی کیک میزنه به زانوی اج . کوفی بار دیگه به آرم بار و کار کردن روی بازوی اج روی میاره . کوفی سرعت بازی رو میگیره و اج هم سعی میکنه به بازی برگرده . بعد از لحظاتی دو استار با هم درگیر میشن و اج میره برای یه حمله در گوشه ی رینگ به کوفی اما کوفی جاخالی میده و اج با سر به ترنباکل برخورد میکنه . کوفی میره بالای طناب ها اما اج او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . در حالی که هر دو استار در حال ریکاوری هستن ، میریم برای کامرشال . اسپلش از اج . کاور میکنه ، یک..دو.. . هد سیزرز و کیک تو استامک از اج . گات باستر از اج . کاور میکنه ، یک..دو.. . اج ، کوفی رو میندازه بالای طناب ها و خودش هم میره بالا اما کوفی اج رو پرت میکنه روی رینگ و با یه پرش ، کراس بادی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی دراپ کیک میزنه و میره برای دابل لگ دراپ اما اج نمیذاره . کوفی دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . دو استار چندین فن همدیگه رو ریورس میکنن و در پایان کوفی راشن لگ سوئیپ میزنه . اج میره برای اسپیر اما موفق نیست و در برگشت از کوفی ، ترابل این پردایز میخوره . اج میره بیرون رینگ . کوفی میره بیرون و با مکث زیاد ، اج رو به رینگ برمیگردونه و کاور میکنه ، یک..دو.. . اج در یه صحنه رول آپ میکنه ، یک..دو.. . اج موفق میشه شارپشوتر رو روی کوفی اجراء کنه . کوفی اینساید کردل میکنه ، یک..دو.. . اج بطور ناگهانی به کوفی ، اسپیر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (12:42)
» برنده ی مسابقه : اج
بعد از مسابقه ، اج بخاطر این پیروزی خوشحالی میکنه . شوء در همین لحظه به پایان میرسه .
-----------------------------------
اتفاقا آخریش بین سینا و jbl بود که انقدر مصنوعی بود همه حالشون بهم خورد خونی که اومد خیلی تابلو الکی بودکاش یه مسابقه first blood واسه جان سینا می زاشتن شاید یه کم محبوب بشه،تا حالا عرق هم نکرده اینهمه کمربند گرفته،یه قطره خون از کلش بیاد شاید یه کم جدی بگیرنش
قشنگ ترین مسابقه frist blood بین تیکر استون کلد بود
نام رخداد : اسمکدان
تاریخ برگزاری : جمعه ، 24م آپریل سال 2009
محل برگزاری : لندن ، انگلستان
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
اینتروی اسمکدان رو میبینیم .
جیم راس و تاد گریشم به همه خوش آمد میگن و بیننده ها رو به دیدن شوء دعوت میکنن .
امشب ، بیگ شو و آندرتیکر در یه مسابقه ی تک به تک برابر هم قرار خواهند گرفت و در مین ایونت هم شاهد مسابقه ی لگسی برابر شین مک من و باتیستا خواهیم بود .
موزیک اج نواخته میشه و اج وارد میشه . اج میره داخل رینگ و میگه : " این دو هفته ی اخیر ، سینا هر چیز که میخواسته به من گفته . او گفته که از من جسور تر هست . او هر چیزی که من تو این چند سال اخیر سرش آوردم رو بهم گفته . سال 2006 زمانی که جان سینا در الیمینیشن چیمبر برنده شد ، من بعد از مسابقه از مانی اینده بنک استفاده کردم و دابلیو دابلیو ای چمپین شدم . بعد از اون من چندین بار کمربند هاش رو ازش دور کردم ، چندین بار سر کمربند او رو شکست دادم ، حتی من به پدر او سیلی زدم . ولی اون (سینا) باز هم برگشته . " سپس ویدئویی از حمله ی اج به سینا در راء گذشته پخش میشه . برمیگردیم و اج پس از گفتن چند جمله میگه : " من باید سینا رو شکست بدم و قهرمانی سنگین وزن جهان رو بدست بیارم . من هیچ چیزی ندارم که از دست بدم . نه ویکی میتونه بهم کمک کنه ، نه دوستی دارم که کمکم کنه . به گفته ی خود سینا ، من یه بدبختم . خوب ، درگیری های ما روز یکشنبه به پایان میرسه . هر چیزی شروع میشه و زمانی هم تموم میشه . اما در پایان ، من موفق خواهم بود . من لست من استندینگ خواهم شد . " تماشاگرا سرود ' سینا ' رو سر میدن و دوربین رو صورت اج زوم میکنه . موزیک اج نواخته میشه و او به آرامی رینگ رو ترک میکنه .
کامرشال .
مسابقه اول :: مت هاردی و کین برابر سی ام پانک و جف هاردی
مت هاردی وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . کین به عنوان همتیمی مت وارد میشه . پانک میاد و مورد تشویق قرار میگیره . سپس شاهد ورود جف در میان تشویق تماشاگرا هستیم . مسابقه رو مت و جف آغاز میکنن . اما مت سریعا جای خودش رو به کین میده . کین میاد و جف رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه . جایی که سی ام پانک حضور داره و با جف تگ میشه . پانک میاد و با جف دو نفری روی کین دابل تیم میکنن . چند کیک و مشت . استندینگ دراپ کیک از پانک . پانک با جف تگ میکنه و جف وارد میشه . کین ، جف رو میزنه . مت درخواست تگ میکنه و کین جای خودش رو به او میده . مت میره تا به جف حمله کنه اما جف کونر میکنه و چند کلوزلاین میزنه . جف میره برای دراپ کیک اما مت در میره و میره بیرون رینگ . پانک قصد داره جلوی مت رو بگیره . مت اجازه ی این کار رو نمیده ، برمیگرده و از جف یه پرش (از داخل به بیرون رینگ) دریافت میکنه . میریم برای کامرشال . جف یا کمک پانک به کین اسپلش میزنه . کاور میکنه ، یک.. . کین به بازی برمیگرده و جف رو به بیرون رینگ پرت میکنه . مت دور از چشمان داور چند ضربه به جف میزنه و او رو به رینگ برمیگردونه . کین کاور میکنه ، یک..دو.. . کین با مت تگ میکنه و مت وارد میشه و البوء میزنه . بادی اسلم از مت . مت چندین لگ دراپ میزنه . مت لبخند میزنه . تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . مت کاور میکنه ، یک..دو.. . هدلاک از مت . تماشاگرا جف رو تشویق میکنن . جف فلایینگ کلوزلاین میزنه . هر دو استار افتادن . مت با کین تگ میکنه و کین چندین ورتیکال سوپلکس به جف میزنه . سپس مت رو جایگزین خودش میکنه . مت میاد و سعی میکنه جف رو خفه کنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جف با یه وسپر اینده ویند به بازی برمیگرده . کاور میکنه ، یک..دو.. اما کین دخالت میکنه . پانک ، کین رو به بیرون رینگ پرت میکنه . سوئیساید دایو از پانک به کین (از داخل به بیرون رینگ) . جف در داخل رینگ به مت لگ دراپ میزنه و سپس میره برای توئیست آو فیت اما موفق نیست . جف به کین برخورد میکنه و مت رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : مت هاردی و کین
امشب ، آندرتیکر برابر بیگ شو قرار خواهد گرفت .
ویدئویی از دابلیو دابلیو ای مگزین ماه می 2009 .
دید یو نوء رو شاهد هستیم .
ویدئویی از سیکس من تگ تیم مچ (در بکلش) پخش میشه .
مسابقه دوم :: بیگ شو برابر آندرتیکر
بیگ شو وارد میشه و میره داخل رینگ . میریم برای کامرشال . شو میکروفون میگیره و میگه : " سوپراستار های اسمکدان میتونن امشب راحت تر بخوابن چون امشب آخرین حضور بیگ شو در برند آبی رنگ هست . امشب ، من چراغ های آندرتیکر رو خاموش میکنم . " موزیک آندرتیکر نواخته میشه و تیکر در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و دو استار یه مسابقه ی شبیه به بوکس رو راه میندازن . تیکر هدلاک میکنه ولی بیگ شو با چند بادی پانچ به بازی برمیگرده . تماشاگرا سرود ' آندرتیکر ' رو سر میدن . بیگ شو چند هدبات میزنه ولی تیکر با کمک طناب ها به بازی برمیگرده و یک پای بیگ شو رو اون طرف طناب ها قرار میده . تیکر بیگ بوت میزنه و بیگ شو به بیرون رینگ پرت میشه . میریم برای کامرشال . تیکر به بیگ شو ساینیچر لگ دراپ میزنه . تیکر به رینگ برمیگرده ولی ساید کیک دریافت میکنه . لگ دراپ از شو . تیکر درد میکشه . بیگ شو بر بازی مسلط میشه اما بعد از دقایقی تیکر به بازی برمیگرده و چند مشت میزنه اما بیگ شو با یه کلوزلاین جواب میده . در یه رفت و برگشت تیکر میره برای چوکسلم . در این صحنه تماشاگرا تیکر رو بشدت تشویق میکنن . اما بیگ شو بلاک میکنه و حالا چوکسلم توسط بیگ شو زده میشه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما تیکر کیک اوت میکنه . بیگ شو عصبی میشه و درگن اسلیپر رو اجراء میکنه . تیکر ریورس میکنه و دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هر دو استار بلند میشن و به نوبت (یکی یکی) به هم مشت میزنن . زمانی که تیکر مشت میزنه تماشاگرا تیکر رو تشویقش میکنن و زمانی که بیگ شو جواب میده تماشاگرا بیگ شو رو هو (بو) میکنن . بیگ شو چند بادی پانچ میزنه اما تیکر یکی رو داک میکنه و فلایینگ کلوزلاین میزنه . تیکر روی بازوی بیگ شو کار میکنه و میره برای اولد اسکول اما زمانی که تیکر میپره از بیگ شو کی او پانچ دریافت میکنه . تیکر به آرومی از جاش تکون میخوره و تماشاگرا سرود ' آندرتیکر ' رو سر میدن . تیکر بلند میشه ولی یه کی او پانچ دیگه دریافت میکنه . بیگ شو میره تا تیکر رو بزنه اما داور جلوی بیگ شو رو میگیره و بازی رو با قانون ناک اوت به پایان میرسونه چون تیکر قادر به ادامه ی مسابقه نیست .
» برنده با قانون ناک اوت : بیگ شو
بعد از مسابقه ، تماشاگرا ساکت هستند . بیگ شو دستش رو بالا میبره و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . تیکر از جاش بلند میشه و به بیگ شو اشاره میکنه که با او بجنگه . بیگ شو میخنده و میگه که میخواد رینگ رو ترک کنه . او یهو برمیگرده و میره تا به تیکر مشت بزنه اما تیکر بلاک میکنه و حالا این تیکر هست که چند مشت میزنه . بیگ شو به بیرون رینگ پرت میشه . شو از جاش بلند میشه و با لبخند به سمت استیج میره .
در مین ایونت ، باتیستا با شین مک من تیم خواهد شد تا برابر لگسی (کودی و تد) قرار بگیره .
در مسابقه ی بعد ، ماریس باید از کمربندش برابر گیل کیم دفاع کنه .
کامرشال .
