راستي برام سوالي پيش اومده. من گوشي قبليم جاوا بود (k750) بازي هاي چند نفرش با بلوتوث بود. اندرويد هم از اين بازيا كه با بلوتوث بشه چند نفره بازي كرد داره؟
راستي برام سوالي پيش اومده. من گوشي قبليم جاوا بود (k750) بازي هاي چند نفرش با بلوتوث بود. اندرويد هم از اين بازيا كه با بلوتوث بشه چند نفره بازي كرد داره؟
این یه قابلیته که مربوط به خود بازیه که حالت مولتی داره یا نه و مربوط به سیستم عامل خاصی نیست
اگه بازی اندرویدی این قابلیت رو داشته باشه بالطبع میشه
مثلا آسفالت 5
شما این mobo player که تو صفحه اول لینکس هست رو یه تست گنیدبه نظرم موزیک ویدیو ها رو با کیفیت کمتری نسبت به رام اصلی پخش میکنه. جاهایی که بیت ریت تصویر خیلی بالا میره تو تصویر مربع های کوچیک میاد
Last edited by AMIRHJ; 08-07-2011 at 20:12.
سلام دوستان
ورژن5 مولتی تاچ هم اومد
v005:
- now there are four modes in driver (can be switched on the fly) each differently reports touches to OS:
* 'original' - uses code from driver - don't send tracking id that chip reports - so OS must do tracking fingers it by itself,
* original_tid' - uses code from driver - send tracking id from chip - in Multitouch Visualiser/Tester - there are additional id number,
* 'andyx' - default mode - send tracking id to OS - but only reports track id set to 1 or 2 - so there is no additional id number in Multitouch Visualiser,
* 'desire' - don't send tracking id that chip reports - so OS must do tracking fingers it by itself; reports touches similar to driver in HTC Desire.
In XGin - all version works - so by default 'andyx' mode is set, IMHO - don't forces OS to track touches by itself and up to 2 tracking id ( two fingers), so should be fastest.
How to change mode:
In dmesg output there will be line:
Code:
ax8mt: module v005 loadedinput: cyttsp-spi as /devices/platform/i2c-adapter/i2c-0/0-0024/input/input3
Use device name from second line without two last slashes at the end and add '/sys/ at the beginning:
Code:
echo "andyx" > /sys/devices/platform/i2c-adapter/i2c-0/0-0024/mode
Dmesg command output should contain:
Code:
attr_driver_mode: Mode switched to: andyx
دانلود:
اطلاعات اضافی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه Multiboot که تازه اومده و میتونید باهاش دو نسخه مختلف از آندروید رو همزمان داشته باشید
اطلاعات بیشتر:
رام فلویو1 رو هم نصب کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکم باهاش کار میکنم و یه ریویو مختصر ازش میذارم
Last edited by hill-boy; 08-07-2011 at 13:07.
...چرا روی موبایلم نصب نمیشه...
آخه من چراااااااااااا experia 8 خریدم؟؟؟؟؟که حتی فرمت wav رو نمیخووووووووووووووووونه...
اگه آدیو پلیر دیگه ای میشناسید بهم بگید ...و گرنه موبایلمو میندازمش تو سطل زبااااااااااله....
سلام احیانا ورژن اندروید گوشیتون 1.6 نیست چون این برنامه روی 2.1 و به بالا اجرا میشه
برای چک کردن این موضوع به مسیر زیر برید
setting>about phone>android version
این برنامه رو خودم دارم و برنامه عالی ای هست
اکثر برنامه های موجود برای اندروید 2.1 و بالاتر اجرا میشن
سلام...ممنون از جوابتون...گوشیم آندرویدش 2.6 زده...تازه هم خریدمش..یه چیز دیگه تصتویر متحرکو هم تابت نشون میده....چکاااااار کنم؟؟؟؟؟؟![]()
سلام گوشیو تازه خریدید دیگه
رام کاستوم هم که نصب نکردید تا جالا؟
چون ما نسخه ی اندروید 2.6 نداریم
نسخه های رسمی 1.6
2
2.1
2.2.1
2.2.2
2.3.3
2.3.4
هستن که آخرین نسخه ی رسمی اندروید x8
2.1 هست
مورد بعدی که گفتین حدس میزنم فرمت فایلتون swf باشه و چون پردازنده این گوشی فلش رو پشتیبانی نمیکنه
اون عکسم نشون نمیده
توصیه میکنم فعلا (چون احتمالا اولین گوشی اندرویدیتون هست)
گوشیتون رو آپدیت کنید
آموزش آپدیت که امیر جان زحمتش رو کشیدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Farshid9920062006; 08-07-2011 at 17:22.
اینجا کلی ورژنه...
firmware version 2.1
kernel version 2.6
که فکر کردم دومیشه...دی
رام کاستوم از کجا بیارم؟میسی از جواباتون
ye chize dige..aslan ram castum be che dard mikhoreh...
Last edited by zohreeeh; 08-07-2011 at 17:45.
سلام...میسی از جوابتون..مشکل از کامی بود..الان میشه برنامه نصب کرد امااااااااااا....)))))))): نه هر برنامه ای
اگه منظورتون xperia 8 هستش من 1 ماهیه گرفتمش...210 تومن...بدون گارانتی...![]()
Last edited by zohreeeh; 08-07-2011 at 18:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)