تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 212 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

داره خودمونی میشه saeed330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با درود...
    من بازی رو تا 50 درصد که میرم تموم میشه(روی حالت سخت نیست)
    یک جا خوندم که سیو بازی رو دانلود میشه کرد و جایگزین کرد تا بشه همه ی مراحل بازی رو تا انتها رفت
    حالا دانلود کردمش با حجم133 مگ ولی وقتی با پوشه player2 ریپلیسش میکنم باز هم همون سیوهای خودم رو داره و باز هم تا 50 درصد که میرم همونجا تموم میشه
    مرحله اعدام ماکاروف رو هم روی هارد گذاشتم ولی بازم همونجا تموم شد
    Last edited by saeed330; 19-02-2012 at 17:35.

2. این کاربر از saeed330 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

با درود...
    من بازی رو تا 50 درصد که میرم تموم میشه(روی حالت سخت نیست)
    یک جا خوندم که سیو بازی رو دانلود میشه کرد و جایگزین کرد تا بشه همه ی مراحل بازی رو تا انتها رفت
    حالا دانلود کردمش با حجم133 مگ ولی وقتی با پوشه player2 ریپلیسش میکنم باز هم همون سیوهای خودم رو داره و باز هم تا 50 درصد که میرم همونجا تموم میشه
    مرحله اعدام ماکاروف رو هم روی هارد گذاشتم ولی بازم همونجا تموم شد
    مرحله اضافی در کار نیست،100% شدن بازی یعنی اینکه شما تمام مراحل رو روی سخت ترین درجه رفتید و تمام آیتم های مخفی رو هم پیدا کردید.
    روی pc هم ارزشی نداره که بخاطرش سیوگیم دانلود کنید ولی روی کنسول اچیومنت بدست میاد.

4. 2 کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه afsamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

[QUOTE=nois3;6853250]من و چنتا از دوستان دیگه تو همین تاپیک همینجوری از اون قسمت ارور عبور کردیم
    شرمنده من روش دیگه ای بلد نیستم واسه این ارور
    صبر کنید شاید دوستان راه حالش رو بلد باشن و به شما بگن.

دشمنت شرمنده،مشکلم حل شد مر30

---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------

من و چنتا از دوستان دیگه تو همین تاپیک همینجوری از اون قسمت ارور عبور کردیم
    شرمنده من روش دیگه ای بلد نیستم واسه این ارور
    صبر کنید شاید دوستان راه حالش رو بلد باشن و به شما بگن.

من mw1 هم بازی کردم تا انجایی که یادمه قسمت احساسی‌ نداشت
    دشمنت شرمنده،مشکلم حل شد مر30

6. این کاربر از afsamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeed330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مرحله اضافی در کار نیست،100% شدن بازی یعنی اینکه شما تمام مراحل رو روی سخت ترین درجه رفتید و تمام آیتم های مخفی رو هم پیدا کردید.
    روی pc هم ارزشی نداره که بخاطرش سیوگیم دانلود کنید ولی روی کنسول اچیومنت بدست میاد.
    من نگفتم بازی برام 100 درصد شده
    من روی 50 درصد موندم

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من نگفتم بازی برام 100 درصد شده
    من روی 50 درصد موندم
    مثلا میخوای 100% بشه کهچی بشه
    من تا حالا خودمو به 83 رسوندم ملاک بیشتر سرعته بازیه درست انجام دادن دستور العمل ها و اینکه هی نمیری مدل بازی رو هم نرمال انتخاب کن که بهت فشار نیاد

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

به سلامتی دل خوش سرور های بازی چیلتر شدن دیگه نمیشه انلاین زد ! نزاشتن 2 روز کیف کنیم ها !
    چرا این تاپیک داره خاک میگریه؟
    Last edited by iilliya; 22-02-2012 at 13:13.

داره خودمونی میشه g900's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.
    سيو 100 درصد با level 50 را ميتونيد از اين لينک دانلود کنيد. با حجم 6 مگايايت.
    جايگزين فولدر player2 کنيد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by g900; 22-02-2012 at 15:20.