مسابقه سوم :: دیواز چمپینشیپ مچ :: ماریس © برابر گیل کیم
ماریس وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . گیل کیم وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و ماریس به کیم سیلی میزنه . کیم چند مشت و سپس اسلم میزنه . تاپ روپ اسپلش از کیم . کاور میکنه ، یک..دو.. . ماریس چند ضربه میزنه و سپس استندینگ گاتباستر رو اجراء میکنه . او چندین بار سر کیم رو به رینگ میکوبه و سپس او (کیم) رو به تماشاگرا نشون میده که افتاده و درد میکشه . چین لاک از ماریس . کیم با چند کلوزلاین به بازی برمیگرده . ماریس میره رو طناب دوم اما کیم از اونجا به ماریس هاریکنرانا میزنه . ماریس برای فرار از دست حملات کیم از رینگ خارج میشه اما کیم او رو به رینگ برمیگردونه . ماریس ، با استفاده از طناب ها سعی میکنه کیم رو خفه کنه . فرنچ کیس از ماریس . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده و دارنده ی قهرمانی دیواز : ماریس
در بک استیج ، جف هاردی دیده میشه که باید شاهد یکی دیگه از پرومو های مخصوص او باشیم . جف ابتدا درباره ی کلمه ی اکستریم صحبت میکنه و سپس درباره ی مت میگه : " مت ، تو من رو در رسلمینیا شکست دادی و بدون چون و چرا این یکی از بهترین لحظات کریر تو بود . تو گفتی که من رو روی استرچر میندازی و همین کار رو کردی . تو امشب هم بردی . تبریک میگم جف . اما فردای بکلش تو باید به راء بری . مت ، تو کوئیت (تسلیم) خواهی شد و نه فقط برای مدتی ، بلکه برای تمام عمرت . "
در بک استیج ، ام وی پی داره آماده میشه .
کامرشال .
پروموی بکلش پخش میشه .
مسابقه چهام :: چاوو گررو برابر یونایتد استیتس چمپین ، ام وی پی
ام وی پی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . حریف او در این مسابقه چاوو گررو هست . دو استار لاک آپ میشن و ام وی پی بهتر کار میکنه . او میخواد به داغون کردن چاوو ادامه بده اما داور جلوی ام وی پی رو میگیره . چاوو چیپ شات میزنه . رانینگ نی از چاوو . سپس فور آرم . ام وی پی میره برای اسلم اما موفق نیست و با یه دراپ کیک به بیرون رینگ پرت میشه . چاوو ، ام وی پی رو به رینگ برمیگردونه ولی ام وی پی او رو در حین ورود میگیره و به چاوو ورتیکال سوپلکس میزنه . بالین البوء از ام وی پی . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو بلند میشه و سعی داره به ام وی پی حمله کنه اما موفق نیست و ام وی پی در جواب پلی میکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : ام وی پی
بعد از مسابقه ، دالف زیگلر به ام وی پی حمله میکنه و سپس به سمت رمپ آرنا میره . زیگلر ، ام وی پی رو سر کمربند ایالات متحده چلنج میکنه .
امشب ، شین مک من و باتیستا در مقابل تیم لگسی (کودی و تد) قرار خواهند گرفت .
کامرشال .
کلیپی از صحبت های سینا در سوپراستارز (پنجشنبه) پخش میشه .
موزیک مخصوص بکلش 2009 ، سیزن نام داره و توسط بیر یونین خونده شده .
تاد گریشم و جیم راس مسابقات بکلش رو اعلام میکنن .
مسابقه پنجم :: کودی رودس و تد دیبیاسی برابر باتیستا و شین مک من
باتیستا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . میریم برای کامرشال . شین مک من به عنوان همتیمی باتیستا وارد میشه که با عکس العمل خوبی از تماشاگرا انگلیسی همراه هست . لگسی وارد میشه و تماشاگرا این دو رو هو (بو) میکنن . شین و تد مسابقه رو آغاز میکنن و تد بهتر کار میکنه . شین یه فن رو ریورس میکنه و سپس البوء میزنه . باتیستا و کودی تگ میشن و باتیستا به کودی کلوزلاین و به تد اسپاین باستر میزنه . باتیستا ، شین رو تگ میکنه و شین وارد میشه . چیپ شات از کودی به شین . تد تگ میشه و با کودی روی شین دابل تیم میکنه . باتیستا به کمک شین میاد و این دو با همکاری یکدیگه ، با یه دابل کلوزلاین تد و کودی رو به بیرون پرت میکنن . میریم برای کامرشال . باتیستا و شین به کودی دابل سوپلکس میزنن . کلوزلاین به کودی در گوشه ی رینگ . باتیستا ، شین رو تگ میکنه و شین میاد و با باتیستا دابل تیم میکنه . شین کاور میکنه اما تد دخالت میکنه . کودی به شین دراپ کیک میزنه و تد رو تگ میکنه . چندین مشت و کیک از کودی و تد به شین . راشن لگ سوئیپ از تد به شین . دابل نی از تد . کاور میکنه ، یک..دو.. . کودی تگ میشه و او هم نی میزنه . مادیفاید اسلیپر هولد از کودی . شین قفل رو میشکونه و دی دی تی میزنه . شین و کودی به سمت همتیمی هاشون میرن . تد زود تر تگ میشه و جلوی تگ شدن باتیستا رو میگیره . شین از پشت تد رو رول آپ میکنه ، یک..دو.. . شین به اشتباه به باتیستا برخورد میکنه و باتیستا بار دیگه میفته بیرون رینگ . باتیستا عصبی میشه و به رینگ برمیگرده . او شین رو میگیره و به گوشه ی رینگ میندازه . کودی میره بالای طناب ها برای پرش اما باتیستا شین رو ول میکنه و تو هوا به کودی اسپاین باستر میزنه . شین سریعا تد رو میندازه بیرون رینگ و باتیستا ، کودی رو کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : شین مک من و باتیستا
بعد از مسابقه ، باتیستا به شین کمک میکنه که بلند شه . باتیستا و شین همدیگه رو بغل میکنن .
-----------------------------------
همانطور که مطلع هستید سری یازدهم مسابقات Pay-Per-View دبلیو دبلیو ای یعنی Backlash 2009 بامداد دوشنبه بیست و ششم ایپریل 2009 (هفتم اردیبهشت ماه 1388) به انجام میرسد .
*
مسابقه اول :
World Heavyweight Champion John Cena vs. Edge (Last Man Standing Match)o
در این مسابقه قهرمان سنگین وزن WWE جان سینا به مصاف چلنجر خودش ادج كه هشت عنوان قهرمانی را در پرونده ی خود دارد می رود ، ادج در این چند وقت نشان داده كه هیچ كاری برای او غیر ممكن نبوده و شاید بتواند كه در بكلش نهمین قهرمانی خود را هم كسب كند ، در آن طرف هم جان سینا كه پنج عنوان قهرمانی دارد خیلی دوست ندارد كه كمربندی كه در رسلمنیا به دست آورده را بعد از گذشت 21 روز از دست بدهد . ضمن اینكه نوع مسابقه ای كه قرار است بین این دو انجام شود لست من استندیگ مچ خواهد بود كه ادج سال گذشته در همین PPV بكلش مقابل اندرتیكر شكست خورد ، اما در بكلش 2005 توانسته بود كه كریس بنوا را در مسابقه لست من استندینگ شكست دهد .
* مسابقه دوم :
ECW Champion Jack Swagger vs. Christian
این مسابقه نیز یك مسابقه ی چمپین شیپ است كه در آن جك سوئگر قهرمان ای سی دبلیو باید به مصاف چلنجر خودش یعنی كریسچن برود ، كریسچن بعد از بازگشتش به WWE یكبار مقابل جك سوئگر قرار گرفته است كه در آن مسابقه ناكام بود و نتوانسته بود كه عنوان قهرمانی ای سی دبلیو را از آن خود كند ، اما در این مسابقه امید زیادی برای كسب این عنوان دارد چرا كه در این چند هفته اخیر بسیار آماده نشان داده و توانسته خود را به جمع ده سوپراستار برتر WWE برساند ، در آن طرف هم جك سوئگر كه قدرت بدنی بالاتری نسبت به كریسچن داره این امید را دارد كه از عنوان خود دفاع كند . باید ببینیم نبرد بین Captain Charisma و "The All-American American's" چه نتیجه ای را در بر خواهد داشت .
* مسابقه سوم :
Triple H © , Batista & Shane McMahon[Triple H Team] vs. [Legacy Team] Randy Orton & The Legacy
یكی از حساس ترین مسابقات بكلش ، به طوری كه خیلی سخت میشود اتفاقات این مسابقه را پیش بینی كرد ، در یك طرف تیم تریپل ایچ ، باتیستا و شین مك مهن و در طرف دیگر رندی اورتن به مراه كودی رودز و تد دیبیاسی . اگر تیم تریپل ایچ در این مسابقه پیروز شوند تریپل ایچ همچنان قهرمان WWE خواهد بود . اما اگر تیم لگسی برنده ی مسابقه باشند این رندی اورتن است كه قهرمان جدید WWE می شود . همانطور كه میبینید روی كاغذ خیلی ها تیم تریپل ایچ را قوی تر میبینند و درصد برد این تیم بالاست ، در آن طرف رندی اورتن برنده ی رویال رامبل امسال شده و در رسلمنیا هم ناكام مانده است و با توجه به مشكلاتی كه در هفته درفت برای تریپل ایچ و باتیستا و شین مك مهن رخ داد امید زیادی به پیروزی در این مسابقه دارد .
* مسابقه چهارم :
Jeff Hardy vs. Matt Hardy ("I Quit" Match)o
اما جدال دو برادر . بی شك این مسابقه از جذابیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود ، پیش از این دو بار مقابل هم قرار گرفتند كه هر دوی آنها با پیروزی مت به اتمام رسید ، اما قرار است اینبار در مسابقه ی I Quit" Match مقابل هم قرار گیرند ، خیلی ها شانس برد جف در این مسابقه را بیشتر از مت میدانند ، اما نمیشه تمام شانس را به پیروزی جف داد ، شاید حالا حالا ها داستان این دو ادامه داشته باشد و این مسابقه نیز با پیروزی مت خاتمه پیدا كند .
* مسابقه پنجم :
Chris Jericho vs. WWE Hall of Famer Ricky “The Dragon” Steamboat
این مسابقه بین كریس جریكو و ریكی استیمبوت است ، جریكو كه در رسلمنیا توانسته به تنهایی از پس سه لجند برآید نباید كار سختی مقابل ریكی استیمبوت داشته باشد ، اما ریكی استیمبوت هم كه در رسلمنیا به همراه رودی پایپر و جیمی اسنوكا مقابل دیدگان ریك فلیر از كریس جریكو شكست خوردند خیلی دوست داره كه از جریكو انتقام بگیرد .
* مسابقه ششم :
CM Punk vs. Kane
سی ام پانك و كین . برای اولین بار در تاریخ WWE سی ام پانك توانسته است كه دو بار پیاپی برنده ی مانی این د بینك لدر مچ در رسلمنیا بشود ، و با داشتن این كیف چشم به قهرمانی هم دارد و دوست ندارد كه مقابل كین در بكلش بازنده ی مسابقه باشد چرا كه ممكن است مسابقه ی این دو بر سر مانی این د دبنك باشد ، كین هم كه از نایت او چمپنز 2008 به بعد دچار افت شدید شده است دوست دارد كه با یك تلنگر بار دیگر به روز های اوج خود باز گردد و میتواند كه با گرفتن مانی این د بنك از سی ام پانك به سراغ یكی از كمربند های WWE برود . به هر حال چیزی فعلا مشخص نیست و امكان دارد كه كین همچنان روند ناكامی های خود را ادامه بدهد و سی ام پانك همانند سال گذشته دومین قهرمانی معتبر خود را كسب كند .
