من پیاده دیدم در میران ولی اسب سوار ندیدم
یه معبدم هست کلان روح میکشی ولی روح دیدم تو جنگل فرار میکنن یا غیب میشن)
من پیاده دیدم در میران ولی اسب سوار ندیدم
یه معبدم هست کلان روح میکشی ولی روح دیدم تو جنگل فرار میکنن یا غیب میشن)
رو پیشرفت آلچمی تاثیر داره؟
ببين اون Headless Horseman به تقليد از WoW ساختنش. بگيريشم نمي توني كاريش كني ولي تا آخر دنبالش كني مي رسي به يه جهنم دره مي ريزن سرت ... پخ پخ!
من يه باگ گلد پيدا كردم. ولي 100% كار نميكنه 80% شانس داري كار كنه. گفتنش به تعداد تشكرا بستگي داره :دي
فقط یک استون تو بازی هست که همه اسکیل ها رو سریع تر لول آپ میکنه (البته یه گلیچ برای alchemy هم هست که تو ۱۰ دقیقه ۱۰۰ بشهکه اگه خواستید میگم) ولی اون استونی که لول آپ رو ۲۰٪ سریع تر میکنه:
The lover Stone
شرق markarth پیداش میکنین، تقریبا بین راه Solitude و ,Markarth وقتی که ۱ پنجم راه رو رفتید!!
در ضمن بچه ها، برای پول در آوردن سختی لازم نیست به خدا!من الان نزدیک ۳۰۰-۴۰۰ هزار تا پول دارم و خونه ی ۲۵ هزارتایی تو solitude همراه با ۲ تا محافظ که من thane شون هستم (من الان ملاک هستم تو بازی و این دو محافظ هدیه حاکم هستن) فقط برید مرحله فرعی حل کنید و speech لول آپ کنید همونجوری که گفتم! یا هم برید و THE BOOK OF OBLIVION رو بفروشیدولی با حل کردن مرحله فرعی سریع لول و پول میگیرید....
والا من هر باگی / گلیچی بچه ها بخوان رو بهشون میگم اونم اصلا به تشکر کاری ندارم، حتی یکی دو تا باگ رو با یکی از دوستام کشف کردیمیه سری باگ هست که British Legends تو youtube گذاشته (و اگه تاریخش رو ببینید ۱ روز بعد از لیک شدن بازی بود) و آخرش میگه Thanks to Amir, (Eucatastrophe) for these cool glithes
کلا بچه ها باگ خواستید (باگ های من ۱۰۰٪ هم کار میکنه) خجالت نکشید
بگید
![]()
Last edited by gap; 10-12-2011 at 21:47.
[/QUOTE]منظورتون stormclock هست؟[/QUOTE]
به جای سوتی گرفتن جوابمو بده
منظورتون stormclock هست؟[/QUOTE]
به جای سوتی گرفتن جوابمو بده[/QUOTE]
دوست گلم سوتی چیه چرا ناراحت میشی اخه اون چیزی که گفتید تو بازی وجود نداره رو هوا بیام چی بگم؟؟؟؟؟
دوستانی که ماموریت های Stormclock رو رفتن لطفا جواب این عزیز رو بدن
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
تشکر تو این فروم هیچ امتیازی نداره اکثرا هم بازی رو تمومیدن زدن تو نخ فرعی جات
هر چیی رو هم دوست داشتید میتونید بگید![]()
[QUOTE=gap;6692559]فقط یک استون تو بازی هست که همه اسکیل ها رو سریع تر لول آپ میکنه (البته یه گلیچ برای alchemy هم هست که تو ۱۰ دقیقه ۱۰۰ بشهکه اگه خواستید میگم) ولی اون استونی که لول آپ رو ۲۰٪ سریع تر میکنه:
The lover Stone
شرق markarth پیداش میکنین، تقریبا بین راه Solitude و ,Markarth وقتی که ۱ پنجم راه رو رفتید!!
در ضمن بچه ها، برای پول در آوردن سختی لازم نیست به خدا!من الان نزدیک ۳۰۰-۴۰۰ هزار تا پول دارم و خونه ی ۲۵ هزارتایی تو solitude همراه با ۲ تا محافظ که من thane شون هستم (من الان ملاک هستم تو بازی و این دو محافظ هدیه حاکم هستن) فقط برید مرحله فرعی حل کنید و speech لول آپ کنید همونجوری که گفتم! یا هم برید و THE BOOK OF OBLIVION رو بفروشیدولی با حل کردن مرحله فرعی سریع لول و پول میگیرید....
این The lover Stone رو لول آپ تاثیر داره یا رو skil ها یا هردوشون؟؟؟
من که بمبرم برا speech پرک نمیزنم اصلا ارزششو نداره برای 1000 تا بیشتر پرک های نازنین رو تو حلق speech بریزم
حالم از هرچی پوله بهم میخوره از بس پول دارم, این آلچمی حسابی حال داد
از بس پول دارم چنتا گوزنو اجیر کردم این گلدامو از هر فروشگاه ببره خونه
آلچمیم 90 شده اون 10 تا رو یه کاریش میکنم دیگه
اگه ترفن دیگه ای داری که بقیه skill هارو 10 دقیقه ای 100 کن بگو
Last edited by *Forgotten*; 10-12-2011 at 23:27.
سلام
دوستان سوال داشتم
1. این ماموریت باید چی تو صندوق بزارم البته یکی دیگه هم همینطوری فکر کنم اما سمت راسته نقشه هستش و کلی دوره...و من هنوز اونجا رو باز نکردم اما حالا اگه خاطرتونه بگید چی باید بزارم تو صندوق؟؟؟؟
محتوای مخفی: ماموریت اینه!
محتوای مخفی: محل ماموریت {البته دومیه هم مثل اینه اگه یادتونه بگی}
2.اینه من یه جا باید اژدها میکشتم کلی برام سخت بود حی میچرخوید تو هوا کلی وقتمو گرفتهمه جوره امتحان کردم بعد دیدم تنها راه واسه کشتنش همین دو تا دستام با جادویه بعد به مشکل برخوردم مثلا آتش ..که اومدم دست چپ و راست رو از این جادو استفاده کردم اما اومدم جا بجا کنم نمیدونم دست چپ بود یا راست اصلا و ابدا نمیشد برش داشت ؟؟؟؟؟!!!!!روش زده بود LR و وقتی دوتا جادویه دیگه میخواستم استفاده کنم فقط یکیش جا بجا میشد قضیه چیه باگه؟؟؟؟یا قلق داره؟؟؟؟لطفا اینو توضیح بدید
![]()
محتوای مخفی: !!!؟؟؟
3.اینه من یه جا رفتم اژدها یهو سبز شد اونجا و نشت و یه زنه اونجا با من بود مجیکش بالا بود زود کشتیمش سه صوت یعنی 10 ثانیه طول نکشید![]()
بعد من که هیچ نوشته ای پیدا نکردم قدرتش که به من رسید حروم شد ؟؟؟؟چیکار کنم سیو جدا زدم که اگه حروم شده ادامشو بازی نکنم اینو جواب بدید که مهمه واشم چون تا جواب ندید بازی نمیکنم تا حروم نشه حیفه
(خواهشا اگه میدونید منو تو کــــف نزارید گناه دارم)
![]()
Last edited by Amir 3d; 11-12-2011 at 01:04.
1 - در مورد اون ماموریت چیزی یادم نیست ( البته فکر کنم اصلا بهش برخورد نکردم ) فکر نکنم چیز مهمی باشه
2 - باید با موس انتخاب کنی
کلیک چپ = Right hand
کلیک راست = Left hand
این برای همه چیز صادقه ( مثل سلاح ها )
3 - منظورت رو دقیق نفهمیدم
روح دراگون رو میگی که جذب نشده .. ؟؟
اگه آره ، این یک باگه ، بعضی وقتها وقتی یک دراگون رو میکشی روحش رو دریافت نمی کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)