11. این کاربر از g900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایان بازی های بسیاری را دیده بودم و در آغاز MW3 انتظار پایانی خوش همراه با جلوه ای ماندگار را داشتم.اواخر “ندای وظیفه ۱″را بی شبهات به فیلم”دشمن پشت دروازه” نمی دانستم و صحنه های جنجالی سری جنگاوری نوین که جای خود دارد.”گناهان پدر”دستمایه طنز “گناهان جنگاوران” بود و “باخت بازی” کنایه از باخت جنگ… باختی که با سه علامت سوال ناقص ماند. اشباح مسلحی که به جنگ سرنوشت می رفتند همگی ۵ سال بعد تکرار شد.
    تکراری با موسیقی بدیع٫ شروع جنگاوری دوم به اندازه قسمت اولش کوبنده نیست اما پر کشش تر است. دیالوگ های تاثیرگزار ژنرال شپرد (هرجنگی جنگ ماست) یا سخنان کاپیتان پرایس:
    History is written by the victor
    مراحل شماره دوم اقتباسی از فیلم های روز نبود بلکه خود فیلم بودند… وقتی که در “خورشید دوم” بدون حضور خورشید،ماه را هم ناپیدا می بینی و با سربازان اندک در واشنگتن بدون برق، زیر باران شدید به سوی کاخی پیش میروی که روزگاری نزدیک خورشید دوم جهان بود، در فکر بازی نیستی… این فیلمی ماندگار است… “دشمن دشمنت” را مانند خیالی میدانی که دشمن تو مجبور می شود برای حفظ خود مکان دشمن دیگرش را فاش کند و خود را به تنهایی برای انتقام آماده کند. انتقامی که دوستش از او خواهد گرفت.
    ژنرال خاطرات از دست دادن مردانش را می گوید و می میرد… حتی او نیز به آرزویش نمی رسد. اما همه اینها در مقابل “برادران خونی”هیچ است.”چشم طوفان” مقدمه ای شد برای نماد های سری جنگاوری نوین… کاپیتان برای دومین بار سیگار جلوی هم رزمش سیگار میکشد. در آب های سرد شناکنان از زیر قتل عام غیرنظامیان می گذریم… قتل عامی که امضای سری جنگاوری نوین است… آری… این صحنه ها برایمان عادی شده …
    صبح شد و آن اتفاق ناگوار افتاد. کاپیتان زخمی بر روی زمین میگوید “مرا رهاکنید و بروید” ولی این رسم جوانمردی نیست… به اتاقی میرسیم که آفتاب از پنجرها به زندگی سلام میکند اما او با لجبازی مارا به درود گفت و باز به آرزویش نرسید… و گیمری که از قتل عام سربازان استلینگراد گریه نکرده بود اینبار گریه کرد…
    .
    همه اینها مقدمه ای بود تا حسابی درگیر جو بازی شویم… برای پیش بینی سرنوشت ندای وظیفه سال ۲۰۱۲… آیا آ ن نیز مانند پدرانش نبض جنگ را خواهد فشرد؟
    با تحلیل نوآوری های CoD در این چند سال میتوان نتیجه گرفت:

• جو بازی به شدت تغییر خواهد کرد,احتمالا خبری ازجنگ روسیه و آمریکا نخواهد بود
    • سلاح های جدید,ممکن است ندای وظیفه بعدی به عملیات ضد تروریستی بپردازد مانند مرحله Mind the Gap
    • داستان های قوی, مانند آنچه در عملیات سری شاهد بودیم
    • حضور شخصیت های غیرانسانی مانند ربات در داستان ها
    • افزایش صحنه های سینمایی تاثیرگزار مانند قتل عام غیرنظامیان
    • نبردهای بسیار عظیم مانند جنگ های فضایی,در مورد ندای وظیفه با بازی مثل هیلو متفاوت خواهد بود
    • ارتقای موتور گرافیکی برای سال ۲۰۱۳ الزامی به نظر میرسد هرچند IW5 در نوع خود عالی است
    • تغییری که کمتر محتمل است افزایش گیم پلی بازی به بیش از۱۲ ساعت است

نوآوری هایی مانند هواپیماهای بدون سرنشین,سنگرگیری,گروگان گرفتن,استفاده از وسایل نقلیه نیز محتمل هستند ولی آنچنان بزرگ به نظر نمی رسند. اکنون به سوال هایی که ممکن است بیشتر شما داشته باشید جواب میدهم:
    ۱-آیا ندای وظیفه به فضا خواهد رفت؟
    بله,به احتمال زیاد از سال ۲۰۱۳ با اشباع شدن ذهن ها از داستان های کنونی ندای وظیفه به داستان های آینده دور خواهد پرداخت
    ۲-آیا ندای وظیفه ۱۰۰ ام منتشر خواهد شد؟
    خیر,بازی هایی بوده اند که مدتی ساخته نمی شوند و پس از چندین سال دوباره نسخه ای کاملا متفاوت روانه بازار میکنند.پس CoD در یک برهه زمانی منتشر نخواهد شد.
    ۳-آیا ندای وظیفه بالاخره از رقیبانش شکست خواهد خورد؟
    خیر,ساخته شدن ندای وظیفه توسط دیدگاه های متفاوت دو شرکت باعث شده این سری جذابیت خود را حفظ کند.همیشه جزییاتی بوده که برای گیمرها جدید باشد.
    ۴-آبا دو شرکت IW و تری آرک سرانجام متحد خواهند شد؟
    آیا دو حزب جمهوری خواه و دموکرات سرانجام متحد خواهند شد؟
    ایا منتظر داستان های جنگ جهانی دوم باشیم؟
    بله,شرکت IW برای تجدید خاطرات هم که شده روزی به این موضوع خواهد پرداخت.
    ……..
    این ها همه پیش بینی بود و خدا میداند کدامیک درست است. شما نیز کمی فکرکنید… هرچه باشد تاریخ انقضای مطالب من E3 سال ۲۰۱۲ است.

13. 9 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

15. این کاربر از iilliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    بازی MW3 یه اچیومنت داره که باید مرحله های Black Tuesday و Hunter Killer رو در درجه ی سختی Veteran تمام کنیم که من این دو تا مرحله رو رو وترن رفتم اما این اچیومنت انلاک نشد.مشکل از کجاست؟ در ضمن دوستم هم امتحان کرد ولی برای اون هم نشد و همچنین اون بازی رو از یه جای دیگه گرفته و بازیمون یکسان نیست در نتیجه فکر نمیکنم مشکل از بازی باشه.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •