تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 1746 اولاول ... 991491891951961971981992002012022032092492996991199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من يه اشتباهي كردم رفتم soryna رو خريدم 6300 تا الان باهاش بازي ميكنم فقط ميتونم تو بازي راه برم چند تا نيشكن از حريف بگيرم بعد فرار كنم اگه من هيروهاي كه فروختم رو دوباره بگيرم ميتونم دوباره هيرو بفروشم ؟
    Last edited by azaramir; 02-12-2012 at 18:35.

2. این کاربر از azaramir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان بین این 3 چمپ در کل کدومو پیشنهاد میکنید؟(راحتی سختی برام مهم نیست)
    Ezreal
    Talon
    Fiora
    فیورا یه جورایی قلقش دستت بیاد هیروی خیلی خفنیه . DPS میزنه خفن برو حالشو ببر .
    ez هم khez ـه . همه برش میدارن . skillshot ایه اما بازم خوبه . من کلا از skillshot های بلند خوشم نمیاد . مثل ashe و ez و lux و ...

4. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خز خز چیه راه انداختید با...!
    مگه مدله که می گید خز شده ؟هیرو کلاس داراتون کدومه بگید برم خزش کنم.

انقدر دنبال هیرو خریدن نباشید پول جمع کنید بعد 20لول باید 5 6 صفحه rune page (صفحه ای حدود 12000 تا ip میشه حدودا هر page+runes)کامل داشته باشید برای role , playstyle های مختلف وگرنه به مشکل می خورید اونور اونوقت.مگر اینکه فقط یه role یا playstyle بازی کنید!
    هیرویی هم خریدید پشیمون شدید ناراحت نباشید ببینید می تونید باهاش role های دیگه بازی کنید یا نه.
    مثلا fiddle رو m5 ثابت کرد می تونه خیلی کارساز باشه تو botlane جای support های دیگه...!( باfear!!!!!)
    یا niddale می تونید همه lane ها برید بالا ad وسط ap پایین sup !
    یا اگه حتی karma هم گرفتید مشکلی نیست قراره که remake بشه.
    کلا سخت نگیرید همشون خوبن playstyle شون رو باید یاد بگیرید که ازشون لذت ببرید.

6. 7 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تجربه من میگه garen و darius و akali خیلیییییی خوبن ! آکالی قلقش دستت بیاد امکان نداره مید و فنا بده ! تو بقیه لاین ها هم که خدایی می کنه ! من 6 تا بازی داشتم پشت سر هم مجبور شدم اکالی بردارم برم مید تو این 6 تا کلا 5 تا die داشتم ! یک مید قویی هست ! تنها هیرویی که تونست جلومو بگیره تو مید بگیره feedle ا لاامسب میرم میزنمش ، ابیلیتی میزنه همینطوری نگام میکنه ابش قوی تر از اتک منه داریوش هم خیلیییی آپه ! پرو برش داره همممون به فنا میریم گارن رو میخوره

8. 3 کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا آیتم بستن تو lol هویجه دیگه؟هر چی که تو پیشنهادش گفته ببندی حله؟

10. 2 کاربر از hadi_gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

تجربه من میگه garen و darius و akali خیلیییییی خوبن ! آکالی قلقش دستت بیاد امکان نداره مید و فنا بده ! تو بقیه لاین ها هم که خدایی می کنه ! من 6 تا بازی داشتم پشت سر هم مجبور شدم اکالی بردارم برم مید تو این 6 تا کلا 5 تا die داشتم ! یک مید قویی هست ! تنها هیرویی که تونست جلومو بگیره تو مید بگیره feedle ا لاامسب میرم میزنمش ، ابیلیتی میزنه همینطوری نگام میکنه ابش قوی تر از اتک منه داریوش هم خیلیییی آپه ! پرو برش داره همممون به فنا میریم گارن رو میخوره
    نگا کنین دنیا به آخر رسیده سپهر داره بهمون درس میده

12. 4 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingstreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    میگن تهران

پيش فرض

از کدوم تجربه صحبت میکنی سپهر جان؟

من يه اشتباهي كردم رفتم soryna رو خريدم 6300 تا الان باهاش بازي ميكنم فقط ميتونم تو بازي راه برم چند تا نيشكن از حريف بگيرم بعد فرار كنم اگه من هيروهاي كه فروختم رو دوباره بگيرم ميتونم دوباره هيرو بفروشم ؟
    3تا هیرو میتونی پس بدی کلا.

تو 90% موارد اونا بدرد نمیخورن کلا خودت باید ببینی چیا براش بهترن.
    Last edited by kingstreet; 02-12-2012 at 22:27.

14. 4 کاربر از kingstreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

دوستان بین این 3 چمپ در کل کدومو پیشنهاد میکنید؟(راحتی سختی برام مهم نیست)
    Ezreal
    Talon
    Fiora
    Ezreal : یکی از بهترین adc هاست چون هم به راحتی در میره و هم می تونه سریع join بده...اسپل های دور بردی هم داره که می تونه به عنوان harras خفن محسوب بشه .
    Talon : یک asssassin خیلی خوب که میشه گفت از سریع ترین هاست . چون هم غیب داره هم silence می تونه به راحتی adc یا Ap carry رو از پا در بیاره و اگه فوکوس بشه می تونه به راحتی در بره همچنین cd پایینی که روی ult اش داره باعث میشه تند تند جنگ کنه...
    Fiora : یه Fighter ad خوب که خیلی از solo top ها مثل nasus رو میزنه ... می تونه بازی رو carry کنه اگه adc بد بازی کنه ... به عنوان assassin هم می تونه بازی کنه ... ult ای که داره کل تیم رو از پا در میاره بدون اینکه بهش دست بخوره..

16. 4 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

Fiora : یه Fighter ad خوب که خیلی از solo top ها مثل nasus رو میزنه
    یعنی عمرا" بتونه نسس رو بدون گنک بزنه تو سولو

تجربه من میگه

18. 2 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

برو توی سایت mobafire اونجا بیلدهاش توپه از اونا استفاده کن . اینای توی بازی اصلا یه ماجرای دیگه دارن .

یعنی عمرا" بتونه نسس رو بدون گنک بزنه تو سولو

فیورا cc نداره اصلا . به قول تو بدون گنک نمیتونه ناسوس رو خوب بزنه . مگه شانس بیاره ناسوس یه ارمور اول نبنده و بعد با burst اش دهنش رو سرویس کنه . البته بماند که fiora ذاتا دوئلیسته . یعنی ناسوس هم عمرا بدون گنک جرات نداره بیاد جلو . فقط فیورا هم نمیتونه راحت بزنش .

چند روز پیش یه بازی کرده بودم که یادم رفت بگم . بسی درد کشیدم توی اون بازی . نمیدونم از چی بود که اینطوری شده بود . من گارن بودم و رفتم سولو تاپ . وای که چه سخت بود اون بازی . گفتم دفعه اخرم بود که میرم سولو تاپ .

لاین تاپ که من بودم داریوش و تیمو اومده بودن . نمیدونم این دوتا چطوری بازی میکردن . به هیچ وجه نمیشد نه فارم کرد نه نزدیکشون شد . حتی کنار تاور هم نمیشد بایستی . در یه ان میکشتنت . جانگلر هم مونده بود نمیتونست گنک کنه . یعنی از اون بازی های سختم بود . یعنی این داریوش با تیمو اینقدر مچن ؟ 10 دقیقه اول بازی 5 تا کیل دادم و همش 20 تا فارم بیشتر نکردم . توی خاطرم موند اون بازی .

20. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •