داوره فقط حال میکرد کارت بده ،اونم با اون اخراجش!!
هر چند 1 امتیاز هم توی بازی خارج از خونه با تاتنهام غنیمته.
داوره فقط حال میکرد کارت بده ،اونم با اون اخراجش!!
هر چند 1 امتیاز هم توی بازی خارج از خونه با تاتنهام غنیمته.
سلام .
حسین داداش ، این چه طرز خبر دادنه آخه ؟ موقعی که میخوان خبر بدی رو بدن ... یه مقدمه ای ، چیزی ...اومدن بکهام کنسل شد.
ولی جدا بکام نیومد تاتنهام ؟ من که عکس تمرینش با تیم رو هم دیدم!!! توهم زدم آیا ؟ سر چی نیومد ؟ بابا دلم برا دیدن بکام لک زده بود خدایی
.
.
بکهام اومدنش کنسل شد....رافائل خیلی خوب بازی کرد ولی نباید اخراج میشد
اصلا از بازی راضی نبودم...احساس کردم سر الکس با تعویض هاش و علامت هایی که مارک فلان میداد رو 15دقیقه اخر برنامه داشتن که اخراج رافائل همه چیز رو بهم زد....
تبریک به منچستری ها. به امید تداوم این تساوی ها![]()
فراموش نکنید که هر سه تا تساوی اندازه دو تا باخت میشه![]()
این رافائل همیشه بد موقع اخراج میشه مثل بازی با بایرن تو لیگ قهرمانان![]()
من که از طریق سایت بازی رو دنبال می کردم، تو بخش گزارشش قبل از اخراج رافائل زده بود که ساف می خواد اسکولز رو بیاره تو زمین... ولی تا رافائل اخراج شد برنامه تعویض عوض شد!
ضمنا وحید جان فراموش نکنه یه مساوی هر چقدر بد باشه، ارزشش از n تا باخت بیشتره!![]()
دم این کانال افغانی راه فردا تو ترکست گرم که بازی رو پخش کرد با یه گزارش فارسی ردیف
منچستر هم شانس آوورد آخرای بازی نباخت![]()
کدوم شانس؟؟؟
شما اصلا فرصتی دیدی که ون در سار به زحمت بیوفته؟؟؟!!!
شما هر وقت منچستر شانس نیاورد یه خبر به من بده !منچستر هم شانس آوورد آخرای بازی نباخت
پ.ن : شوخی بود !دور همی
من فقط تو اخبار ضربه سر پاولیوچنکو رو دیدم که میلی متری از کنار دروازه رفت بیرون ! ون در سار فقط نگاه کرد تو زحمت نیفتاد!شما اصلا فرصتی دیدی که ون در سار به زحمت بیوفته؟؟؟!!!![]()
Last edited by MORINIO; 17-01-2011 at 00:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)