من يه اشتباهي كردم رفتم soryna رو خريدم 6300 تا الان باهاش بازي ميكنم فقط ميتونم تو بازي راه برم چند تا نيشكن از حريف بگيرمبعد فرار كنم اگه من هيروهاي كه فروختم رو دوباره بگيرم ميتونم دوباره هيرو بفروشم ؟
من يه اشتباهي كردم رفتم soryna رو خريدم 6300 تا الان باهاش بازي ميكنم فقط ميتونم تو بازي راه برم چند تا نيشكن از حريف بگيرمبعد فرار كنم اگه من هيروهاي كه فروختم رو دوباره بگيرم ميتونم دوباره هيرو بفروشم ؟
Last edited by azaramir; 02-12-2012 at 18:35.
فیورا یه جورایی قلقش دستت بیاد هیروی خیلی خفنیه . DPS میزنه خفن برو حالشو ببر .
ez هم khez ـه . همه برش میدارن . skillshot ایه اما بازم خوبه . من کلا از skillshot های بلند خوشم نمیاد . مثل ashe و ez و lux و ...
خز خز چیه راه انداختید با...!
مگه مدله که می گید خز شده ؟هیرو کلاس داراتون کدومه بگید برم خزش کنم.
انقدر دنبال هیرو خریدن نباشید پول جمع کنید بعد 20لول باید 5 6 صفحه rune page (صفحه ای حدود 12000 تا ip میشه حدودا هر page+runes)کامل داشته باشید برای role , playstyle های مختلف وگرنه به مشکل می خورید اونور اونوقت.مگر اینکه فقط یه role یا playstyle بازی کنید!
هیرویی هم خریدید پشیمون شدید ناراحت نباشید ببینید می تونید باهاش role های دیگه بازی کنید یا نه.
مثلا fiddle رو m5 ثابت کرد می تونه خیلی کارساز باشه تو botlane جای support های دیگه...!( باfear!!!!!)
یا niddale می تونید همه lane ها برید بالا ad وسط ap پایین sup !
یا اگه حتی karma هم گرفتید مشکلی نیست قراره که remake بشه.
کلا سخت نگیرید همشون خوبن playstyle شون رو باید یاد بگیرید که ازشون لذت ببرید.![]()
تجربه من میگه garen و darius و akali خیلیییییی خوبن ! آکالی قلقش دستت بیاد امکان نداره مید و فنا بده ! تو بقیه لاین ها هم که خدایی می کنه ! من 6 تا بازی داشتم پشت سر هم مجبور شدم اکالی بردارم برم مید تو این 6 تا کلا 5 تا die داشتم ! یک مید قویی هست ! تنها هیرویی که تونست جلومو بگیره تو مید بگیره feedle الاامسب میرم میزنمش ، ابیلیتی میزنه همینطوری نگام میکنه
ابش قوی تر از اتک منه
داریوش هم خیلیییی آپه ! پرو برش داره همممون به فنا میریم
گارن رو میخوره
![]()
کلا آیتم بستن تو lol هویجه دیگه؟هر چی که تو پیشنهادش گفته ببندی حله؟
نگا کنین دنیا به آخر رسیده سپهر داره بهمون درس میده![]()
از کدوم تجربه صحبت میکنی سپهر جان؟تجربه من میگه garen و darius و akali خیلیییییی خوبن ! آکالی قلقش دستت بیاد امکان نداره مید و فنا بده ! تو بقیه لاین ها هم که خدایی می کنه ! من 6 تا بازی داشتم پشت سر هم مجبور شدم اکالی بردارم برم مید تو این 6 تا کلا 5 تا die داشتم ! یک مید قویی هست ! تنها هیرویی که تونست جلومو بگیره تو مید بگیره feedle الاامسب میرم میزنمش ، ابیلیتی میزنه همینطوری نگام میکنه
ابش قوی تر از اتک منه
داریوش هم خیلیییی آپه ! پرو برش داره همممون به فنا میریم
گارن رو میخوره
![]()
3تا هیرو میتونی پس بدی کلا.من يه اشتباهي كردم رفتم soryna رو خريدم 6300 تا الان باهاش بازي ميكنم فقط ميتونم تو بازي راه برم چند تا نيشكن از حريف بگيرمبعد فرار كنم اگه من هيروهاي كه فروختم رو دوباره بگيرم ميتونم دوباره هيرو بفروشم ؟
تو 90% موارد اونا بدرد نمیخورن کلا خودت باید ببینی چیا براش بهترن.کلا آیتم بستن تو lol هویجه دیگه؟هر چی که تو پیشنهادش گفته ببندی حله؟
Last edited by kingstreet; 02-12-2012 at 22:27.
Ezreal : یکی از بهترین adc هاست چون هم به راحتی در میره و هم می تونه سریع join بده...اسپل های دور بردی هم داره که می تونه به عنوان harras خفن محسوب بشه .
Talon : یک asssassin خیلی خوب که میشه گفت از سریع ترین هاست . چون هم غیب داره هم silence می تونه به راحتی adc یا Ap carry رو از پا در بیاره و اگه فوکوس بشه می تونه به راحتی در بره همچنین cd پایینی که روی ult اش داره باعث میشه تند تند جنگ کنه...
Fiora : یه Fighter ad خوب که خیلی از solo top ها مثل nasus رو میزنه ... می تونه بازی رو carry کنه اگه adc بد بازی کنه ... به عنوان assassin هم می تونه بازی کنه ... ult ای که داره کل تیم رو از پا در میاره بدون اینکه بهش دست بخوره..
یعنی عمرا" بتونه نسس رو بدون گنک بزنه تو سولوFiora : یه Fighter ad خوب که خیلی از solo top ها مثل nasus رو میزنه
تجربه من میگه![]()
برو توی سایت mobafire اونجا بیلدهاش توپه از اونا استفاده کن . اینای توی بازی اصلا یه ماجرای دیگه دارن .
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)