اگه با پ*ر*و*ک*س*ی و V*P*N و .. وصل باشی نمیتونی سایتش رو باز کنی
اگه با پ*ر*و*ک*س*ی و V*P*N و .. وصل باشی نمیتونی سایتش رو باز کنی
اونا پیش کش . بدون اونا باز نمیشه . فکر کنم خیلی ها توی تاپیک گفتن همچین مشکلی رو دارن الان . فکر کنم کسایی که سرویس ها جدید دارن باز نمیشه و طرح بعثتی ها فقط باز میکنه .
ديشب حدود ساعتاي يك به بعد مخابرات و مبين نت بدون فــيلطر فيس بو ك و توئيتر رو باز ميكرد ولي سايتاي ديگه رو نه !
به نظرم مشكوك بود قضيه!
بعد از کلی شکایت و پیگیری و دعوا بالاخره حجمی که ازم دزدیده بودن رو پس گرفتم.
سرویسم تموم شه معطل نمیکنیم بلافاصله پورتو خالی میکنم میگم این سرویس دهی مزخرفتون ارزونی خودتون میرم وایمکس می گیرم.
دو سه تومن اارزونتر بودن مخاابرات ارزش این همه مصبت و بدبختی و دزدی و .... رو نداره.
نه قربان واسه بعثتی ها هم درست باز نمیشه. یه هفته اس نتونستن درستش کنن. اگر وضع همینجور باشه منم سرویسم تموم شه میرم یه 512 نامحدود اسیاتک میگیرم. مسخره بازی شده یه سره باید ببینی چقد حجم مونده ؟, ساعت 12 شب کم میکنه یا یک؟ الان سایت باز میشه یا نمیشه؟ و ......
پشتیبانی هم که بشدت افتضاح یا بهتر بگم اصلا وجود نداره. صد رحمت به شرکتهای خصوصی.
امروز رفتم جای منشی زاده.
گفت شاید در آینده سرویس نامحدود رو باز بذارند. البته شاید. مثلا به مناسبت جشنواره ایی یا چیزی
دوستان بعثت هم شب کم میکنه باز صبح برمیگردونه؟
من که تا حالا امتحان نکردم.
در ضمن الان چک کردم سامانه رو بالاخره درست کردند.
چون واسه من الان داره کم میکنه .گذاشتم دانلود اگه برنگردوند باز فردا میرم از حلقومشون میکشم بیرون !
Last edited by ehsannnn00004; 17-04-2013 at 23:52.
آره جدیدا کم میکنه بعد صبح می افزایه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)