-------------------------------------------------------------
نام رخداد : بکلش
تاریخ برگزاری : یکشنبه ، 26م ایپریل سال 2009
محل برگزاری : پراویدنس
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
هایلایت هایی از رسلمینیا 25 رو شاهد هستیم .
پروموی مخصوص بکلش 2009 رو میبینیم .
گزارشگرای سه برند خودشون رو معرفی میکنن .
مسابقه اول :: ای سی دابلیو چمپینشیپ مچ :: جک سوئگر برابر کریسچن
کریسچن وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او میره داخل رینگ و سپس قهرمان ای سی دابلیو ، جک سوئگر وارد میشه که تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . مسابقه آغاز میشه . سوئگر تیک داون میکنه و کار رو به گوشه ی رینگ میکشونه اما کریسچن مشت و ساید کیک میزنه . کریسچن میره بالای طناب ها و فلایینگ البوء میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . دو شولدربلاک از سوئگر . سوئگر چند لحظه بعد کریسچن رو به بیرون رینگ پرت میکنه . سوئگر در بیرون رینگ چند کیک و مشت میزنه و سپس کریسچن رو به رینگ برمیگردونه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کیک تو دگات و سپس بلی تو بلی سوپلکس از سوئگر . کاور میکنه ، یک..دو.. . کریسچن بلند میشه اما یه بلی تو بلی سوپلکس دیگه دریافت میکنه . کریسچن باز هم بلند میشه و اینبار چند البوء میزنه . حمله ای از سوی سوئگر . کاور میکنه ، یک..دو.. . بیر هگ از سوئگر . او کریسچن رو به رینگ میکوبه و کاور میکنه ، یک..دو.. . بیر هگ ای دیگه از سوئگر . کریسچن چند فور آرم میزنه اما در برگشت به دام سوئگر میفته و اسلم دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کیک و فور آرم کامبو از سوئگر . سوئگر حریف رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و میره برای حمله اما کریسچن جاخالی میده و با دو پاش یه کیک به صورت سوئگر میزنه . بوت از سوئگر . سوئگر میره بالای طناب ها و میپره اما کریسچن زانوی خودش رو بالا میگیره . کلوزلاین و البوء از کریسچن . در یه رفت و برگشت کریسچن سانست فلیپ میکنه ، یک..دو.. . سوئگر میره برای گاترنچ پاوربامب اما کریسچن کونر میکنه . چند البوء از سوئگر . سوئگر ، کریسچن رو میفرسته بالای طناب ها اما کریسچن مقاومت میکنه و از اونجا یه تورنیدو دی دی تی زیبا میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سوئگر اسلم میزنه و سپس کریسچن رو بالای شونه اش میبره اما کریسچن کونر میکنه . سوئگر میره بیرون رینگ و با زرنگی کریسچن رو میزنه و به رینگ برمیگرده . کریسچن میره بالای طناب ها و میپره اما تو هوا هدبات دریافت میکنه . سوئگر میره بالای طناب ها و اسپلش میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سوئگر با عصبانیت فریاد میزنه . کریسچن میره برای کیلسوئیچ اما سوئگر بلاک میکنه . رول آپ از کریسچن ، یک..دو.. . حمله ای از سوئگر در گوشه ی رینگ . کاور میکنه ، یک..دو.. . سوئگر در این گوشه ی رینگ محافظ ترنباکل (پد) رو سعی میکنه از جاش در بیاره و کریسچن هم همینکار رو در گوشه ی دیگر رینگ انجام میده . سوئگر به طرف کریسچن حمله میکنه و کریسچن جاخالی میده و سر سوئگر میخوره به گوشه ی رینگ که محافظش توسط کریسچن کنده شده بود . کریسچن در برگشت کیلسوئیچ میزنه . کاور میکنه یک..دو..سه .
» برنده و قهرمان جدید ای سی دابلیو : کریسچن
بعد از مسابقه ، موزیک کریسچن نواخته میشه و او کمربند ای سی دابلیو رو میگیره و خوشحالی میکنه . تماشاگرا کریسچن رو تشویق میکنن . چند صحنه ی مهم این مسابقه رو میبینیم . برمیگردیم و کریسچن در قسمت رمپ آرنا هست و کمربندش رو بالا گرفته .
پرومویی از دی وی دی جدید بهترین های دهه ی 90 پخش میشه .
در بک استیج ، کریسچن در کنار تامی دریمر ، فینلی و اون بورن هست و این سه به کریسچن تبریک میگن . کریسچن به جایی نگاه میکنه و از بورن ، فینلی و دریمر عذر خواهی میکنه و میگه که باید بره . کریسچن میره و او همتیمی سابقش اج رو میبینه . اج چندان با روحیه بنظر نمیرسه . اج به کریسچن میگه : " چی شده ؟ فکر میکنی چون چمپین شدی از من بهتر هستی ؟ " کریسچن میگه : " چه بلایی سر تو اومده ؟ تو همیشه خندون بودی . " اج میگه : " الان مشکل من جان سینا هست . وقتی من اون رو امشب برای کمربند سنگین وزن جهان شکست بدم ، دوباره خوشحالی و خندون میشم . " اج میره و کریسچن به او نگاه میکنه .
مسابقه دوم :: ریکی استیمبوت برابر کریس جریکو
کریس جریکو وارد میشه و میره داخل رینگ . سپس شاهد ورود ریکی استیمبوت هستیم که گروهی از تماشاگرا او رو تشویق میکنن . مسابقه آغاز میشه و استیمبوت تیک داون میکنه . کار به گوشه ی رینگ میکشه و جریکو از داور میخواد ریکی رو جدا کنه . ریکی با یه حمله جریکو رو به بیرون پرت میکنه و خودش به رینگ برمیگرده . جریکو هم میخواد به رینگ برگرده که دراپ کیک دریافت میکنه . یه پرش از استیمبوت به بیرون رینگ روی جریکو . او ، جریکو رو به رینگ برمیگردونه و چند آرم درگ میکنه . او روی بازوی چپ جریکو کار میکنه . تماشاگرا سرود ' یو استیل گات ایت ' رو سر میدن . جریکو با چند البوء و شولدربلاک لحظاتی جلوی حملات ریکی رو میگیره . استیمبوت یه آرم درگ دیگه انجام میده و سپس البوء میزنه . جریکو ، ریکی رو به اون طرف طناب ها میفرسته . ریکی خودش رو کنترل میکنه تا نیفته . او برمیگرده اما حالا با یه کلوزلاین به بیرون پرت میشه . برمیگرده و از جریکو اسپرینگبورد دراپ کیک دریافت میکنه . بک سوپلکس از جریکو . او روی گردن ریکی کار میکنه و سپس از داور میخواد ریکی رو چک کنه . ریکی بلند میشه و چند مشت میزنه اما از جریکو بادی شات دریافت میکنه . کلوزلاین از جریکو . کاور میکنه ، یک..دو.. . جریکو هدلاک میکنه و استیمبوت بادی دراپ میزنه اما جریکو همچنان هدلاک رو نگه داشته . جریکو میره برای بولداگ اما موفق نیست و به گوشه ی رینگ پرت میشه . کار به بالای طناب ها کشیده و بعد از چند ضربه از طرفین ، استیمبوت به جریکو سوپرپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چست شان از ریکی . کاور میکنه ، یک..دو.. . پاوراسلم از ریکی . کاور میکنه ، یک..دو.. . استیمبوت میره برای حمله ای دیگه اما جریکو یک کیک به پشت سر او میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بولداگ از جریکو . جریکو میره برای لاینسالت اما موفق نیست و ریکی او رو روی شونه اش میبره . جریکو کونر میکنه و والز آو جریکو رو اپلای میکنه . ریکی کونر میکنه و فیگر فور لگ لاک رو اپلای میکنه . جریکو درد میکشه اما به هر حال خودش رو به طناب ها میرسونه . جریکو میره بیرون رینگ اما ریکی او رو برمیگردونه . ریکی میره بالای طناب ها برای پرش اما جریکو تو هوا به او کدبریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما ریکی پاش رو روی طناب ها میذاره . جریکو باورش نمیشه . ریکی اسمال پکیج میکنه ، یک..دو.. . جریکو ، روی ریکی والز آو جریکو رو اپلای میکنه . ریکی تپ اوت میکنه .
» برنده ی مسابقه : کریس جریکو
بعد از مسابقه ، جریکو همچنان قفل رو نگه میداره و استیمبوت درد میکشه . جریکو بلند میشه ، به ریکی نگاه میکنه و سپس به طرف ورودی میره . استیمبوت به آرومی از جاش بلند میشه و تماشاگرا تشویقش میکنن .
در بک استیج ، سانتینو مارلا دیده میشه که مضطرب هست . بث فینکس میاد و میگه : " خواهر تو باید امشب گریت کالی رو ببوسه ، مگر اینکه تو قبول کنی و به همه بگی که خودت رو به شکل سانتینا در آوردی . " سانتینو میگه : " سانتینا یه زن واقعی هست و اون امشب با بوسیدن کالی به تو این رو ثابت میکنه . " فینکس میره و سانتینو یه چیزی پشت سرش میگه .
مسابقه سوم :: سی ام پانک برابر کین
انفجار رخ میده ، موزیک کین نواخته میشه و او وارد میشه . سپس شاهد ورود میستر مانی اینده بنک ، سی ام پانک هستیم . مسابقه آغاز میشه و پانک چندین کیک میزنه . کین او رو داک میکنه ولی پانک بعد از جاخالی دادن یه آپرکات ، دوباره چند کیک میزنه . کین در گوشه ی رینگ بیگ نی و سپس آپرکات میزنه . پانک به بازی برمیگرده و روی بازوی کین کار میکنه . بعد از لحظاتی ، کین ؛ پانک رو به گوشه ای پرت میکنه . کار به بیرون رینگ میکشه و کین میره برای چوکسلم اما موفق نیست . به رینگ برمیگردن و پانک روی بازو و شونه ی کین کار میکنه . سپس نی میزنه . کین به بازی برمیگرده و با یه آیریش ویپ ، پانک رو به بیرون رینگ و به کنار پله ها پرت میکنه . کین به حمله انجام میده و سپس کاور میکنه ، یک..دو.. . بادی سیزرز از کین اپلای میشه . پانک با چند کیک به شونه و بازوی کین قفل رو میشکونه اما در جواب از کین کلوزلاین دریافت میکنه . کین کاور میکنه ، یک..دو.. . کین در گوشه ی رینگ چند مشت میزنه . کین بک بریکر میزنه و بعد از اجرای فن ، پانک رو همونجوری با کمر روی زانوی خودش فشار میده . پانک چند کیک میزنه اما موفق نیست . کین میره برای چوکسلم اما پانک با یه آرم درگ کونر میکنه . کین درد میکشه و از درد فریاد میزنه . او بلند میشه و پانک رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و در یه رفت و برگشت بیگ بوت میزنه . پانک بلند میشه و سپس کین رو بالای شونه اش میبره اما کین بلاک میکنه . پانک رانینگ نی و رانینگ بولداگ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . او میره برای جی تی اس اما موفق نیست و تصمیم میگیره اسپرینگبورد بزنه اما کین تو هوا اپرکات میزنه . پانک به بازی برمیگرده و روی بازو و شونه ی کین کار میکنه . کین بلند میشه و ساید واک اسلم میزنه . کین نشون میده که میخواد چوکسلم بزنه . پانک بلند میشه اما جلوی این کار رو میگیره و چند کیک به کین میزنه . کین یک کیک رو کونر میکنه و چوکسلمی سنگین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : کین
بعد از مسابقه ، هایلایت هایی از مسابقه پخش میشه . برمیگردیم و کین در قسمت ورودی وایساده و شونه ی مصدومش رو گرفته و درد میکشه .
