سلام دوست عزيز
اگه دوستي داري كه در رشته كامپيوتر تحصيل كرده ميتوني ازش بپرسي
در مورد cpu برند intell تاييد ميشه
در مورد گرافيك برند ati
البته من خودم كامپيوتر نخوندم ها
اما دوستام به اين دو مورد تاكييد فراوان دارن
حالا تصميم با خودتونه
سلام دوست عزيز
اگه دوستي داري كه در رشته كامپيوتر تحصيل كرده ميتوني ازش بپرسي
در مورد cpu برند intell تاييد ميشه
در مورد گرافيك برند ati
البته من خودم كامپيوتر نخوندم ها
اما دوستام به اين دو مورد تاكييد فراوان دارن
حالا تصميم با خودتونه
قيمت ها بسته به شهر و شركت ارائه دهند گارانتي تغيير ميكنن
اما در كل حدود 1.500
اين لپ تاپ از بهترين و قوي ترين و زيبا ترين لپ تاپ هاي سري جديده
Last edited by malayeru; 21-08-2011 at 05:35.
نه نيازي نيست
مگر اينكه به مشكل برخورده باشين در غير اينصورت نيازي نيست كه شما هميشه درايور ها رو آپديت كنيد.
شما بايد يه نگاه به تاريخ ساخت لپ تاپت داشته باشي
ميتونه از آخرين ورژن هاي درايور براش استفاده شده باشه و هم ميتونه درايور هاش آخرين ورژن نباشن
سلام دوستان
شهادت امیرالمومنین علی (ع) رو خدمت همتون تسلیت میگم.
از دوستانی که hp 6090-6080-6070-6100-6177 دارن و وقت کافی دارن اگه می تونن تست CineBench از لپ تاپشون بگیرن و نتیجشو اینجا بذارن ممنون میشم.
اگه ممکنه تست سی پی پو باشه وشامل اینام باشه:
CB10 Rendering Single 64Bit
CB10 Rendering Multi 64Bit
ممنون
برای بازی که کم نمیاره خیالت راحت
طراحی فوق العاده زیبایی داره اما اینم بگم که بدنشم یکم ظریفه
از قدرتش در اجرای بازیها که بگذریم کیفیت صداشم حرف نداره.
یکم هم سنگین وزنه که با کولی حله
آقا شرمنده، یه سوالی واسم پیش اومد.
میگم کِی و چجوری باس از این ریکاوری که میگیریم استفاده کنیم؟؟؟ میشه یه توضیحی بدید؟؟؟ ممنون.[/QUOTE]
چون ویندوز شما اوریجینال هست و درایورهت هم به صورت نصب شده روش هست شما مجبوری ریکاوری بگیری چون اگه ویندوزت مشکل پیدا کنه دیگه نه dvd ویندوز اوریجینال داری نه درایوره رو
یا ریکاوری میتونی ویدوز رو برگردونی به روزی که سیستم رو خریدی.خیلی راحت
دیروز با بچه های پارسیان صحبت میکردم میگفت 6090 دیگه کم شده به جاش 6177 ،6100 ، 6091 و اینا اومده
چون ویندوز شما اوریجینال هست و درایورهت هم به صورت نصب شده روش هست شما مجبوری ریکاوری بگیری چون اگه ویندوزت مشکل پیدا کنه دیگه نه dvd ویندوز اوریجینال داری نه درایوره رو
یا ریکاوری میتونی ویدوز رو برگردونی به روزی که سیستم رو خریدی.خیلی راحت
[/QUOTE]
پس با این وضع یه هارد اکسترنال ضروریه و خیلی هم رو هارد بالا برای معیار اصلی انتخاب نباید حساب کرد.
این درایو ها رو از سایت بگیریم چقدر طول میکشه؟
ویندوز 7 ارجینال چند قیمته؟
ویندوز های تو بازار جواب می دن؟
من یه ارجینال ویستا مال دل دارم اونو استفاده کنم؟
آخه من احتمالا 300 - 400 فیلم و آهنگ بریزم
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
آره 6050 شیراز هم گیر نمیاد
به نظرتون کدومشو به جای 6090 بگیریم که پشیمون نشم
بلوری رو 100% می خوام
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
آقا کیفیت LED چطوره میشه با سونی مقایسش کرد یا ذلیله تو این قسمت
آخه میگن سونی ایسوس و ام اس آی سرترن تو صفحه
سلام
اول اینکه شما با فتوشاپ و کلا کار گرافیکی زیاد می کنین با رزولوشن 1366 مشکلی ندارین؟ البته خودمم ندارمولی می خواستم ببینم شما کلا با چه رزولوشنی کار می کنین
درست شنیدید کرت های سری جیفورس از سری 8000 به بعد تکنولوژی cuda دارند که در کار فتوشاپ (نسخه ی جدیدش از این تکنولوژی بهره می بره)سرعت بیشتری داره اما اینو نشنیدید که همون طور که جیفورس کودا داره گرافیک های سری رادئون هم تکنولوژی استریم دارند که دقیقا کار کودا رو انجام میده
در مورد تکنولوژی فیزیکس ربطی به عملکرد بالا نداره و با فعال کردن این گزینه در بازی هایی که از این تکنولوژی استفاده می کنند مثل مافیا 2 خیلی عملکرد پایین تر هم میاد و افت فریم شدیدی داره که باید گرافیک خیلی قدرتمندی داشته باشید
کارفیزیکس هم اینه که در انفجار ها طبیعی تر میشه بازی و کاملا ذرات شکسته شده رو میبینید مثل شیشه که این رو هم رادئون ها دارند با اسم havok که البته بعضی بازی ها از فیزیکس و بعضی بازی ها از هاوک پشتیبنی می کنند همون طور که مافیا 2 از فیزیکس پشتیبانی می کنه just cause هم از هاوک پشتیبانی می کنه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)