سنگین یعنی تند؟یا گرم؟
سنگین یعنی تند؟یا گرم؟
هر چی
واسه خودم نمی خوام
یه چی بگو که زیاد خز نباشه
Last edited by aminjigar; 16-10-2011 at 21:07.
زده ایتالیا.موندگاری هم خیلی خوبه.البته بستگی به اسپری داره.من زیاد میزنم.
کارهایه بوگارت هستن.این سیلورسنت یکم زیاد شده ولی خداییش کاره خوبیه.یه کارل لاگرفیلد فوتو 60 میل هم
سراغ داشتم که میگفت 27 تومن.کاره با کلاسیه.
راستی کادیلاک هم 50 میلش رو 25 تومن سراغ داشتم.
دستت درد نکنه.... آره من فتو رو خودم چندین سال پیش داشتم وسطاش دادم به پدر گرامی
اون کادیلاک نمی دونم چیه میرم سراغش...
quorum antonio puig کار اسپانیا 1982 . 25 تومنه.
quorum silver هم 25 . باید کار جالبی باشه که تست نکردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لگرفیلد فوتو رو دوست دارم امتحان کنم. باید کار جالبی باشه.
نه. آنتئوس رو تازه هفته پیش گرفتم از تبریز. 128 با تخفیف.
خیلی ممنون از شما. دلیشز زنونست ولی من از بوش خوشم میاد و استفاده می کنم ولی به نظرم خیلی بوش سنگینه و سرم درد میگیره. برای همین چندبار بیشتر ازش نزدم. خیلی بوی سیب میده. به نظرم شبیه لایت بلو نیست. کرید رو از دبی خریدم. بوش سنگینه با رایحه ترکیبی تلخ و شیرین. لانوت رو یک ماه پیش تویلتشو تست کردم. آره راست میگی بوش بهتر از پرفیومشه و اصلا متفاوته با پرفیومش. ماندگاری پرفیومش هم متوسطه.
من که چیزی که تو شیشه های اصلشون نباشه نمی خرم حالا چه 4 میلچه 200 میل
نمی دونم اونایی که شما می گین چی هستن ولی از اون اسانسا نگیر فقط
-----------------------------------------
چند وقت پیش گذرم افتاد به یه مغازه که از اون اسانس ها می فروخت که تو شیشه همون جا پر می کرد
خیلی معروف و بزرگ هم هست مغازش. حالا منم از رو کنجکاوی رقتم تو مغازه. باورتون نمیشه اون شیشه های
5 لیتری رو که ازشون از اون اسانسا واسه ملت پر می کرد در کم تر از 5 دقیقه تخلیه می شد از بس مردم
می خریدن ! اسم این چیزیا که ما باید واسشون 100-120 هم پول بدیم داشت من فارنهایت رو که همین جور
می خریدن رو بو کردم فقط الکل بود یه درصد کوچیک بگین شباهت...
نمی دونم ولی چرا این قدر می خرن به نظر من اسپری های 3 - 4 تومنی بوی خیلی بهتری از اونا می دن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)