براي آپلود بازي چه سايتي خوبه؟
شايد بتونم آپلود كنم،البته ورژن 1.00 !!!
براي آپلود بازي چه سايتي خوبه؟
شايد بتونم آپلود كنم،البته ورژن 1.00 !!!
والا میگن پرشین گیگ خوب هست همیشه هم میمونه این پریا خانم میگه اگه من توی پرشین گیگ آپلود کنم برای همیشه هست
خلاصه اگه هرکی بتونه بازی خودش رو آپلود کنه عالی میشه و من هم خیلی ممنون میشم بایت این کار![]()
با سلام من ورژن 1.0.0 این بازی رو دارم ولی خودش برام بار انتخاب میکنه میشه به من کمک کنید؟
من هم این مشکل رو داشتم ولی با ریختن این مد مشکل رو حل میکنمبا سلام من ورژن 1.0.0 این بازی رو دارم ولی خودش برام بار انتخاب میکنه میشه به من کمک کنید؟
بازی رو هم با برنامه چند تیکه کردم حالا از پرشین گیگ اپلود میکنم ولی فکر کنم یه هفته طول بکشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
پریا جان مگه سرعتت چنده که یک هفته طول میکشه که آپلود کنی ؟
در ضمن حجم بازی چه قدر هست و اینکه کرک داره یا نه؟
آخه باید از پرشین گیگ نمیشه بیش از 50 مگ یه جا اپ کرد واسه همین باید دونه دونه آپ کنمپریا جان مگه سرعتت چنده که یک هفته طول میکشه که آپلود کنی ؟
در ضمن حجم بازی چه قدر هست و اینکه کرک داره یا نه؟
کرک نداره یه setup فقط همین![]()
تقریبا یکی هستش فقط این آلمان با مقیاس بزرگترسلام دوستان.
خيلييييييييي ممنون بابت آپلود اين بازي. من UK Truck simulator رو تموم كرده بودم و شديدا دنبال اين بازي ميگشتم.
يه سوال از اونايي كه يورو تراك رو هم بازي كردن: آيا نقشه ي يورو تراك از جرمن تراك بزرگ تره؟
(راستي اين اولين پست من تو سايت هست!)
ولی چون کامیون های جدیدتری داره از یوروتراک بهتره![]()
پس با این حساب مثل اینکه چاره ای نیست پریا جان تو زحمت بکش آپلود کن تا هفته ای دیگه
خیلی خوبه که کرک نداره این لینک هم چون خیلی ها با کرک مشکل دارن
اگه يكجا پيدا كنيد كه بشه يكجا آپ كرد،شب جمعه بصورت يكجا آپلود مي كنم...
فقط چطوري بازي رو فشرده كنم؟!
بهروز جان ممنون ولی از بین تو پریا یکی هم بتونه بازی رو آپلود کنه که تا نهایتا 3 ماه دیگه که یورو 2 میاد کافی هست چون باید کم کم به فکر اون بازی و لینک های اون باشیم
الان هم که پریا میگه من آپلود میکنم تو دیگه لازم نیست زحمت بکشی تو روی یورو 2 کار کن توی تاپیکش و سعی کن یه تاریخ دقیق پیدا کنی از بازی
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)