سلام
streeing non-linearity که تو تنظیمات هست چیه؟
سلام
streeing non-linearity که تو تنظیمات هست چیه؟
بچه ها بازی من درست شد وقتی از اول نصب کردم و از اولم شروع کردم ولی امروز ک پچ رو نصب کردم دوباره میگه اکتیو کن و هیچ کدی رو قبول نمیکنه
چیکار کنم؟![]()
اون چراغ ها رو باید جداگانه تنظیم کنین
با F4 تنظیمات همه چراغ ها میاد
من خودم به شخصه این کار رو کردم اول وام 100 تایی گرفتم واسه خودم کامیون خریدم و شروع کردم به کار بعد از یه مدت که پیشنهاد وام 400 تایی اومد وام 400 تایی رو گرفتم یه کامیون دیگه خریدم گاراژم رو آپگرید و یه راننده استخدام کردم بعد با بقیش در جا وام 100 تایی رو تصویه زدم و الان روزی 5000 تا قسط وام میدم الان خودم دوتا بار مسافت دور ببرم در روز حداقل 15000 تا کار میکنم اون راننده ام هم لخ لخ میکنه 1000 تا کمتر بیشتر کار میکنه . اگه احیانا تو بازپرداخت وام 400 موندین یه وام 100 بگیرین ولی پولشو خرج نکنین بذارین بانک بعنوان قسط هر روز ازش برداره تا خودتون کار کنین و پول جمع کنین در ضمن اگه تو skill لول بارهای مسافت دور رو میگیرین بار مسافت دور هم ببرین تا امتیاز و پول بیشتری بهتون بده سعی کنین یکی از skill ها رو ببرین بالا همه رو باهم نبرید بالا .
از قدیم میگن سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن . باید منتظر باشین یکی یه کد جدید پیدا کنه واستون بذاره .
حامد بفرما اینم از مد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی به گارد ریل میخوره تاق تکون میخوره اما کاملا طبیعی میشه...
بچه ها فکر کنم پچ مورد داره منم نصبش کردم اکتیو خواست پاکش کردم درست شد
حالا این پچ چی هست چی اضافه میکنه به بازی
بابا جون هرکی دوست دارین بیخیال این مسابقه سرعت بشین . need for speed که بازی نمیکنین .
بنظره من این بازی اونقدری کامل هست که چیزی بهش اضافه نشه البته این نظره منه ها: حتی لایسنس نشدنه ماشینا هم چیزی از بازی کم نکرده....
اما یه چیزی... چرا کشور اسپانیا و پرتغال نیست؟؟؟؟
نرم افزار scs_extractor مخصوص استخراج فایل بیس (برای ادیتور ها)
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)