سلام دوستان یک مشکل عجیب پیش اومده برام!
یکی از دوستانم یک هفته قبل برام یکبار یک ایمیل رو فرستاده
همون روز6بار و بعد از اون حداقل روزی دوبار همون ایمیل بدستم میرسه
میشه کمک کنید؟ چیکار کنم تموم بشه؟![]()
سلام دوستان یک مشکل عجیب پیش اومده برام!
یکی از دوستانم یک هفته قبل برام یکبار یک ایمیل رو فرستاده
همون روز6بار و بعد از اون حداقل روزی دوبار همون ایمیل بدستم میرسه
میشه کمک کنید؟ چیکار کنم تموم بشه؟![]()
یاهو تا 25 مگ رو ساپورت میکنه البته منظور اینه که وقتی فایل رو آپلود کردی دیگه بیشتر از 25 مگ نباید بشه . من هم همیشه فایل هامو زیر 25 مگ با همین سرعت اینترتم بدون مشکل می فرستادم . اما الان نمی دونم چرا چند روزه که با این مشکل مواجه شدم .
به قسمت راهنمای یاهو سر زدم چند راه پیشنهاد کرده بود مثل عوض کردن براوزر ، من با گوگل کروم و اپرا هم امتحان کردم نشد
مشکل من اینه که کسانی که براشون می فرستم خیلی در زمینه کامپیوتر مبتدی هستند . برای همین دنبال یک سایتی می گردم که مستقیما یک لینک برای دانلود بده و مدت نگهداری فایل هم در اون سایت زیاد باشه تا مبادا بعد از مدت کوتاهی حذف اش کنند
خیلی خوب متوجه نشدم، یعنی همون دوستتون مرتب بهتون میفرسته ؟ اگر بله ، black list کنید.
نه اون بنده خدا همون یکبار ارسال کرده ولی نمیدونم چرا مرتبا و هرروز همون ایمیل مجددا به دستم میرسه!
![]()
کسی نمیدونه ؟؟
من مدتی هست نمیتونم Security Question & Answer در یاهو رو تغییر بدم. مگه یاهو برای ایران غیر فعالش کرده؟
سلام
الان خواستم ایمیل بسازم خطا نمیده هی صفحه رو رفرش میکنه ولی پاک نمیشه ها چیزی. نمیدونم چرا! چند وقت پیشم اینطوری میساختم نمیدونم مشکل چیه؟! نمیره به صفحه بعدی !
ویرایش:
یه راه دیگه هست اون فک کنم میشه موقع لوگین به یاهو یه گزینه گوگل داره از اون راه. حالا اونو ببینم احتمالا بشه. این بعدا یادم افتاد قبلا یکی گفته بود بهم.
Last edited by Ghaioom; 17-01-2014 at 07:33.
محض رضای خدا یکی منو کمک کنه!تا آخر عمر دعاش میکنم
![]()
سال 2009 یه ایمیل درست کردم، بدون توجه به مسایل جانبیش. اون ایمیل شد ایمیل رسمیم و همه عالم و آدم فقط اون رو دارن. مشکل چیه؟ به دلیل نامعلومی یا هو ایمیل منو بلاک کرده. سوال امنیتی " ماه عسل کجا بودی" رو میخواد که من اصلا یادم نمیاد. همه چیز هم زدم (هر 12 ساعت 3 بار!) کیش، ونیز، مشهد و... ولی نشد... باهاشون مکاتبه کردم، میگن الا بلا یا همون سکیوریتی کوسشن، یا شماره موبایلت که قبلا زدی (که نزده بودم) یا ایمیل جایگزین (که نذاشته بودم) . میگن از کجا بدونیم تو صاب ایمیلی...
میدونم الان دارین بهم میخندین، قبول، اشکال کار من بوده، قبول. حاضرم اگه راه منطقی پیدا نشد حتی پول بدم -- بکنن اون ایمیل رو. اصلا نمیدونم میشه یا نه. اطلاعات اون ایمیل خیلی برام مهمه و فقط پسووردش رو دارم با آیدیش. نمیدونم چیکار کنم
منم همین مشکل برام پیش اومد یاهو خودش بعد از 3ماه ای دی را پاک میکنه شما میتونی مجدد ای دی را بسازی ولی اد لیست تو ای دیت نیست ولی شما توی اد لیستت هستی و اگه اونها پیام بدن میتونی ادشون کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)