خداييش كلي رو اين RC7 فكر كردم و در تعجب بودم كه يعني چي؟؟؟؟![]()
خداييش كلي رو اين RC7 فكر كردم و در تعجب بودم كه يعني چي؟؟؟؟![]()
دوستان الان رام 2.2 امارات رو فلش زدم و روتش کردم و الان فارسی رو کامل ساپورت میکنه گوشیم/
نکته قابل توجه اینه که وقتی میخواین از 2.1 برین به 2.2 لازم نیست wipe data/cache انجام بدین و بیخودی اطلاعات گوشیتون بپره!
الان من همه sms ها و تنظیمات و برنامه هایی که قبلا داشتم رو دارم فقط سیستم عامل شد 2.2.2
مرسی از همه به خاطر راهنمایی هاتون.
الان منتظر نسخه بعدی سیانوژن هستم ...
منم 3 هفته ای هست ریختم ولی خیلی هنگ میکنه . میخوام 2.1 امارات رو بریزم کسی پیشنهاد بهتر داره؟
برای فلش زدن که روت لازم نیست. درسته؟ چرا اینقدر روی روت کردن تاکید میکنید؟
برای فلش زدن روت لازم نیست. اما برای برنامه های مهمی مثل ChainFire , SetVsel گوشی باید روت شده باشه
به نظرم برنامه SetVsel رو نصب و گوشی رو باهاش تا 1000 اورکلاک کن، من این کار رو کردم و اصلا هنگ و لگ و گیر و اینا نداره خیلی هم از این رام راضیم، در ضمن با تنظیمات SetVsel باتری هم بیشتر دووم میاره.
این از بنچمارک این رام بعد از اورکلاک cpu که دیشب خودم گرفتم:
در ضمن آموزش اورکلاک Cpu با استفاده از برنامه SetVsel رو میتونید اینجا پیدا کنید :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6077998&postcount=1418
برای رامهای رسمی نیازی نیست . ولی برای سیانوژن و بیشتر رامهای کاستوم باید روت باشه گوشی
و بعضی برنامه های خاص
درود.حالا من آخرش نفهمیدم که اورکلاک کنیم یا نه؟ یکی میگه عمر دستگاه را پایین میاره یکی میگه که باتری زودتر تموم میشه و داغ میشه!حالا آخرش اورکلاک کنیم یا نه؟(میدونم بستگی به شدت اورکلاک داره ولی درکل خوبه یا بده؟)
با تشکر.
آقا کلا اشتباها لپیه مال من مثل اون 390ی که گفتم 490
البته cm.7 v.2 منظورم بوده دیگه همونی که شما گفتی. RC1 v2 رو از خودم در نیاوردم که توی ذهنم مونده بود از xda که دانلود کردم
این رامی که میگی از کجا دانلود کردی مگه؟ اینطوری که میگی که خیلی افتضاحه دادابهتره از xda دانلود کنی. همون پست اول پایینش نوشته
Download RC1 v2
Latest Google APPS (2.3.4)
وای فای فعال نمیشه یعنی چی؟ روشن نمیشه وای فای گوشی یا کانکت نمیشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اورکلاک نباید باشه وقتی نصب میکنی ولی توی تنظیمات خودش هست و میتونی اورکلاک کنی بدون برنامه خاصی. توی عکسهایی که گذاشتم مشخصاتش هست ببین: پست 1955
واسه تست هم اگر آنلاین چک میکنی دیگه کاری به خاکستری و رنگی نداشته باشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا توی بچه های فروم کسی نیست برنامه و تمهای برنامه های مجانی رو از مارکت برامون بگیره یه جا آپکنه؟ خیلی صواب داره ها![]()
Last edited by mad-defy; 15-07-2011 at 12:33.
به نظر من تا 1000 اور بشه خیلی خوبه ، من 3 ماهه گوشیم رو تا 1000 اور کردم ( طبق اون آموزشی که گذاشتم) هیچ کدوم از مشکلاتی که گفتین رو ندارم. عمر دستگاه هم شاید مثلا به جای اینکه 20 سال 18 سال عمر کنهکه تا اون موقع دیفای هم مثل خودمون میشه بابابزرگ (!) و خدا میدونه تا اون موقع چند تا گوشی عوض کردیم
![]()
آقا یه آمار از گوشیتون بگیرین ببینین چقدر از فضای خالی خود گوشی مونده. یعنی از اون 2 گیگ حافضه گوشی که از اول هست منهی فضایی حدود 350 مگابایت رام واسه 2.2 عربی یا 350 + 110 مگابایت واسه رام سیانوژن 2.3.4 یا همه اینا + نرمافزار هایی که روی حافضه گوشی نصب میشه، چقدر فضای خالی دارین.
مال من که اینجوریه
ROM avalible 885.94 Mb
به نظر عجیب نیست؟ حداکثر چیزی که من میبینم روش 350 مگ واسه 2.2 عربیه 110 مگ واسه سیانوژن + 42 مگ واسه نرم افزار.. پس کو بقیه فضای خالی که قراره باشه؟
البته دارم روش کار میکنم ببینم چطوری میشه پاکشون کرد و خلاص شد. یقینا روی سرعت عملکرد گوشی تاثیر داره وقتی اون فضا آزاد بشه
![]()
Last edited by mad-defy; 20-07-2011 at 12:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)