پروموی مسابقه ی مت و جف پخش میشه .
مسابقه چهارم :: آی کوئیت مچ :: مت هاردی برابر جف هاردی
جف هاردی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس شاهد ورود مت هستیم که تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . جف و مت برای لحظاتی به هم خیره میشن . مسابقه آغاز میشه و جف به مت حمله میکنه و چند مشت میزنه . او مت رو به گوشه ای از رینگ پرت میکنه و چند مشت دیگه میزنه . لگ دراپ از جف به بیضه ی مت . مت میره بیرون رینگ . جف بیسبال اسلاید میزنه . او مت رو به دیواره ی سکیوریتی میکوبه و سپس با کمک پله ها یه پرش روی مت انجام میده . او مت رو به رینگ برمیگردونه و چندین کلوزلاین میزنه . جف دراپ کیک ، بوت و کرنر دراپ کیک میزنه . جف برای لحظاتی روی گردن مت کار میکنه و سپس عقب میره . داور از مت میپرسه که آیا تسلیمه ، او میگه نه . جف چند ضربه ی دیگه میزنه . مت زرنگی میکنه و سر جف رو به گوشه ی رینگ میکوبه . مت ، جف رو به بیرون رینگ پرت میکنه و او به دیواره ی سکیوریتی برخورد میکنه . داور جف رو چک میکنه و جف تسلیم نمیشه . مت ، جف رو به رینگ برمیگردونه . مت ، پای جف رو بین رینگ و پله ها میذاره و به پله یه لگد میزنه . جف درد میکشه اما تسلیم نمیشه . مت در داخل رینگ روی جف فیگر فور رو اپلای میکنه . جف درد میکشه اما باز هم تسلیم نمیشه . مت به جف چند نیکپ میزنه . جف سعی داره از جاش بلند شه اما مت او رو میزنه . یه فیگر فور لگ لاک دیگه از مت اپلای میشه . جف تسلیم نمیشه . او این فن رو به تگزاس کلاورلیف ریورس میکنه و مت درد میکشه . حالا مت تپ اوت میکنه اما بی فایده هست چون در این مسابقه حتما یکی از طرفین باید بگه " آی کوئیت " . داور از مت میپرسه که آیا میخواد تسلیم شه اما مت میگه نه . مت بلند میشه و میره تا توئیست آو فیت بزنه اما جف کونر میکنه و میره بالای طناب ها . جف سوانتان بامب میزنه . مت تسلیم نمیشه . جف میره بالا و دومین سوانتان بامب رو اجراء میکنه . مت تسلیم نمیشه و جف رینگ رو ترک میکنه . جف از زیر رینگ یک میز برمیداره و اون رو در داخل رینگ تنظیم میکنه . مت وقتی میز رو میبینه رینگ رو ترک میکنه . اما جف میره بیرون و اونجا به مت توئیست آو فیت میزنه . جف ، مت رو به رینگ برمیگردونه و دست و پای او رو میبنده ! او مت رو روی میز میذاره و سپس میره بیرون و یه نردبون برمیداره . جف ، نردبون رو میذاره داخل رینگ و اون رو تنظیم میکنه و ازش بالا میره . داور میکروفون رو میگیره جلوی مت و مت میگه : " من عذر میخوام ، من دوستت دارم جف . مادر و پدر این رو نمیخوان . من تسلیمم . "
» برنده ی مسابقه : جف هاردی
حیف نیست یه ppv باشه و آندرتیکر یا شان بازی نداشته باشه؟
مسابقه ی پنجم :: سانتینو مارلا برابر گریت کالی
گریت کالی به همراه رانجر سینگ وارد میشه سپس سانتینا مارلا وارد میشه سانتینا میکروفون رو میگیره و میگه من خانم رستلمینیا هستم من از کیس کم با کالی خوشم نمیاد اما فرد دیگری رو میشناسم که اون بهتر میدونه که کیس کم چی هست بث فونیکس وارد میشه و میکروفون رو میگیره و میگه من نیومدم تا با کالی کیس کم کنم اما من لقب خودم رو میخوام یعنی لقب خانم رستلمینیا این لقب تنها بر من برازنده هست و میخوام بازی بر سر کمربند خانم رستلمینیا با سانتینا داشته باشم رانجر سینگ میگه که کالی میخواد با تو کیس کم کنه بث میترسه میگه نه و کالی یک ضربه بهش میزنه و اون به زمین میفته سانتینا میره برای پین و تمام سانتینا برنده میشه و میگه من بردم میره خوشحالی میکنه کاغذ خانم رستلمینیا بر پشتش وصل هست کالی از پشت میخواد اونو بگیره که پیراهن سانتینا پاره میشه سانتینا میترسه و و سریع رینگ رو ترک میکنه کالی هم پیراهن سانتینا رو بالا میگیره.
