سعی کنید جرات نه گفتن رو تو خودتون ایجاد کنید یا اگه دارید پرورش بدید که تو زندگی خیلی کمک تون میکنه
من این رو تجربه کردم البته چیزای مهمی نبود و این تجربه رو ارزون بدست آوردم
SAY NO!
سعی کنید جرات نه گفتن رو تو خودتون ایجاد کنید یا اگه دارید پرورش بدید که تو زندگی خیلی کمک تون میکنه
من این رو تجربه کردم البته چیزای مهمی نبود و این تجربه رو ارزون بدست آوردم
SAY NO!
همیشه موقع خرید وسیله تاریخ انقضا رو نگاه کنید ممکنه گذشته باشه.
هیچ وقت ناامید نشید و کارتون رو انجام بدید هیچ کاری نشد نداره.
قبل از رفتن به جایی جیب یا کیف پولتون رو نگاه کنید ببینید پول دارید یا نه.
هر کاری که میخواهی انجام بدی قبلش در موردش تحقیق کن ببین خوبه یا نه.الکی کاری رو انجام نده.
__________________________________________________ _______
دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است! (شریعتی)
Last edited by D4Rk knight; 22-04-2012 at 14:26.
هر وقت قلب کسی رو شکستی یه میخ به دیوار بزن
وقتی دلشو بدست آوردی میخو در بیار
ولی یادت باشه اثر میخ همیشه روی دیوار می مونه
یه تجربه راجع به دوست یابی :
من همین دیشب از آموزشی خدمت سربازی برگشتم و یه تجربه مهمی که یاد گرفتم اینه که برای دوست یابی اول فرد مورد نظر رو زیر نظر بگیرید و خصوصیات و رفتارش رو آنالیز کنید بعد اگر دیدید که اون فرد میتونه دوست خوبی برای شما باشه برید و باهاش دوست بشید .
من این کارو نکردم و به طور مستقیم با افراد ارتباط برقرار میکردم بدون اینکه شناختی از طرف داشته باشم که همین باعث شد که با افرادی که نباید دوست بشم دوست بشم و به ضررم تموم بشه .
مضراتش رو نمیتون بگم ولی همین روش دوستیابی که گفتم پیش بگیرید نتیجش رو میبینید .
موفق باشید .
بعضی وقت ها که از همه جا نا امید میشم و میخوام دست از تلاش بکشم، یاد حرف نلسون ماندلا میوفتم.
به من که بعضی وقت ها در این طبیعت نامرد انگیزه میده، البته بعضی وقت ها.
شاید به درد دوستان هم خورد:
( در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بیدار می شود که می داند باید از شیر تندتر بدود وگرنه طعمه او خواهد شد و شیری که می داند باید از آهو تندتر بدود وگرنه از گرسنگی خواهد مرد .
مهم نیست شیر باشی یا آهو ....
مهم این است که با طلوع آفتاب با تمام توان شروع به دویدن کنی !)
همیشه سعی کنید تو بحثهای مختلف با دیگران به عقاید و سلایق و نظراتشون اهمیت بدید تا اونها هم رفتار متقابل داشته باشند
یادتون باشه یه شبه نمیشه آدمارو تغییر داد.
درست 23 یهمن 88 یود مهمترین حرف زندگیم رو زدم و 30 یهمن 88 مهمترین جواب زندگیم رو گرفتم. تا دیروز 30 بهمن 88 یه روز بد بود ولی حالا فهمیدم که چقدر خدا دوسم داشت که اون موقع بهترین جواب رو گرفتم.
هیچ وقت فکر نمیکردم بعد 2 سال و 2 ماه و 4 روز حکمت تلخی زندگیم رو بفهمم.
هیچ وقت نسبت به سرنوشتی که برات رقم میخوره مغموم نباش خدا بیشتر از اونی که فکر کنی دوست داره.
هـــرجــــا دلــــت شکــــست خــــــــودت شـــکسته هـــارو جمـــع کـــــــــن...
نــــذار هــــر نــــاکــسی مـــــــنت دســـت زخــــــمیشو ســرت بــــذاره...
بـــــه هــــیچ کــس اعتمـــاد کـــامـل نـــکنیـد. (مــــــخصوصـا اگـــــر غـــریبه باشـــد!)
بـــا آدمـــــهای بــــی مــــــنطق اصـلــا بــحـث نکـــنید چـــــون وقــتــــتــونــــــــو تلـــــف کــــــــــردید.....
میبینید جایی آشغال ریخته.مثل محیط مدرستون:
اشغال ها رو جمع نکنید چون اونجا خدمت کار داره و وظیفه ی اون فرد است که تمیز کنه.وظیفه ی شما می دونید چیه؟
آشغال نریزی
نصیحت من به موتوری ها :
1. یه مقدار پول (حدود 60 تومن) برای کلاه خرج کنید تا بیشتر از اینو خرج دوا و درمون نکنید .
2. هیچــ ـجوره نذارید کـفـی موتورتونـو ببره ، حتی شده رشوه بدید ، التماس کنید ، گریه کنید ، فرار کنید و .... اما نذارید این قوم ظالمین موتورتونو ببرن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)