اسپویلر
من نمیدونم دقیقا کجارو میگی ولی فکر کنم اونجایی که میزنی یه ریپر رو بکشی اونجا دو تا انتخاب داری یکی اینکه بزنی تمام geth ها بمیرن و دوم اینکه geth ها رو آپگرید کنی و در صورت این انتخاب دوباره 3 تا گزینه میاد یکی اینکه بزای geth ها آپگرید شن و تمام Quarin ها بمیرن و دوم اینکه بزاری geth ها تمامشون بمیرن و Quarin ها زنده بمونن و سومین انتخاب که بهترینشه صلح میان این دو نژاد که همشون زنده بمونن EMS به صورت خوبی میره بالا.
اطلاعات بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپویلر تمام شد.
راستی من به یه مشکل برخوردم یه فایل دانلود کردم به نام Me3 n7 dlc unlocker که وقتی میزنم روش نصب بشه ارور میده :could not find your game instalation همین مشکلو برای یه پچ بازی Batlefield 2 داشتم که فهمیدم فایل ریجستری بتلفیلد تو ریجستری نبود بعد با استفاده از ریجستری ادیتور درستش کردم و بهش فهموندم که تو کدوم فایله البته location فایل ریجستری هر بازی با بازی دیگه فرق داره اینه که اگه میشه یه نفر لطف کنه ببینه تو کجای ریجستری یه فایل هست که برای شناختوندن جای mass 3 به نرم افزارهاست . تا منم اون فایلو درست کنم و کلا همه چیز درست شه.با تشکر!!!!!
نمیخواد دیگه درست شد!!!