برنده:سانتینو مارلا
مسابقه ی ششم :: لگسی و رندی اورتن برابر تریپل ایچ و شین مکمن و باتیستا
موزیک باتیستا زده میشه و او در میان تشویق تماشاگران وارد میشه سپس موزیک شین مکمن زده میشه و او وارد میشه نوبت به قهرمان دابلیو دابلیو ای میرسه و تریپل اچ وارد میشه سپس گروه لگسی به رهبری رندی و با همراهی تد دیبیاسی و کودی رودز وارد میشن بازی رو کودی رودز و باتیستا آغاز میکنه هر دو بر هم لاک میشن باتیستا کودی رو بلند و میکنه و محکم به میله میکوبونه سپس میره سمت شین و با شین تگ میشه و یک حرکت تیمی رو با شین انجام میده شین میاد چند ضربه میزنه سپس میره بالای میله و روی کودی خودشو میندازه کودی خودشو به تد میرسونه تد میاد شین با تریپل اچ دست میده تریپل اچ میاد یک اسپاین باستر رو در حال زدن هست که شین هم باهاش همکاری میکنه و یک بولداگ میزنه تریپل اچ چند ضربه به تد میزنه کودی میاد برای دخالت که تریپل اچ با باتیستا تگ میشه باتیستا یک دابل کلوزیلاین میزنه و تد و کودی روی زمین میفتند باتیستا در حال خوشحال کردن هست که تد دیبیاسی از پشت میاد و گردن باتیستا رو میگیره و روی زمین میندازه سپس روی باتیستا کار میکنه سپس جاشو با کودی رودز عوض میکنه کودی وارد میشه اما وقتی که وارد شد باتیستا اونو بلند میکنه و به زمین میکوبونه سپس با یک کلوزیلاین اونو از رینگ بیرون میکنه در حال انجام خوشحالی همیشگیش با طناب ها هست که کودی با رندی دست میده رندی وارد میشه چند ضبه به باتیستا میزنه سپس باتیستا رو روی طناب ها میندازه و یک دی دی تی روش اجرا میکنه میره برای پین اما نه رندی رو گردن باتیستا کار میکنه باتیستا گردنش درد میگیره رندی با کودی عوض میکنه از اون سمت باتیستا با شین عوض میکنه شین مکمن و کودی رودز وارد میشن شین با مشت کودی رو میزنه سپس کودی روی زمین افتاده شین میره بالای میله و روی شکم کودی میپره سپس کودی رو از رینگ بیرون میکنه میره بیرون از رینگ اما کودی با صندلی شین رو میزنه سپس کودی شین رو به رینگ بر میگردنه یک دی دی تی بهش میزنه و جاشو با تد عوض میکنه تد میاد و روی پای شین کار میکنه کودی با رندی عوض میکنه شین هم با تریپل اچ عوض میکنه تریپل اچ میخواد حمله کنه اما یک آر کی او از رندی میخوره کم کم در حال بلند شدن هست که یک کیک همیشگیشو رندی میزنه سپس میره برای پین و تمام رندی اورتن قهرمان جدید کمربند دابلیو دابلیو ای میشه باتیستا ناراحت هست تریپل اچ گردنش درد اومده از جاش نمیتونه بلند بشه و پزشکان میان و اونو با برانکارد از رینگ بیرون میبرن.
برنده:لگسی و رندی اورتن
مسابقه ی هفتم :: اج برابر جان سینا
موزیک اج زده میشه و او وارد میشه سپس موزیک جان سینا زده میشه و او با کمربند سنگین وزن وارد میشه بازی آغاز میشه هر دو استار به هم نگاه میکنن و با تاخیر بر هم لاک میشن سپس اج با یک کلوزیلاین سینا رو روی زمین میندازه سینا بلند میشه اج چند بولداگ به سینا میزنه سپس اج گردن سینا رو میگیره و اونو لاک میکنه اج سینا رو روی زمین میندازه سرشو ول میکنه سپس چند مشت تو صورت سینا میزنه اج سینا رو ول میکنه سینا بلند میشه سپس سینا اج رو میزنه سپس گردن اج رو میگیره و اونو بلند میکنه و به حالت سوپلکس به زمین میکوبونه داور شروع به شمارش میکنه اما اج بلند میشه سینا میره عقب اج از پشت میاد و روی کمر سینا قرار میگیره سپس در همان حالت سر سینا رو میگیره از پشت سینا پایین میاد همچنان گردن و سر سینا در اختیار اج هست سینا میره سمت طناب ها خودشو آزاد میکنه میره اج رو روی زمین میندازه میره برای فایو ناکو شافل که اونو اجرا میکنه فیگور اف یو رو میگیره اج بلند میشه اما سینا رو به روی زمین میندازه میره پشت سینا پای سینا رو میگیره و فن سابمیشنش رو اجرا میکنه اج میره بیرون از رینگ پله ی آهنی رو از کنار رینگ به داخل رینگ میاره سپس سینا رو به کرنر میبره پله رو میزاره روی سینا و میره عقب و با پا رو پله ضربه میزنه سینا از رینگ بیرون میفته سپس به رینگ بر میگرده اج میخواد یک دی دی تی بزنه اما سینا اونو بلند میکنه میره برای اف یو اج طناب ها رو میگیره اج سینا رو از میله ها بالا میبره و محکم با اج به داخل رینگ میپره داور میشمره هر دو تا قبل از شماره 9 از جاشون بلند میشن یک حرکت جالب انجام میشه و اج یک فایو ناکو شافو میزنه اما سینا بلند میشه و با یک کلوزیلاین اج رو از رینگ بیرون میکنه میره میز جیم راس و جری لالر رو خالی میکنه میره بالای اون و اج رو بلند میکنه و بین تماشاگران میندازه سینا اج رو به تیکه ی ورودی ورزشگاه میبره اونجا پند ضربه بهش میزنه اما اج یک دی دی تی میزنه سپس یک صندلی میاره و به سر سینا میزنه سپس بیگ شو وارد میشه سینا رو بلند میکنه گردنشو میگیره و یک چوکسلم به یکی از وسایل کنار بخش ورودی رینگ میزنه جایی بود که شیشه هم داشت بیگشو رینگ رو ترک میکنه داور میشماره شماره 10 گفته میشه سینا هنوز روی زمین افتاده و اج برنده بازی و برنده ی کمربند سنگین وزن میشه ظاهرا وضعیت سینا وخیم هست و اون رو با برانکارد از رینگ بیرون میبرن و شو این پی پی وی به پایان میرسه.
برنده:اج
نکته ی جالب این است که اج نهمین قهرمانی خود را جشن گرفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)