تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 258 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان یک مشکل عجیب پیش اومده برام!
    یکی از دوستانم یک هفته قبل برام یکبار یک ایمیل رو فرستاده
    همون روز6بار و بعد از اون حداقل روزی دوبار همون ایمیل بدستم میرسه
    میشه کمک کنید؟ چیکار کنم تموم بشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

فایلتون دقیقاْ چقدر هست؟
    ارور نمیده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته میگن 25 مگ ولی انگار کمتره.
    ولی راههای زیادی برای فرستادن فایلهای بزرگتر هست. انگار یکیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و یکی هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    انگار اینها پولیه. اگه میتونی فایل را میشه فشرده کن تا حجمش کم بشه یا دو تکه اش کن. (اگر بشه مثل فایل صوتی تصویری)
    یاهو تا 25 مگ رو ساپورت میکنه البته منظور اینه که وقتی فایل رو آپلود کردی دیگه بیشتر از 25 مگ نباید بشه . من هم همیشه فایل هامو زیر 25 مگ با همین سرعت اینترتم بدون مشکل می فرستادم . اما الان نمی دونم چرا چند روزه که با این مشکل مواجه شدم .
    به قسمت راهنمای یاهو سر زدم چند راه پیشنهاد کرده بود مثل عوض کردن براوزر ، من با گوگل کروم و اپرا هم امتحان کردم نشد
    مشکل من اینه که کسانی که براشون می فرستم خیلی در زمینه کامپیوتر مبتدی هستند . برای همین دنبال یک سایتی می گردم که مستقیما یک لینک برای دانلود بده و مدت نگهداری فایل هم در اون سایت زیاد باشه تا مبادا بعد از مدت کوتاهی حذف اش کنند

3. این کاربر از Setareh 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان یک مشکل عجیب پیش اومده برام!
    یکی از دوستانم یک هفته قبل برام یکبار یک ایمیل رو فرستاده
    همون روز6بار و بعد از اون حداقل روزی دوبار همون ایمیل بدستم میرسه
    میشه کمک کنید؟ چیکار کنم تموم بشه؟
    خیلی خوب متوجه نشدم، یعنی همون دوستتون مرتب بهتون میفرسته ؟ اگر بله ، black list کنید.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خیلی خوب متوجه نشدم، یعنی همون دوستتون مرتب بهتون میفرسته ؟ اگر بله ، black list کنید.
    نه اون بنده خدا همون یکبار ارسال کرده ولی نمیدونم چرا مرتبا و هرروز همون ایمیل مجددا به دستم میرسه!

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام .

توی جیمیل میشه شماره تلفنمون رو بزاریم تا اگه کسی خواست از جایی -- کنه یا وارد بشه به گوشیمون رمز بیاد که باید اون رمز رو بزنیم تا وارد شیم ...در واقع امنیت بالایی داره ...ایا یاهو هم همچین چیزی داره ؟؟
    کسی نمیدونه ؟؟

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من مدتی هست نمیتونم Security Question & Answer در یاهو رو تغییر بدم. مگه یاهو برای ایران غیر فعالش کرده؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    الان خواستم ایمیل بسازم خطا نمیده هی صفحه رو رفرش میکنه ولی پاک نمیشه ها چیزی. نمیدونم چرا! چند وقت پیشم اینطوری میساختم نمیدونم مشکل چیه؟! نمیره به صفحه بعدی !

ویرایش:
    یه راه دیگه هست اون فک کنم میشه موقع لوگین به یاهو یه گزینه گوگل داره از اون راه. حالا اونو ببینم احتمالا بشه. این بعدا یادم افتاد قبلا یکی گفته بود بهم.
    Last edited by Ghaioom; 17-01-2014 at 07:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

محض رضای خدا یکی منو کمک کنه! تا آخر عمر دعاش میکنم

سال 2009 یه ایمیل درست کردم، بدون توجه به مسایل جانبیش. اون ایمیل شد ایمیل رسمیم و همه عالم و آدم فقط اون رو دارن. مشکل چیه؟ به دلیل نامعلومی یا هو ایمیل منو بلاک کرده. سوال امنیتی " ماه عسل کجا بودی" رو میخواد که من اصلا یادم نمیاد. همه چیز هم زدم (هر 12 ساعت 3 بار!) کیش، ونیز، مشهد و... ولی نشد... باهاشون مکاتبه کردم، میگن الا بلا یا همون سکیوریتی کوسشن، یا شماره موبایلت که قبلا زدی (که نزده بودم) یا ایمیل جایگزین (که نذاشته بودم) . میگن از کجا بدونیم تو صاب ایمیلی...

میدونم الان دارین بهم میخندین، قبول، اشکال کار من بوده، قبول. حاضرم اگه راه منطقی پیدا نشد حتی پول بدم -- بکنن اون ایمیل رو. اصلا نمیدونم میشه یا نه. اطلاعات اون ایمیل خیلی برام مهمه و فقط پسووردش رو دارم با آیدیش. نمیدونم چیکار کنم

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سال 2009 یه ایمیل درست کردم، بدون توجه به مسایل جانبیش. اون ایمیل شد ایمیل رسمیم و همه عالم و آدم فقط اون رو دارن. مشکل چیه؟ به دلیل نامعلومی یا هو ایمیل منو بلاک کرده. سوال امنیتی " ماه عسل کجا بودی" رو میخواد که من اصلا یادم نمیاد. همه چیز هم زدم (هر 12 ساعت 3 بار!) کیش، ونیز، مشهد و... ولی نشد... باهاشون مکاتبه کردم، میگن الا بلا یا همون سکیوریتی کوسشن، یا شماره موبایلت که قبلا زدی (که نزده بودم) یا ایمیل جایگزین (که نذاشته بودم) . میگن از کجا بدونیم تو صاب ایمیلی...

میدونم الان دارین بهم میخندین، قبول، اشکال کار من بوده، قبول. حاضرم اگه راه منطقی پیدا نشد حتی پول بدم -- بکنن اون ایمیل رو. اصلا نمیدونم میشه یا نه. اطلاعات اون ایمیل خیلی برام مهمه و فقط پسووردش رو دارم با آیدیش. نمیدونم چیکار کنم
    منم همین مشکل برام پیش اومد یاهو خودش بعد از 3ماه ای دی را پاک میکنه شما میتونی مجدد ای دی را بسازی ولی اد لیست تو ای دیت نیست ولی شما توی اد لیستت هستی و اگه اونها پیام بدن میتونی ادشون کنی

11. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •